- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.001
Haklı olabilirsin mikonosta denize girmedim az kaldım; santorini ve rodos denizini beğenmemiştim ama yani bizim sahillere tercih etmem. Ben en çok bizim ege sahillerini seviyorum sanırım, kaş planı çok iyiymiş kaputaş aşık olduğum plajdan diyebilirimÖyle deme. Mikonos ta Elia plajı var şu ana kadar girdiğim en iyi sulardan birisi idi. Biz otel tatili de olsa ucunu bi şekilde kaşa bağlıyoruz hep, bu sene de en az üç gece Kaş ta oluruz.
KıyamamGünaydın eşim nöbetçi bugün bizi anneme bıraktı sabah hergün ağlıyor küçük kızım anne gitme diyeçalışan annelerin kaderide bu
Öyle deme. Mikonos ta Elia plajı var şu ana kadar girdiğim en iyi sulardan birisi idi. Biz otel tatili de olsa ucunu bi şekilde kaşa bağlıyoruz hep, bu sene de en az üç gece Kaş ta oluruz.
Eşim çıktığı arazıde gece yürürken uçurumdan yuvarlanmış Allahtan biraz düşüp durabılmıs el ele tutuşup 3 uzmanı cıkartmıs Allah razı olsun.Çok korktum çok şükür birseyi yok verilmiş sadakamız varmıs
Bu arada hangi ülkelerdeydiniz? Bayramds biz de deniz tatili yapacaktık ancak benim özel durumlardan dolayı iptal etmek zorunda kaldık. Şimdi temmuz sonu otel bakıyorum beş gece çok pahalı geldi. Rotayı yine Yunan adalarına mı çevirsek diye düşünüyoruz.
Evet annem bakıyor 2.5 yaşındaKıyamamkAç yaşında annen mi bakıyor?
Bu soru bana miydi canim?
Biz uzakdogudaydik. Cin, hindistan, tayland baya guzel bir programdi. Simdi gebelikte o kdr yol tabi olmaz gerek yok ama herkese bir tavsiye vereyim. Yunan adasina gideceginize phukete gidin masrafi ayni oluyor ve gercekten cok farkli bir dünya.
Bu arada ucuz otel arayan varsa tatilbudurun firsat odalari oluyor. Erken rez degil daha dun aldik yarin giris yapicaz. Turgutreiste hersey dahil 4 gece otel 720 tl. Ucak bileti de 76 tlden bulduk.
Ama bugun ayni oda 1350 olmus. Bugun de baska otelde vardir boyle bir firsat. Cagri merkezinde uyuz biri denk gelmezse hangi otelin firsat odasi oldugunu soyluyor. Kimisi bilgi veremem diyorinternette biraz kurcalayip bulursunuz.
Yeni kemerden geldik. Butun otel rustu türkler hic yok henuz. Belki okul kapaninca artar.
Ets ile tatil budur arasinda cok fark var ama hic gitmedigim icin tatil budur sitesinden cekiniyorum
Kizlar eşleriniz sizle evlenmeden once ev arabasini vs almismiydi. Yoksa sonradan birlikte mi basardiniz veya birikimdesiniz.
Gittigimiz ortamda bunun konusu acildi.
Bekar arkadaslardan bahsedildi. Bizim gruptaki erkekler birikimsiz, borclanarak evlenmisler hatta.
Ilginc bi onerim var.
Esimin ilgisinden dolayi romanyaya kaz avina gitmistik
Biz sevgiliyken ben üniversiteyi bitirmiş çalışıyordum araba almıştım para biriktirip babamda üzerini tamamlamıştı ona borcumu ödüyordum. Eşimde ıraktaydı geldi nişanımıza birkaç gün kala evimizi aldı . Ben evlenene kadar çalıştım işten evlilik için işten ayrıldım tazminatım yattı onu da babama verdik borcum kapanmış oldu çünkü babamla ancak o şartla borç almayı kabul etmiştim . Eşimin de 100 bin tl nakiti vardı 70 bin kredi çekti 36 ay vade ile 7 ay ödedi sonra evlendik zaten . Sonra arabayı bu Ekim’de sattık afrinden gelen parayı ve birkaç altın daha ekleyip 32 bin şekinde ekleyip diğer arabayı almıştık . Geçen ay yine sattık üzerine Kasım’dan Mayıs maaşına kadar biriktirdiğimiz altınları sattık 31 çeyrekti ve eksi hesap açıktı oradan da para çektik 3500 tl . 16 bin tl miz oldu onu ekledik tam 90 bin tl ye yeni arabayı aldık . Annemden kasko sigorta ve 15 günlük harçlığımızı borç aldık 3500 tl aldık . Onu da bu maaşta ödedik el elde baş başta kaldık şimdiKizlar eşleriniz sizle evlenmeden once ev arabasini vs almismiydi. Yoksa sonradan birlikte mi basardiniz veya birikimdesiniz.
