- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.921
sağol cnmGecmis olsun kizlar başkentte deprem olmus
sağol canmGünaydın güzel bir gün olsunPenguen geçmiş olsun geçen seneydi burada da olmuştu ama çok şiddetliydi . Eşim şırnakta görevdeydi bende perde yıkamıştım asıyordum korkmuştuk her perde yıkamamda aklıma gelir
Ben 6+0 da kalp atışı 4+4 te keseyi görmüştüm . Bence şöyle olmuş gibi regl biter bitmez hamile kalmışsın sanki . Bir arkadaşım öyle olmuştu regl bitiyor abdest alıyor hemen o gece korunmasız tek ilişki ile hamile kaldı herşeyi de hemen öğrendiler . Yada ikiz mi acaba diye düşündüm bende şuangebelik topiklerinde dolanıyorum şu aralar keseyi görüyorlar ikinci gitmeye bir kere daha çıkıyor ortaya sürpriz oluyor
Şaka yapıyorsun ciddi misin sen cidden Cuma günü mü 4+5Ben de aynen 4+5 ti işte cuma. Ben sanırım bu cuma her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlarım randevumu ayarlayayım da.
İkinci bebek fikrine yeni yeni alışıyorum bir de ikiz ise
ikiz mi acaba değerlerin baya yüksek haftasına göreGünaydın kızlar,
Doktora gittim Cuma günü öğlenden sonra keseyi ve kalp atışını gördü. Emin olmak için bayramdan sonra gel dedi.
Beta değerim bu arada ilkinde 8000 lerdeymiş yanlış bakmışım 2 gün sonra da 15000 i geçmişti cuma sabah. Baya bir dolu dizgin geliyor bu bebiş. Biraz kuduruk bir şey sanırım. Doktora girmeden beta neden bu kadar yüksek dedim o da sağolsun ultrasonla bakarken ikiz hatta üçüz olabilir diye bizi kekledi. Kalp atışını bu cuma duyar mıyım acaba bayram araya girince çok uzuyor..
Şaka yapıyorsun ciddi misin sen cidden Cuma günü mü 4+5biz bizimkine aceleci diyordun seninki ne o zaman
ikiz mi acaba değerlerin baya yüksek haftasına göre
Doktor hangi gün ultrasonda baktı ultrason kağıdında yazıyor ya kaç hafta kaç günlük ne yazıyorduAyy kızlar demeyin öyle yaaaa ikiz fln. Doktor ödümü kopardı zaten o gün.
Cuma günü baktı canım.. Kağıt fln vermedi. Cuma günü ben SAT 21 Nisan ona göre hesaplayınca 4+5 fln oluyor. Doktor tam 1 aylık hamilesin dedi.ultrasonda baktı ultrason kağıdında yazıyor
31 Mayıs’ta mı 4+5 oluyor yoksa 24 Mayıs’ta mı 4+5 olmuştu özür çok soru sordumCuma günü baktı canım.. Kağıt fln vermedi. Cuma günü ben SAT 21 Nisan ona göre hesaplayınca 4+5 fln oluyor. Doktor tam 1 aylık hamilesin dedi.
Keseyi görmek normal bende gördüm aynen ama minicikti doktor resmen aramıştı görmek için . Kalp atışı biraz ilginç ya dediğim gibi ya hemen hamile kaldın yada cidden çoğul gebelik . Bu Cuma’ya bakıyorum 5+5 olmuş oluyor ve kalbi tam duyarsın ben duydum çünkü24 MAyıstuce_tuce
Hayirli olsun.
Ikiz degildir ya bazen boyle olabiliyor
oh mis gibi dün annem dıyodu olsada yesek dıye eline saglık canımKızlar bugün bayram kömbesi yaptım,
Bizim buralarda meşhurdur,
Cevizli, üzümlü, sade olarak çeşit yaptım,
Malzemesi, pişirme parası 65tl ye mal oldu,
Fırından almadan dağıtmaya başladım, fırındaki müşterilere, bizim işyerine, yandaki işyerine, yarın da anneme götürürüm, kardeşime gönderirim,
Ağız tadıyla yenir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?