Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öyle deme. Mikonos ta Elia plajı var şu ana kadar girdiğim en iyi sulardan birisi idi. Biz otel tatili de olsa ucunu bi şekilde kaşa bağlıyoruz hep, bu sene de en az üç gece Kaş ta oluruz.
Haklı olabilirsin mikonosta denize girmedim az kaldım; santorini ve rodos denizini beğenmemiştim ama yani bizim sahillere tercih etmem. Ben en çok bizim ege sahillerini seviyorum sanırım, kaş planı çok iyiymiş kaputaş aşık olduğum plajdan diyebilirim

Günaydın eşim nöbetçi bugün bizi anneme bıraktı sabah hergün ağlıyor küçük kızım anne gitme diye çalışan annelerin kaderide bu

Öyle deme. Mikonos ta Elia plajı var şu ana kadar girdiğim en iyi sulardan birisi idi. Biz otel tatili de olsa ucunu bi şekilde kaşa bağlıyoruz hep, bu sene de en az üç gece Kaş ta oluruz.

Bende ayni durumdayim ve artik karar vermem gerekiyor ya :S
Ege sahilleri istiyorum ama cok geliyor
Gozumu karartip versemmi acaba

Geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış gerçekten.

Bu soru bana miydi canim?
Biz uzakdogudaydik. Cin, hindistan, tayland baya guzel bir programdi. Simdi gebelikte o kdr yol tabi olmaz gerek yok ama herkese bir tavsiye vereyim. Yunan adasina gideceginize phukete gidin masrafi ayni oluyor ve gercekten cok farkli bir dünya.

Bu arada ucuz otel arayan varsa tatilbudurun firsat odalari oluyor. Erken rez degil daha dun aldik yarin giris yapicaz. Turgutreiste hersey dahil 4 gece otel 720 tl. Ucak bileti de 76 tlden bulduk.
Ama bugun ayni oda 1350 olmus. Bugun de baska otelde vardir boyle bir firsat. Cagri merkezinde uyuz biri denk gelmezse hangi otelin firsat odasi oldugunu soyluyor. Kimisi bilgi veremem diyor internette biraz kurcalayip bulursunuz.

Yeni kemerden geldik. Butun otel rustu türkler hic yok henuz. Belki okul kapaninca artar.

Ets ile tatil budur arasinda cok fark var ama hic gitmedigim icin tatil budur sitesinden cekiniyorum

Ets ile tatil budur arasinda cok fark var ama hic gitmedigim icin tatil budur sitesinden cekiniyorum

Tatilbudur kesinlikle cok iyi.
Mesela ben ets ile gittigim hic bir otelde ets gorevlisi gormedim. Tatilbudurda gorevli karsiliyor. Numarasini birakiyor. Bir sey olursa otelle veya onunla iletisim kurabiliyorsun ki otelden cok daha cozum odakli oluyor. Ben bi kere oteli begenmedim diye otelim bile degistirildi.
Bir kere de odami begenmedim balkonu mutfagin arkasinda mal kabule bakiyordu. Balkonlu odayi bunun icin mi aldim dedim. Ayni klasmanda bos oda olmadigi icin jr.suite tasindik fiyat farki olmadan. Bunlar icin hic yuz goz olmuyorsun. Soyluyorsun sen guneslenirken yetkili hallediyor.

Ets ise esim askerligi bitirirken yemin torenine gitmistim yanina. Adami bir gun erken biraktilar. Kaldigim otele ve ets ye diyorum ki tek kisi odeme yaptim. Bunu iki kisiye cevirelim farki odiycem. Iptal sigortam da var. Oda zaten 2 kisilik. Esim de gelicek sadece. Hic bi degisim falan olmuycak. Ek para odiycem sadece. Bu sekilde bi islemimiz mevcut degil, yeni oda satin alin diyor.

Evlendigimizde 21 yasinda oldugu icin hic bir seyi yoktu :) evi babasi aldi. Arabayi da pesinatini annesi verdi biz ustune kredi oduyoruz. Arabayi daha 1.5 yil once aldik zaten.

Kendiler frekatze diye bi bolgedeydiler. Orada av evleri var. Grup olarak takilip avlandilar.
Biz de genel olarak şehri dolastik. Pek tat alamdim. Kasim ayi gibi soguklar baslayinca gidiliyor cunku

Biz sevgiliyken ben üniversiteyi bitirmiş çalışıyordum araba almıştım para biriktirip babamda üzerini tamamlamıştı ona borcumu ödüyordum. Eşimde ıraktaydı geldi nişanımıza birkaç gün kala evimizi aldı . Ben evlenene kadar çalıştım işten evlilik için işten ayrıldım tazminatım yattı onu da babama verdik borcum kapanmış oldu çünkü babamla ancak o şartla borç almayı kabul etmiştim . Eşimin de 100 bin tl nakiti vardı 70 bin kredi çekti 36 ay vade ile 7 ay ödedi sonra evlendik zaten . Sonra arabayı bu Ekim’de sattık afrinden gelen parayı ve birkaç altın daha ekleyip 32 bin şekinde ekleyip diğer arabayı almıştık . Geçen ay yine sattık üzerine Kasım’dan Mayıs maaşına kadar biriktirdiğimiz altınları sattık 31 çeyrekti ve eksi hesap açıktı oradan da para çektik 3500 tl . 16 bin tl miz oldu onu ekledik tam 90 bin tl ye yeni arabayı aldık . Annemden kasko sigorta ve 15 günlük harçlığımızı borç aldık 3500 tl aldık . Onu da bu maaşta ödedik el elde baş başta kaldık şimdi bileziklerim var bi birikim o kadar

Son düzenleme:
Yaa ben hindistani cok merak ediyoruuuum. Insallah bende gidebilirim bi gün ne güzel gezmisiniz valla kıskandım sizi

Aa evet kendimizi sormadim. Artik tabu olmus Erkeklerin mal varligini sorgulayip kadininkini sorgulamamak.
Valla benim nur topu gibi bir egitim fakultesi diplomam vardi sadece
Sonrada atanip para kazanmaya basladim işte

Maasallah canim. Bebek de bereketiyle gelir simdi :))

Ben evlendigimde 20 yasindaydim ve yasadigimiz yerde evlerin ortalamasi 2010 yilinda bile 700 800 bin oldugu icin omur boyu ev almak gibi bi planim yoktu kira cok temiz geliyordu araba da hevesimiz yoktu ama bebekle zorlaninca aldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…