Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Mide bulantısı uyku hali yorgunluk vs vs onlar yok WC ye çok gitmiyorum o yüzden insan geriliyor ters giden birşeyler mi var diye
canım bulantı olmak zorunda degıl zaten hıc takma onu benım normalde her seye mıdem bulanır hıc bulantı kusma olmadı uyku hali desen hayatımın en uykusuz dönemlerinden biri yani bebekle zırve yapıcam sanırım wc ben de 3.5aydan snra sıklastı hıc korkma, 10.gunlerde ben de gıdıyodum kntrole ama dr ultrasonla pek bakmak ıstemıyor genelde ben merak edıyorum falan dıyınce bakıyor

Seninle aynı mıyız ne yine

Evet takip ediyorum oradan da teşekkür ediyorum

Slm kızlar bugün misafir vardı pilav yetişmedi.Açıkçası yorulmadım dedim misafirlere ama yorulmuşum. Babamın teyzesi vefat etti gündüz koşturduk ikindi namazına müteakip kılındı cenaze namazı. 1,5saatlik yola gittik geldik. Misafirler ilk defa geldiler kiradaki Eve gelmişlerdi eskiden 1 kere. Onlarda yardım etti ve dünkü çorbayı zar zor yetiştirdim. Bana yetmedi sadece.dünden sarma vardı . Dünden mantıyı ısıttım. İçli köfte kızarttım buzluktan börek pişirdim. Tepsi kebabı eşime malzeme hazırladım o yoğurdu tepsiye bastı. Tatlı da dündendi. Çay karpuz idare ettik. Lol bebek istemişler onun üstüne hediye süper oldu çok mutlu oldu kızları da. Onlarda mutlu bizde mutlu ayrıldık

Burayı hergün okumak beni inanılmaz motive ediyor. Geçmiş zamanda taksi almıştık. Şimdi bir de çalışmak için durak aldık. 250 bin borcumuz oldu. Tüm birikimleri sıfırladık. Oğlum için dil terapilerine nalladık. Her hafta gidiyoruz aylık 800 tl para ödüyoruz. Bu aralar baya bir sıkıntılı geçiyor. Umarım güzel sonuç alırız.

H Bende merak ediyordum canim seni. Tekrar hayirli olsun. Cocuk neden dil terapistine gidiyor. Konusmada bir sorun mu var

Bazı harfleri tam çıkaramıyor. Artikülasyon bozukluğu var. İlkokula kadar düzeltilmesi. Gereken bir durummuş.
merhaba ben de hatırladım canım seni taksi olayını hatırlatınca nasıl beklentınızı karsılıyormu gelırı, borcuna kolaylık saglıyordur ınsAllah
dil terapıstı de cok ıyı olmus bnce gelısımınde emınım katkısı olur

Günaydın güzel bir gün olsun Penguen geçmiş olsun geçen seneydi burada da olmuştu ama çok şiddetliydi . Eşim şırnakta görevdeydi bende perde yıkamıştım asıyordum korkmuştuk her perde yıkamamda aklıma gelir

Günaydın kızlar,
Doktora gittim Cuma günü öğlenden sonra keseyi ve kalp atışını gördü. Emin olmak için bayramdan sonra gel dedi.
Beta değerim bu arada ilkinde 8000 lerdeymiş yanlış bakmışım 2 gün sonra da 15000 i geçmişti cuma sabah. Baya bir dolu dizgin geliyor bu bebiş. Biraz kuduruk bir şey sanırım. Doktora girmeden beta neden bu kadar yüksek dedim o da sağolsun ultrasonla bakarken ikiz hatta üçüz olabilir diye bizi kekledi. Kalp atışını bu cuma duyar mıyım acaba bayram araya girince çok uzuyor..

Ben 6+0 da kalp atışı 4+4 te keseyi görmüştüm . Bence şöyle olmuş gibi regl biter bitmez hamile kalmışsın sanki . Bir arkadaşım öyle olmuştu regl bitiyor abdest alıyor hemen o gece korunmasız tek ilişki ile hamile kaldı herşeyi de hemen öğrendiler . Yada ikiz mi acaba diye düşündüm bende şuan gebelik topiklerinde dolanıyorum şu aralar keseyi görüyorlar ikinci gitmeye bir kere daha çıkıyor ortaya sürpriz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…