- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.121
Suveybe13 merhaba canımSevgiyeyolculuk canım profiline brkm ve hedef birikimini yazmışsın diyet gruplarında yazılıyor genelde ama birikim içinde çok hoşuma gitti bizde birikim topiklerinin müdavimleri olarak yazabiliriz insanı daha fazla gaza getirir
Aynen püreBiz de haftasonu arastirma yaptik.
O kadar pahaliki ozellikle yabanci markalar.
Tabi dolar 6dan inmazse bunlar iyi gunlerimiz. Ithal hicbirsey alamicaz.o kaliteyi yasayamicaz.
Yetmiyor para hicbirseye artik.Üzüm çıksa da yesek ya ay zeytin peynir yesekkızlar ya haftalık bütçe yapmıştım Yok yok tutmuyor daha bu hafta meyve almadım evde var diye . Haftaya alışveriş listesi yapıyorum yine dolu dolu oldu hiç eksik bitmiyor .Bayram şekeri alacağız az birşey gelen giden olacak biraz tatlı alırız . Çaya baktım sonunu gördüm çay almam lazım toz şekerim az kaldı tereyağı . Her hafta alınan sabit şeyler var süt su ekmek sebze gibi gibi
Çürük mü vardiGünaydın kızımın dişini çektirdm doktordaydık küçük kızımında izlemi varmış sağlıkocagından aradılar ebesi ayrı doktoru ayrı cins değiştrcem gerçekten bu sefer kafaya koydum
yok canım çürüğün bitanesine dolgu yaptırdık diğerine yaptırmadı geçici dolgu koydu anesteziyle yapılcak 1 ay sonra dedi üst dişi sallanıyordu uzun zamandır çıkmadı yeni diş üstüne geldi iki diş üst üste duruyodu eskiyi çektirdikÇürük mü vardi
vitamin eksikliğinden muhtemelen canım dışarı çıkma vakit buldukça uzan susuzluktanda ağrır başınGünaydın kızlar. Oruca ara vermiştim bugün tekrar basladim acayip zorlanıyorum daha cok erken ama basim felam dönmeye başladı:)) dün doktordaydım sonuçları aldik butun vitaminlerim yerlerde sürünüyomus
Oglus izin verirse gunduz uyusak ne güzel olur aslında. D vitaminim cok fazla düşükmüş haftanın bi günü bütün şişeyi içmem gerekiyomus 8 hafta boyunca. B12 de çok düşük iğne felan yazdi bi sürü haftanın 5 günüvitamin eksikliğinden muhtemelen canım dışarı çıkma vakit buldukça uzan susuzluktanda ağrır başın
b12 dusuklugu cok etkıler canım dodex ıgne kullanmıstm ben de duzeldı cok sukur yalnız ıgne cok ıstah acıyor dıkkat etOglus izin verirse gunduz uyusak ne güzel olur aslında. D vitaminim cok fazla düşükmüş haftanın bi günü bütün şişeyi içmem gerekiyomus 8 hafta boyunca. B12 de çok düşük iğne felan yazdi bi sürü haftanın 5 günü
Bana da dodex yazdi canim ooooyy benim iştah zaten açık kilo felan almayım insallahhb12 dusuklugu cok etkıler canım dodex ıgne kullanmıstm ben de duzeldı cok sukur yalnız ıgne cok ıstah acıyor dıkkat etbende de kansızlık var sabah aksam ılac kullanıyorum 1.5senedır
Canım ismi ne öğrenebilirmiyim iğne olmakta istemiyorum açıkçasıKizlar b12de metil formu tercih edin derim siyanokobalamin vucutta cevrilmeye calisirken zararlari oluyor
Ben damla kullaniyorum cok memnunum
güzel haberlerle gel inşallah banada kız gibi geliyor annesi gibi güzel bir kız olsunHeyecanla bekliyorum kizlar
Bugun dolmusla gidip gelecegim.
Evde ekmek yok.
10 lira ancak harcarim.
Buzlukta son mantim var. Manti corbasi yapayim nohutlu. Yanina birseyler uydururum
Doktorun o yazdigi b12 ignesi cop form. Kandaki duzeyini artiriyor, ama biyoyarari Cok dusuk. Cogu doktor onemsemiyor veya kendini guncellemiyor. Asil kullanman gereken Metil Formu, o da dil alti tablet seklinde satiliyor.Oglus izin verirse gunduz uyusak ne güzel olur aslında. D vitaminim cok fazla düşükmüş haftanın bi günü bütün şişeyi içmem gerekiyomus 8 hafta boyunca. B12 de çok düşük iğne felan yazdi bi sürü haftanın 5 günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?