Bugün ne aldin kaç tl harcadin

TOKİ jandarmaya Ordu evinin içinde yeni lojmanlar inşa ediyor . Küçük şehir şahane para birikiyor sıkıldın mı Batman’a gidersin Diyarbakır’a gidersin iyi burası
bizde seneye tayinciyiz bakalım neresi çıkar 2 defa şırnak yaptı eşim.büyük şehir istemiyorum küçük olsun insanları iyi olsun

bizde seneye tayinciyiz bakalım neresi çıkar 2 defa şırnak yaptı eşim.büyük şehir istemiyorum küçük olsun insanları iyi olsun
Şırnak’ta yaptıysanız her yerde yaparsınız artık Batman yazın Siirt Diyarbakır büyük ve bence çok sorunlu

Aynen Oyak ve konut var çok şükür 600 tl gibi bir kesinti oluyor

. Eşim tarafından gelen bir kuruş yok ama kendi annem babam abim evlenmeden iki evin tapısını abimin üstüne yaptılar ve 120 bine sıfır araba aldılar düğünde de kuaför parasından çiçeğine kadar bir kuruş para vermedi bütün eşyaları herşeyi bizimkiler aldı
Üstüne de tabi 320 Gr altın yaptılar
Normalde bir ev iyi kötü bir araba alınır ama bizimkiler abarttılar
Kendisi de mühendis bu arada geliri de iyi

Aa bence cokk buyuk günah. Kizlarin hakki ne oluyor. Siz kizlar rizaniz alindi mi. Annenler ve abin hak yemisler

çok ayıp etmişler benim annemde bıraksan aynısını yapar ama rahmetli babam allah var 4 çocugum var herşey 4ünüzün dedi ortak paylaşırısnız neyim varsa diye konuştu o yüzden arada bir diyor tarlalardan almazsın dükkandanda almayıver niye almayım dedim ben senin evladın değilmiyim sana bişey olsa gelinlerin mi bakacak yine benim yanıma sığarsın haklısın diyor.

Benim babam etkisiz eleman ama annem o işi hallediyor ben ses çıkarınca fesat oluyorum annem iyi işliyor babamı o konular da kız kardeşim var 15 yaşında o da yanlarında olduğu için bir şey demiyor

Benim babam etkisiz eleman ama annem o işi hallediyor ben ses çıkarınca fesat oluyorum annem iyi işliyor babamı o konular da kız kardeşim var 15 yaşında o da yanlarında olduğu için bir şey demiyor
ben zaten mal mülk düşkünü değilim huzurum olsun kocamla çocuklarımla mutlu olayım yeter rabbim verir zaten herkesin rızkını. arada şaka yapıyoruz diye bizimkiler söyler şundan da alma bundan alma alcam hepsinden burda vermezseniz öbür tarafta verirsiniz hesabını diyorum takılıyorum babam vasiyet etti kız kardeşniizi ayırmayın dedi diyorlar.

AA tev bursunu bende aldım 2 yıl lisansta 2 yıl da yüksek lisansta ama hiç biriktiremedim. hem lisans hem de yüksek lisansta kredi çektim KYK... Onun borçları da daha yeni bitti 1 yıl olmadı daha biteli. Ben İstanbul eğitim alıyordum bilmiyorum o yüzden mi hiç biriktirmek gibi bir şey aklıma gelemedi.

Biz evlendiğimizde eşimin çok ufak bir miktar birikmişi birazda bilezik yapmış kenarda onları vardı, Benim de pek bir şeyim yoktu açıkçası bir de üstüne KYK borçlarım vardı gerçi ödeme süresi sonra başladı. Şimdi 5,5 yıllık evliyiz Orta karar evimiz - arabamız var bu topik sayesinde 1 yıldır da güzel para biriktirdik. Ondan önce sürekli alışveriş yapar extre ödemekle geçerdi maaş günü... ARada bir iki borsada para batırma meseleleri de oldu maalesef...
Acaba arsa mı yoksa yatırımlık ev mi almalı diye düşünüyorum ama eşim arabayı yükseltmek istiyor bu ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…