Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Temizlik yaptım duşa girdim eşim geldi doktora gittik Bebek şuan 9+0 görünüyor ve hareket etmeye başlamış iyi gördük gelirken 30 tl harcadık .biraz midem bulanıyor bugün öğlende çıkarttım şimdi uzandım. Bugün eşimin Doğum günü akşama alt katta arkadaşıma ineceğim yardıma ihtiyacı varmış 15 dk dedim . Markete gidip pasta alıp kapıda mumları yakıp zile basmak istiyorum

Arabada eşime Cuma’dan beri mutfağa 170 tl harcadık diyorum bana ne aldık ki diyor bende saydım harcadıklarımızı sanki yalan söylüyoruz

Menün çok güzel ya canım istedi

Toplantımız var 3gun sürecek bugün yoğundum.İş çıkısı manava uğradım oğlan seviyor diye karpuz kayısı aldım inş karpuz güzel çıkar 5tl kilosu.Manava 33 TL ödedim.Arkadas bahcelerınden kiraz ve erik toplamış baya bir banada verdi akşam yeriz.kuru fasulye ve tavuk suyu çorbam var akşam için.Çok şükür Allah’a bugünde karnımız doyacak.

İnanmıyorum çok geçmiş olsun allah korumuş

Aaa canım allah korumuş gercekten. Allah esirgesin. Çok gecmis olsun

Ayyy, büyük geçmiş olsun canım, rabbim korusun inş

Allah esirgesin hepsini.
Engebeli iğrenc araziler. Oralar sicaktir birde.

Çok geçmiş olsun . Allah korusun tüm askerlerimizi polisimizi

melek onlar masallah
Benim oğlum da böyle . İnsan seviniyor minik bir yakışıklı tarafından düşünülünce
Geçenlerde babası işten gelince , sana hediye aldım. Ablana da bunu aldım deyince
Hani anneme neden hiç bir şey almadın deyip küstü babasına şeker çikolata da olsa Anneye de alınsın istiyor
Gelecek oğlan neslini centilmen yetiştiriyoruz demek bu iyi bir şey :))

Ooouuy yerim onu ben ya . Hep böyle olsunlar oyle valla gelecek nesil daha bilinçli olsun insallah. Biz birlikte bulasik yıkıyoruz. Kirli çamaşırlarını makinaya attiriyorum. Bulasik makinasını bile bosaltiyoruz birlikte :)) biraz büyüsün yemek yapmayı da ogrenir. Anası bisey öğretmemiş demesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…