Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben de aynen 4+5 ti işte cuma. Ben sanırım bu cuma her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlarım randevumu ayarlayayım da.
İkinci bebek fikrine yeni yeni alışıyorum bir de ikiz ise

Ben de aynen 4+5 ti işte cuma. Ben sanırım bu cuma her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlarım randevumu ayarlayayım da.
İkinci bebek fikrine yeni yeni alışıyorum bir de ikiz ise
Şaka yapıyorsun ciddi misin sen cidden Cuma günü mü 4+5 biz bizimkine aceleci diyordun seninki ne o zaman

ikiz mi acaba değerlerin baya yüksek haftasına göre

Cuma günü baktı canım.. Kağıt fln vermedi. Cuma günü ben SAT 21 Nisan ona göre hesaplayınca 4+5 fln oluyor. Doktor tam 1 aylık hamilesin dedi.
31 Mayıs’ta mı 4+5 oluyor yoksa 24 Mayıs’ta mı 4+5 olmuştu özür çok soru sordum

Keseyi görmek normal bende gördüm aynen ama minicikti doktor resmen aramıştı görmek için . Kalp atışı biraz ilginç ya dediğim gibi ya hemen hamile kaldın yada cidden çoğul gebelik . Bu Cuma’ya bakıyorum 5+5 olmuş oluyor ve kalbi tam duyarsın ben duydum çünkü

Kaizen S şimdi baktım benim son regl tarihim 21 marttı . 18 Nisa’nda hasta olmam lazımdı 19 Nisanda test yaptım çıktı hemen kan verdim o gün 77 çıktı diğerim. 26 nisanda ilk muayeneye gittik keseyi gördü kan değerlerime baktırdık 4+4 ve 5079 çıktı

Benim de 21 Nisan dı SAT. Sonra 18 Bilemedin 19 Mayısta adet olmam gerekiyordu.. Oruçtan mı şaştı diye taa Salı günü yaptım testi Çarşamba 8000 lerdeymiş beta cuma da işte 15000 lerde. Cuma karından hiç aramadan keseyi gördü doktor ve o gün 4+5 di benim hesabıma göre. Allah tan hayırlısı
Çok meşgul ettim sayfayı kusura bakmayın kızlar.

Off şu saate kadar sinav duzenledim. Teneffuse bile cikamadim diyebilirim.
Ve hala basimda ogrenciler.
Ozellikle yil boyu ders ile alakasi olmayan gencler son 1 hafta kala tutustular.

İftara fırında tavuk patates bulgur pilavı yayla çorbası yapcam annemle abim kardeşim geldi eşiyle bayrama burdalar hep beraber iftar yaparız eşime söyleyimde dondurma ve tatlı alsın

Kızlar bugün bayram kömbesi yaptım,
Bizim buralarda meşhurdur,
Cevizli, üzümlü, sade olarak çeşit yaptım,
Malzemesi, pişirme parası 65tl ye mal oldu,
Fırından almadan dağıtmaya başladım, fırındaki müşterilere, bizim işyerine, yandaki işyerine, yarın da anneme götürürüm, kardeşime gönderirim,
Ağız tadıyla yenir inş

oh mis gibi dün annem dıyodu olsada yesek dıye eline saglık canım
benım yengelerim hataylı onlarda yapıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…