- 1 Ekim 2013
- 8.469
- 20.521
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.901
canım bulantı olmak zorunda degıl zaten hıc takma onu benım normalde her seye mıdem bulanır hıc bulantı kusma olmadı uyku hali desen hayatımın en uykusuz dönemlerinden biri yani bebekle zırve yapıcam sanırımMide bulantısı uyku hali yorgunluk vs vs onlar yok WC ye çok gitmiyorum o yüzden insan geriliyor ters giden birşeyler mi var diye
Seninle aynı mıyız ne yinecanım bulantı olmak zorunda degıl zaten hıc takma onu benım normalde her seye mıdem bulanır hıc bulantı kusma olmadı uyku hali desen hayatımın en uykusuz dönemlerinden biri yani bebekle zırve yapıcam sanırımwc ben de 3.5aydan snra sıklastı hıc korkma, 10.gunlerde ben de gıdıyodum kntrole ama dr ultrasonla pek bakmak ıstemıyor genelde ben merak edıyorum falan dıyınce bakıyor
şuan benım konum dogum seklı doktor ne önericek merak edıyorum daha da cok var nasıpse 26hazıranda özel muayeneSeninle aynı mıyız ne yine
Yaaaa bende merak ettim şimdi hayırlısı inşallahşuan benım konum dogum seklı doktor ne önericek merak edıyorum daha da cok var nasıpse 26hazıranda özel muayene
ınsAllah canım bu arada banu cıftcının programı var telefonuna ındır cok guzel hatta ben tek onu kullandm her sey var youtube da vıdeoları var cok acıklayıcı hafta hafta gelısımı vıdeolu anlatıyor ck sevdgm bi drYaaaa bende merak ettim şimdi hayırlısı inşallah
Evet takip ediyorum oradan da teşekkür ediyorumınsAllah canım bu arada banu cıftcının programı var telefonuna ındır cok guzel hatta ben tek onu kullandm her sey var youtube da vıdeoları var cok acıklayıcı hafta hafta gelısımı vıdeolu anlatıyor ck sevdgm bi dr
Bende merak ediyordum canim seni. Tekrar hayirli olsun. Cocuk neden dil terapistine gidiyor. Konusmada bir sorun mu varBurayı hergün okumak beni inanılmaz motive ediyor. Geçmiş zamanda taksi almıştık. Şimdi bir de çalışmak için durak aldık. 250 bin borcumuz oldu. Tüm birikimleri sıfırladık. Oğlum için dil terapilerine nalladık. Her hafta gidiyoruz aylık 800 tl para ödüyoruz. Bu aralar baya bir sıkıntılı geçiyor. Umarım güzel sonuç alırız.
merhaba ben de hatırladım canım seni taksi olayını hatırlatınca nasıl beklentınızı karsılıyormu gelırı, borcuna kolaylık saglıyordur ınsAllahBazı harfleri tam çıkaramıyor. Artikülasyon bozukluğu var. İlkokula kadar düzeltilmesi. Gereken bir durummuş.
Ben 6+0 da kalp atışı 4+4 te keseyi görmüştüm . Bence şöyle olmuş gibi regl biter bitmez hamile kalmışsın sanki . Bir arkadaşım öyle olmuştu regl bitiyor abdest alıyor hemen o gece korunmasız tek ilişki ile hamile kaldı herşeyi de hemen öğrendiler . Yada ikiz mi acaba diye düşündüm bende şuanGünaydın kızlar,
Doktora gittim Cuma günü öğlenden sonra keseyi ve kalp atışını gördü. Emin olmak için bayramdan sonra gel dedi.
Beta değerim bu arada ilkinde 8000 lerdeymiş yanlış bakmışım 2 gün sonra da 15000 i geçmişti cuma sabah. Baya bir dolu dizgin geliyor bu bebiş. Biraz kuduruk bir şey sanırım. Doktora girmeden beta neden bu kadar yüksek dedim o da sağolsun ultrasonla bakarken ikiz hatta üçüz olabilir diye bizi kekledi. Kalp atışını bu cuma duyar mıyım acaba bayram araya girince çok uzuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?