Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Araba yiyor da yiyor.
Ev alip kiraya vermek mantikli.
Iyi kiraci bulmak onemli tabi.
Ben de birkac yil pesin biriktirip alma taraftariyim veya hic almayp mustakil yaptirNa kadar beklemek.
Bana da ev alıp satmak mantıklı geliyor. Büyük müteahhitlerin yaptığı projelerden topraktan alıp ev teslim edilince satmak epey para kazandırıyor. Genelde 2 sene %0 faiz imkanı da oluyor. Çocukların eğitim masraflarından para artarsa bu şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum ben.

Şu ekonomik ortamda firma büyuk de olsa guvenemiyorum topraktan alma isine

Evlendiğimiz yıl eşime bir arkadaşı hastanenin altındaki arsadan pay alın ev yapılınca 2 daire verilecek demişti... Ben tabi hemen hamile kaldığım için biz yapılı ev alıp kredi çekme olayına döndük. Geçen sene o bahsedilen proje yeni başladı evler cidden aşırı lükstü biz de sürekli aramızda konuşuyoruz keşke parayı oraya yatırsaymışız diye.. İnşaat 7-8 ay sonra durdu.. İlk binanın 4. katında fln.. Bilmiyor kimse devam edecek mi.. Şimdi de eşim diyor ki iyi ki oraya yatırmamışız parayı. Aslında çok da kasmamak lazım Nasipten öte yol yok.

Şu ekonomik ortamda firma büyuk de olsa guvenemiyorum topraktan alma isine
Sözleşme yapılıyor, her geciktirdikleri ay kira ödemesi yapıyor firma. Benim şu an oturduğum site iki büyük müteahhitin ortak yaptığı bir yer. Topraktan girdik biz. 2 yılda %50 değer kazandı. Nakit paramız olsaydı ve içinde oturmasaydık oldukça karlı bir yatırım olurdu.
Benim 3-4 tane güvendiğim firma var. Onlar da batarsa zaten ülke battı demektir diye düşünüyorum.

Çin için geçen sene önümüze iki senelik eğitim fırsatı çıkmıştı biraz gidenlerle konuştuk bebek de düşündüğümüz için cesaret edemedik gideceğimiz bölgede hijyenik koşulların iyi olmadığını duymuştuk. Yakın bir arkadaşım Hindistan’a gitti gelince iki hafta yattı ishal yüksek ateş filan. Phuketi her zaman düşünüyoruz da bir türlü adım atamadık. Busene ülke sınırları içinde takılırız anneme kalsa bu halimle il sınırları dışına bile çıkmamalıyım
Tatilbudura bakayım sağol fırsat odası olayını daha önce duymamıştım

26-27de evlendik. Ben beyaz eşyaları almıştım kalan dugun borcunu(salon esya balayı dahil) kredi çekip beraber odedik. Birikimimiz ortak arabayıda beraber aldık. Bikere ailesi al oglum su evde otur demediği surece evlenmeden nasıl fazla birikimleri olacak ki. Onun için 35ten sonra evlenmeki veya evi alır kredi borcu vardır evlenince yine beraber odenmiş olur. Her erkek ailesinde aynı imkanlar yok ki kimisinde de vardır paylaşmaz o ayrı

Suveybe13 cok uzucu gercekten, yaslaninca , hastalaninca kizlarinin kiymetini anlarlar ve umarim adaletli davranacak sanslari olur.
Onlara göre böyle adaletli yıllarca dedemin adaletsiz olduğundan yakındılar şimdi kendileri aynısını yapıyorlar. Sırf ana baba hakları olduğu için görüşüyorum yoksa içimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim.ben hiç bir şeyinizi istemiyorum dedim onlara ama kendi vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar mirasla bize de bir şeyler kalacakmış.

elecda şu donemde( ki bu donemin bitiş çizgisi gözükmüyor henuz) bitmemiş projeye para baglama derim. İnşaat sektörü çok durağan, bilindik projeler bile teslim tarihini erteliyor, baslanacak denilip kazma vurulmamış projeleler var. Ama fiyatlar düşecektir diye tahmin ediyorum ozellikle yeni bitmiş satılmayı bekleyen evlerde

Anne babanin hakki oldugu kadar cocugun da hakki var, umarim verirler bir gun. Ben oyle bir durumda gurur yapmaz alirdim galiba, cunku zaten senin kanunen.

Öğle arası avm ye gittim oğlana atasun optıkten 119tl ye gözlük ve sportive mağazasından 112tl ye igor sandalet aldım terlik gibi olanlardan arkası bantlı.Sobee de indirim var ordanda 178liraya 5sort mevsimlik mont 9patık çorap bir uzun kol badi okulda 1aylıgına giyecek terlik aldım 8lira feda olsun yavruma

Arkadaşlarım bendeydiler hamile ve emzirmeler oldukları için oruçta tutamıyorlar. Birisi Doğuma gidecek artık o yüzden görüşelim dedim kısır karıştırdık . Marketten akşam için dondurma aldım 15 tl . Eşim gelirken ekmek ve su alacak masraf hiç bitmiyor bu hafta strese girdim ya

Oglani zar zor uyuttum. Bende uyumuşum.
Kalkip etrafi toparlamam lazim. Banyo yapip cikmaliyiz.

Oglan kac yasinda oldu pure?

Benimki 3e yaklasti ve bazen asla uyumuyor

Gecen gun muhabbet ettik sabah tekneye binicez diye. Heyecandan gece bir dakika uyumadi..
Evden ciktik bizi tekne goturen aracta uyudu aksam uyandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…