- 12 Ocak 2018
- 3.621
- 10.614
- 158
- 50
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.941
oh mis gibi dün annem dıyodu olsada yesek dıye eline saglık canım
benım yengelerim hataylı onlarda yapıyolar
ay canım sagolasın yemişle beraber cok ıncesın tesekkur ederimgöndereyim
Menün çok güzel ya canım istediİftar menüm; mercimek çorbası, çoban salata, ve iskender. Yanına biber ve domateste közlerim. Dün iftara annemdeydik, içli köfte yapmıştı. Sağolsun saklama kabına koymuştu birde bugün yiyelim diye, onu da sofraya koyarım.
Teşekkür ederimMenün çok güzel ya canım istedi
İnanmıyorumEşim çıktığı arazıde gece yürürken uçurumdan yuvarlanmış Allahtan biraz düşüp durabılmıs el ele tutuşup 3 uzmanı cıkartmıs Allah razı olsun.Çok korktum çok şükür birseyi yok verilmiş sadakamız varmıs
Aaa canım allah korumuş gercekten. Allah esirgesin. Çok gecmis olsunEşim çıktığı arazıde gece yürürken uçurumdan yuvarlanmış Allahtan biraz düşüp durabılmıs el ele tutuşup 3 uzmanı cıkartmıs Allah razı olsun.Çok korktum çok şükür birseyi yok verilmiş sadakamız varmıs
Ayyy, büyük geçmiş olsun canım, rabbim korusun inşEşim çıktığı arazıde gece yürürken uçurumdan yuvarlanmış Allahtan biraz düşüp durabılmıs el ele tutuşup 3 uzmanı cıkartmıs Allah razı olsun.Çok korktum çok şükür birseyi yok verilmiş sadakamız varmıs
Allah esirgesin hepsini.Eşim çıktığı arazıde gece yürürken uçurumdan yuvarlanmış Allahtan biraz düşüp durabılmıs el ele tutuşup 3 uzmanı cıkartmıs Allah razı olsun.Çok korktum çok şükür birseyi yok verilmiş sadakamız varmıs
Çok geçmiş olsun . Allah korusun tüm askerlerimizi polisimiziEşim çıktığı arazıde gece yürürken uçurumdan yuvarlanmış Allahtan biraz düşüp durabılmıs el ele tutuşup 3 uzmanı cıkartmıs Allah razı olsun.Çok korktum çok şükür birseyi yok verilmiş sadakamız varmıs
melek onlar masallahEşimle oglum disariya gezmeye gittiler. Esim pense bide bi kac bisey almış. Oğlum da bi mum görmüş onu al al anneme hediye alcam demis yaa cok mutlu oldum babasına örnek olsun :)) oğlumun ilk hediyesi yengeç burcu ya düşünceli cocuuuum ya :)))
Ooouuy yerim onu ben ya . Hep böyle olsunlar oyle valla gelecek nesil daha bilinçli olsun insallah. Biz birlikte bulasik yıkıyoruz. Kirli çamaşırlarını makinaya attiriyorum. Bulasik makinasını bile bosaltiyoruz birlikte :)) biraz büyüsün yemek yapmayı da ogrenir. Anası bisey öğretmemiş demesinlermelek onlar masallah
Benim oğlum da böyle . İnsan seviniyor minik bir yakışıklı tarafından düşünülünce
Geçenlerde babası işten gelince , sana hediye aldım. Ablana da bunu aldım deyince
Hani anneme neden hiç bir şey almadın deyip küstü babasınaşeker çikolata da olsa Anneye de alınsın istiyor
Gelecek oğlan neslini centilmen yetiştiriyoruz demek bu iyi bir şey :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?