- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #33.961
Hosgeldin grubumuzun aşçısı.Hu huuu selamlaaar
Ben gelmeyeli neler olmus
Halinizi hatrinizi sormaya geldim ama sakin bütce mevzularini sormayin
Batmanin 50 tonu gibiyim :)
Hosgeldin grubumuzun aşçısı.
Ülke ülke gezdin .bi buraya uğrayamadin.
Migrosta 2,95ti karpuz. Bizede erik bahçeden geliyor şuan bayrama çileklerde olur.Toplantımız var 3gun sürecek bugün yoğundum.İş çıkısı manava uğradım oğlan seviyor diye karpuz kayısı aldım inş karpuz güzel çıkar 5tl kilosu.Manava 33 TL ödedim.Arkadas bahcelerınden kiraz ve erik toplamış baya bir banada verdi akşam yeriz.kuru fasulye ve tavuk suyu çorbam var akşam için.Çok şükür Allah’a bugünde karnımız doyacak.
Çok geçmiş olsun canım. KorkmuşsundurEşim çıktığı arazıde gece yürürken uçurumdan yuvarlanmış Allahtan biraz düşüp durabılmıs el ele tutuşup 3 uzmanı cıkartmıs Allah razı olsun.Çok korktum çok şükür birseyi yok verilmiş sadakamız varmıs
Hoşgeldin; ne guzel gezdin, fakat iyi gezdin, ama ne de gezdinCok gezdim valla. Birikmis ne varsa yedim geldim
Yüzüm tutmadı gelmeye
Bayramdan sonra kendime cekiduzen vermem lazim
Hoşgeldin; ne guzel gezdin, fakat iyi gezdin, ama ne de gezdinçok iyi yaptın gezmek gibisi var mı ben de sezonu haftaya açıyorum. Ekime kadar planlarım var. Gezmeyeceksek niye kazanıyorum kafasındayım
Daha erken gibi ya. Benim daha gecen yazdan semizotu ve yeşil fasulye var:) buyıl fasulyeyi az koyarım. Bezelye, barbunya fazla olabilir. Bir de domates konservesini bol yapmak istiyorum ama vaktim olur mu bilemedimKıslık hazırlıgı ne zaman baslayacaksınız hanımlar? Birbirimizi tesvik edelim.
Yapsam neler yaparim ama bende bi usengeclik var ki sormayin
hoşgeldin:)))Valla ben de her sene diyorum ki yok bu sene yapmicam. Yok olmuyor. Genelde esim aklimi celiyor parayi mezara mi goturcez diye.
Bu sefer is yerim yolladi egitime ama tabii egitim gunde 5 saat. Kalaninda ben gezdim yedim ictim :)) kalacagim evi ve ulasimi sagladi ben de esimle oglani da goturdum. Esim isinden memnun degildi 4 ay olmustu bu ise gireli. Istifa etti gittik :)
Ne varsa sactim savurdum geldim
Ne güzel olmuş bereketlenir Allah kabul etsin niyetiniKızlar bugün bayram kömbesi yaptım,
Bizim buralarda meşhurdur,
Cevizli, üzümlü, sade olarak çeşit yaptım,
Malzemesi, pişirme parası 65tl ye mal oldu,
Fırından almadan dağıtmaya başladım, fırındaki müşterilere, bizim işyerine, yandaki işyerine, yarın da anneme götürürüm, kardeşime gönderirim,
Ağız tadıyla yenir inş
Allah korumuş canım gerçekten okurken ben korktum bununla geçmiş olsunEşim çıktığı arazıde gece yürürken uçurumdan yuvarlanmış Allahtan biraz düşüp durabılmıs el ele tutuşup 3 uzmanı cıkartmıs Allah razı olsun.Çok korktum çok şükür birseyi yok verilmiş sadakamız varmıs
Okullar tatil olunca temmuz gibi bi memleket yapayim diyorumKıslık hazırlıgı ne zaman baslayacaksınız hanımlar? Birbirimizi tesvik edelim.
Yapsam neler yaparim ama bende bi usengeclik var ki sormayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?