Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Simdi kimlerde bebek var takip edemedim hayirli olsun, isteyen herkese insallah.

Ben de dogum icin herseyi hazirlamistim zamaninda gercekten cok kolaylik rahatlik oluyor.

Biz bezelye ve recel sevmiyoruz yemiyoruz. Onemli olan benim icin domates. Recel biraz yaparim misafir gelince iyi oluyor.

Bende bolca domates konservesi yaparım yeşil fasülye yeşil biber dograyıp koyuyorum bamya patlıcanı hafif kızartıp koyuyorum yazın elime ne geçse fazla olan hep buzluguma koyuyorum derin dondurucum kapalı kurbanda açarım inşallah sonrada sebzelere başlarım reçeli ben tutturamadım bu yıl bidaha denerim

Çilek bizde çok önemli değil yenmiyor ama vişne olmazsa hayat durur .çilek te misafir için masaya çeşit. Anneme bi sorayım çilek işini

Bugün kv ile eşim telefondan konuştular oda komşuları ile iftara gidiyormuş . Şimdi de aile grubuna yediği ve benim sevdiğim bir yiyeceğin resmini atmış neden düşünülmüyor acaba gelin görür canı ister belki buradaki gibi orada yok düzgün diye .

Alakasiz sekilde gecenin son sorusunu sorucam :)

Aranizda modacruz dolap vs kullanan var mi?
Bir seyler satmak istiyorum.

Ablamin nikahi icin ogluma diktirdigim, bir kere giyilen smokin var. Kinada giydigi yine ozel dikim kirmizi takim var.

Kendimin de bir kere giyilmis veya hic giyilmemis en az 30 40 parca kiyafetim var ve diesel yargici gibi para edecek seyler. Bir cogu etiketle duruyor.
Hem ev bosalsin...
290a aldigim tshirt var mesela dieselin ki kampanyaliydi aldigimda. 70 80e bile gitse iyidir. Bos duracagina para etsin

Ben kullandım. Modacruz dan etiketi bile duran sıfır abiye tulum almıştım kurtarıcı bir parça oldu bana. Kız kardeşime de dolap tan mezuniyet abiyesi almıştık hatta özelden satan kadınla görüşüp gidip denemişti de. Bence çok mantıklı. Ama çok aramak lazım.

Bu arada hangi ülkelerdeydiniz? Bayramds biz de deniz tatili yapacaktık ancak benim özel durumlardan dolayı iptal etmek zorunda kaldık. Şimdi temmuz sonu otel bakıyorum beş gece çok pahalı geldi. Rotayı yine Yunan adalarına mı çevirsek diye düşünüyoruz.

tuce_tuce mügedeki ecrin bebek ölü bulunmus ya ck uzuldm zaten kacırılmadıysa kesın oldugu bellıydı de ınsan yıne haberi gelınce kötü oluyor
Bende sana etiket yapacaktım ya gördüm çok üzgünüm . Bugün izledin mi gerizekalı o Özkan neler dedi ecrini şeytan götürmüştür dedi o an iyice emin oldum ben onun birşey yaptığına

Bende sana etiket yapacaktım ya gördüm çok üzgünüm . Bugün izledin mi gerizekalı o Özkan neler dedi ecrini şeytan götürmüştür dedi o an iyice emin oldum ben onun birşey yaptığına
yok canım ızlemedm gecn haftada ara ara takıp ettim yorumları okudumda suc ortaya cıkıcak diye ruh saglıgı yerınde degılmıs gıbı rol yapıyor rapor ıcın falan yazmıslar

Zebramo kullanıyorum bende. Daha cok cocuk kıyafeti satışı için, komisyon diğerlerine gore düşük. Etiketli ürünler çabuk gidecektir birinin işine yarar hem de parayı değerlendirsin bence çok kolay, denemelisin

Ahh yunan adaları, ortam çok guzel olur adalarda ama denizi/yuzme keyfi bizim sahillere yaklasamaz ya bu yıl oteller uçtu gitti, kıştan doldurdu yabancı turistler. Kaş, kalkanda havuzlu villa falan kiralasanız yorar mı sizi? Hersey dahil rahatlıgı olmaz tabi ama pataraya kaputasa falan giderseniz

Öyle deme. Mikonos ta Elia plajı var şu ana kadar girdiğim en iyi sulardan birisi idi. Biz otel tatili de olsa ucunu bi şekilde kaşa bağlıyoruz hep, bu sene de en az üç gece Kaş ta oluruz.

İnanmıyorum çok geçmiş olsun allah korumuş
Aaa canım allah korumuş gercekten. Allah esirgesin. Çok gecmis olsun
Ayyy, büyük geçmiş olsun canım, rabbim korusun inş
Allah esirgesin hepsini.
Engebeli iğrenc araziler. Oralar sicaktir birde.
Çok geçmiş olsun . Allah korusun tüm askerlerimizi polisimizi
Çok geçmiş olsun canım. Korkmuşsundur
Allah korumuş canım gerçekten okurken ben korktum bununla geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar.Allah korumuş çok korktum zaten aklım hep onda Allah korusun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…