- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.881
Evet teşekkür ederim umarım geçerim.Acikogretimdi galiba degil mi? Kolay gelsin
Çok haklısın bende çok pişmanım ilk kızımın dogdugunda kurum üniversitryle protokol imzalamıştı yüksek lisans için çocukla gidemezsin zor olur dediler keşke dinlemeseydm akşamları gidilcekti zaten derslere en azından yüksek lisans yapardım. İkinci üniversite okumaya başladık eşimle ne kadar ilerleyebilirm bilmiyorum 2 çocukla biraz zor oluyorBiz tatile erken basladik kizlar. Bu hafta izin aldik, antalyadayiz. Hava biraz soguk deniz icin ama dinlenmek cok guzel. Para harcamiyoruz simdilik tabi otelde olunca. Gelmeden once isyerinde cok sorunlu bir hafta gecirdim, moralim yerlerdeydi. Ama ders oldu bazi seyler bana, iyi tarafindan bakmaya calisiyorum. Okulumu ( yuksek ve doktora) bitirip baska yerleri zorlayacagim. Sevmedigin yerde calismak kabus gibi
Sadece cis yaptığı yeri mi yıkadılar oyle anlaşmışlardır. Gitseniz de doktor ultrason kontrolü yapmaz canim 10 gün olmadiysa daha. Hoş ultrason kontrolü yapsa bile sen yaptırma cok sağlıklı bisey degilKoltuk yıkamacı geldi koltuğun oturma yerinin yarısını yıkayıp gitti şaka gibi cidden sağ olsunlar makbule geçtiyemek yaptım nevresim değiştirdik yorganı yatak örtüsünü kaldırdık yemek yedik mutlağı topladım markette 13 tl harcadık . Yarın saat 16:30 da doktora gideceğiz 10 günlük kontrol süresi dolmadan yine görelim dedik
Neden ki 8 gün oldu evhamlanıyorum ya sürekli hiç bir değişiklik yok vücudumda diye . Evet sadece orayı yıkadı adama tarif etmişler herhalde biz hiç söylemeden nereyi yıkayacağını biliyordu geldiği zaman .Sadece cis yaptığı yeri mi yıkadılar oyle anlaşmışlardır. Gitseniz de doktor ultrason kontrolü yapmaz canim 10 gün olmadiysa daha. Hoş ultrason kontrolü yapsa bile sen yaptırma cok sağlıklı bisey degil
Yok canim evhamlar illa ki oluyo. Hatta ben eve kalbini dinleyeceğim cihazdan almayı düşünüyodumNeden ki 8 gün oldu evhamlanıyorum ya sürekli hiç bir değişiklik yok vücudumda diye
Ben de baskalarini dinledigim zaman pisman oluyorum genelde. Her zaman bir mesguliyetimiz var ve olacak. Yapanlar da zaten bos olduklari icin degil, zamanlarini verimli kullandiklari icin yapabiliyorlar. Vazge memeye Calis, evet cocukla zordur eminim ama ilerde faydasi olacak bunlarin bize. Oyle dusunÇok haklısın bende çok pişmanım ilk kızımın dogdugunda kurum üniversitryle protokol imzalamıştı yüksek lisans için çocukla gidemezsin zor olur dediler keşke dinlemeseydm akşamları gidilcekti zaten derslere en azından yüksek lisans yapardım. İkinci üniversite okumaya başladık eşimle ne kadar ilerleyebilirm bilmiyorum 2 çocukla biraz zor oluyor
Vücudunda değişim olması icin de henüz erken gibi :)) yaklaşık 20. Haftalar da hareketlerini hissetmeye başlarsın allahin izniyleNeden ki 8 gün oldu evhamlanıyorum ya sürekli hiç bir değişiklik yok vücudumda diye . Evet sadece orayı yıkadı adama tarif etmişler herhalde biz hiç söylemeden nereyi yıkayacağını biliyordu geldiği zaman .
Mide bulantısı uyku hali yorgunluk vs vs onlar yok WC ye çok gitmiyorum o yüzden insan geriliyor ters giden birşeyler mi var diyeVücudunda değişim olması icin de henüz erken gibi :)) yaklaşık 20. Haftalar da hareketlerini hissetmeye başlarsın allahin izniyle
Asil ters giden bisey olursa anlarsin sanki canim yaa, Allah korusun her bunye farkli. Sende Boyle ilerliyor gibi, ne guzel isteMide bulantısı uyku hali yorgunluk vs vs onlar yok WC ye çok gitmiyorum o yüzden insan geriliyor ters giden birşeyler mi var diye
Ya bende öyle telkin ediyorum kendimi aslında amaAsil ters giden bisey olursa anlarsin sanki canim yaa, Allah korusun her bunye farkli. Sende Boyle ilerliyor gibi, ne guzel iste
Evet canim ters bisey olsa inan anlarsın. Allah esirgesin bak seni yormuyo uzmuyo ne güzelMide bulantısı uyku hali yorgunluk vs vs onlar yok WC ye çok gitmiyorum o yüzden insan geriliyor ters giden birşeyler mi var diye
Bunların hiç biri olmayabilir ki çok normalMide bulantısı uyku hali yorgunluk vs vs onlar yok WC ye çok gitmiyorum o yüzden insan geriliyor ters giden birşeyler mi var diye
Evet ya canım bebişim benimEvet canim ters bisey olsa inan anlarsın. Allah esirgesin bak seni yormuyo uzmuyo ne güzel
İnşallah ya doktora gidince heyecanlanıyorum hiç ultrasona bakamıyorumBunların hiç biri olmayabilir ki çok normalben hiçbirini yaşamadım, ilk hareketini de 22.haftalarda hissettim. Ama çok şükür sağlıkla geldi bebeğim. Böyle evham yapma zaten ihtiyaç oldukça Dr çağırır seni. Mesela ilk 3 ay iki haftada bir çağırmıştı beni.ultrason da sadece ses dalgası gönderiyor bebeğe bir zararı yok ama bence rahat ol o sağlıklıdır hiç merak etme sen
İnşallah canım en azından içimdeki okuma isteğini kaybetmiyorumBen de baskalarini dinledigim zaman pisman oluyorum genelde. Her zaman bir mesguliyetimiz var ve olacak. Yapanlar da zaten bos olduklari icin degil, zamanlarini verimli kullandiklari icin yapabiliyorlar. Vazge memeye Calis, evet cocukla zordur eminim ama ilerde faydasi olacak bunlarin bize. Oyle dusun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?