Gittigimiz ortamda bunun konusu acildi.
Bekar arkadaslardan bahsedildi. Bizim gruptaki erkekler birikimsiz, borclanarak evlenmisler hatta.
Yaa ben hindistani cok merak ediyoruuuum. Insallah bende gidebilirim bi gün ne güzel gezmisiniz valla kıskandım siziBu soru bana miydi canim?
Biz uzakdogudaydik. Cin, hindistan, tayland baya guzel bir programdi. Simdi gebelikte o kdr yol tabi olmaz gerek yok ama herkese bir tavsiye vereyim. Yunan adasina gideceginize phukete gidin masrafi ayni oluyor ve gercekten cok farkli bir dünya.
Bu arada ucuz otel arayan varsa tatilbudurun firsat odalari oluyor. Erken rez degil daha dun aldik yarin giris yapicaz. Turgutreiste hersey dahil 4 gece otel 720 tl. Ucak bileti de 76 tlden bulduk.
Ama bugun ayni oda 1350 olmus. Bugun de baska otelde vardir boyle bir firsat. Cagri merkezinde uyuz biri denk gelmezse hangi otelin firsat odasi oldugunu soyluyor. Kimisi bilgi veremem diyorinternette biraz kurcalayip bulursunuz.
Yeni kemerden geldik. Butun otel rustu türkler hic yok henuz. Belki okul kapaninca artar.
Aa evet kendimizi sormadim. Artik tabu olmus Erkeklerin mal varligini sorgulayip kadininkini sorgulamamak.Biz sevgiliyken ben üniversiteyi bitirmiş çalışıyordum araba almıştım para biriktirip babamda üzerini tamamlamıştı ona borcumu ödüyordum. Eşimde ıraktaydı geldi nişanımıza birkaç gün kala evimizi aldı . Ben evlenene kadar çalıştım işten evlilik için işten ayrıldım tazminatım yattı onu da babama verdik borcum kapanmış oldu çünkü babamla ancak o şartla borç almayı kabul etmiştim . Eşimin de 100 bin tl nakiti vardı 70 bin kredi çekti 36 ay vade ile 7 ay ödedi sonra evlendik zaten .
Biz sevgiliyken ben üniversiteyi bitirmiş çalışıyordum araba almıştım para biriktirip babamda üzerini tamamlamıştı ona borcumu ödüyordum. Eşimde ıraktaydı geldi nişanımıza birkaç gün kala evimizi aldı . Ben evlenene kadar çalıştım işten evlilik için işten ayrıldım tazminatım yattı onu da babama verdik borcum kapanmış oldu çünkü babamla ancak o şartla borç almayı kabul etmiştim . Eşimin de 100 bin tl nakiti vardı 70 bin kredi çekti 36 ay vade ile 7 ay ödedi sonra evlendik zaten . Sonra arabayı bu Ekim’de sattık afrinden gelen parayı ve birkaç altın daha ekleyip 32 bin şekinde ekleyip diğer arabayı almıştık . Geçen ay yine sattık üzerine Kasım’dan Mayıs maaşına kadar biriktirdiğimiz altınları sattık 31 çeyrekti ve eksi hesap açıktı oradan da para çektik 3500 tl . 16 bin tl miz oldu onu ekledik tam 90 bin tl ye yeni arabayı aldık . Annemden kasko sigorta ve 15 günlük harçlığımızı borç aldık 3500 tl aldık . Onu da bu maaşta ödedik el elde baş başta kaldık şimdibileziklerim var bi birikim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?