Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Üzüm çıksa da yesek ya ay zeytin peynir yesek kızlar ya haftalık bütçe yapmıştım Yok yok tutmuyor daha bu hafta meyve almadım evde var diye . Haftaya alışveriş listesi yapıyorum yine dolu dolu oldu hiç eksik bitmiyor .Bayram şekeri alacağız az birşey gelen giden olacak biraz tatlı alırız . Çaya baktım sonunu gördüm çay almam lazım toz şekerim az kaldı tereyağı . Her hafta alınan sabit şeyler var süt su ekmek sebze gibi gibi

Suveybe13 merhaba canım
Bebeğin hayırlı olsun, Rabbim analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Yeni üye oldum. Birikim yapan birinin profilnde yazıyordu bu şekil hoşuma gitti, bende yazmak istedim.

Yetmiyor para hicbirseye artik.
Hafta sonu alidveris yapiyoduk. Peynir dikkatimi cekti. Nasil pahalandi ramazan gireli.

Migrosta haftasonu 60tl ve uzeri alisverise dogus 1 kg cay ve 1kg küp seker 12 tl idi. Cayim yoktu aldim.

Nohutum var ama evde kuru fasulye bitti. Artik yenmez ama 1 kg alsam kışa kadar belki 2 kez yapilir.

Şaka gibi a101 şok bim migros baktim kirmizi mercimek turk mali yoktu.
Yesil ve kirmizi mercimek almam lazim.
Bayramdan sonra anneme gececegim. Belki almam kiş girerken alinir.

Günaydın kızlar. Oruca ara vermiştim bugün tekrar basladim acayip zorlanıyorum daha cok erken ama basim felam dönmeye başladı:)) dün doktordaydım sonuçları aldik butun vitaminlerim yerlerde sürünüyomus
vitamin eksikliğinden muhtemelen canım dışarı çıkma vakit buldukça uzan susuzluktanda ağrır başın

vitamin eksikliğinden muhtemelen canım dışarı çıkma vakit buldukça uzan susuzluktanda ağrır başın
Oglus izin verirse gunduz uyusak ne güzel olur aslında. D vitaminim cok fazla düşükmüş haftanın bi günü bütün şişeyi içmem gerekiyomus 8 hafta boyunca. B12 de çok düşük iğne felan yazdi bi sürü haftanın 5 günü

b12 dusuklugu cok etkıler canım dodex ıgne kullanmıstm ben de duzeldı cok sukur yalnız ıgne cok ıstah acıyor dıkkat et bende de kansızlık var sabah aksam ılac kullanıyorum 1.5senedır

b12 dusuklugu cok etkıler canım dodex ıgne kullanmıstm ben de duzeldı cok sukur yalnız ıgne cok ıstah acıyor dıkkat et bende de kansızlık var sabah aksam ılac kullanıyorum 1.5senedır
Bana da dodex yazdi canim ooooyy benim iştah zaten açık kilo felan almayım insallahh

Heyecanla bekliyorum kizlar
Bugun dolmusla gidip gelecegim.
Evde ekmek yok.
10 lira ancak harcarim.
Buzlukta son mantim var. Manti corbasi yapayim nohutlu. Yanina birseyler uydururum
güzel haberlerle gel inşallah banada kız gibi geliyor annesi gibi güzel bir kız olsun

Doktorun o yazdigi b12 ignesi cop form. Kandaki duzeyini artiriyor, ama biyoyarari Cok dusuk. Cogu doktor onemsemiyor veya kendini guncellemiyor. Asil kullanman gereken Metil Formu, o da dil alti tablet seklinde satiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…