- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.061
bizde seneye tayinciyiz bakalım neresi çıkar 2 defa şırnak yaptı eşim.büyük şehir istemiyorum küçük olsun insanları iyi olsunTOKİ jandarmaya Ordu evinin içinde yeni lojmanlar inşa ediyor . Küçük şehir şahane para birikiyor sıkıldın mı Batman’a gidersin Diyarbakır’a gidersin iyi burası
Şırnak’ta yaptıysanız her yerde yaparsınız artık Batman yazın Siirt Diyarbakır büyük ve bence çok sorunlubizde seneye tayinciyiz bakalım neresi çıkar 2 defa şırnak yaptı eşim.büyük şehir istemiyorum küçük olsun insanları iyi olsun
ben gitmedim silopiye eşim kendi gitti ilk cizrede yapmış bekarken tayin zamanı belli olunca konuşuruz yine burdaŞırnak’ta yaptıysanız her yerde yaparsınız artık Batman yazın Siirt Diyarbakır büyük ve bence çok sorunlu
Aynen tamamben gitmedim silopiye eşim kendi gitti ilk cizrede yapmış bekarken tayin zamanı belli olunca konuşuruz yine burda
Eşim tarafından gelen bir kuruş yok ama kendi annem babam abim evlenmeden iki evin tapısını abimin üstüne yaptılar ve 120 bine sıfır araba aldılar düğünde de kuaför parasından çiçeğine kadar bir kuruş para vermedi bütün eşyaları herşeyi bizimkiler aldıKizlar eşleriniz sizle evlenmeden once ev arabasini vs almismiydi. Yoksa sonradan birlikte mi basardiniz veya birikimdesiniz.
Gittigimiz ortamda bunun konusu acildi.
Bekar arkadaslardan bahsedildi. Bizim gruptaki erkekler birikimsiz, borclanarak evlenmisler hatta.
Aa bence cokk buyuk günah. Kizlarin hakki ne oluyor. Siz kizlar rizaniz alindi mi. Annenler ve abin hak yemisler.
Eşim tarafından gelen bir kuruş yok ama kendi annem babam abim evlenmeden iki evin tapısını abimin üstüne yaptılar ve 120 bine sıfır araba aldılar düğünde de kuaför parasından çiçeğine kadar bir kuruş para vermedi bütün eşyaları herşeyi bizimkiler aldı
Üstüne de tabi 320 Gr altın yaptılar
Normalde bir ev iyi kötü bir araba alınır ama bizimkiler abarttılar
Kendisi de mühendis bu arada geliri de iyi
Annem böyle yapıyor zaten zamanında gönlümü yaparak yapmak istedi ben de razı olmadım ama istediğini yaptı yineAa bence cokk buyuk günah. Kizlarin hakki ne oluyor. Siz kizlar rizaniz alindi mi. Annenler ve abin hak yemisler
Biz bırak evi arabayı eşyaları bile eşim kendi aldı evlendikten sonra borçlarını ödedik benim altınlarla araba aldık o kadar daha ev alma girişimin de bulunamadık evimiz yok
çok ayıp etmişler benim annemde bıraksan aynısını yapar ama rahmetli babam allah var 4 çocugum var herşey 4ünüzün dedi ortak paylaşırısnız neyim varsa diye konuştu o yüzden arada bir diyor tarlalardan almazsın dükkandanda almayıver niye almayım dedim ben senin evladın değilmiyim sana bişey olsa gelinlerin mi bakacak yine benim yanıma sığarsın haklısın diyor..
Eşim tarafından gelen bir kuruş yok ama kendi annem babam abim evlenmeden iki evin tapısını abimin üstüne yaptılar ve 120 bine sıfır araba aldılar düğünde de kuaför parasından çiçeğine kadar bir kuruş para vermedi bütün eşyaları herşeyi bizimkiler aldı
Üstüne de tabi 320 Gr altın yaptılar
Normalde bir ev iyi kötü bir araba alınır ama bizimkiler abarttılar
Kendisi de mühendis bu arada geliri de iyi
Eşim eğitimine devam ediyor ama maaşını alıyorSuveybe13 ogretmendin diye hatirliyorum. Esin de mi meslektas
Benim babam etkisiz eleman ama annem o işi hallediyor ben ses çıkarınca fesat oluyorum annem iyi işliyor babamı o konular da kız kardeşim var 15 yaşında o da yanlarında olduğu için bir şey demiyorçok ayıp etmişler benim annemde bıraksan aynısını yapar ama rahmetli babam allah var 4 çocugum var herşey 4ünüzün dedi ortak paylaşırısnız neyim varsa diye konuştu o yüzden arada bir diyor tarlalardan almazsın dükkandanda almayıver niye almayım dedim ben senin evladın değilmiyim sana bişey olsa gelinlerin mi bakacak yine benim yanıma sığarsın haklısın diyor.
ben zaten mal mülk düşkünü değilim huzurum olsun kocamla çocuklarımla mutlu olayım yeter rabbim verir zaten herkesin rızkını. arada şaka yapıyoruz diye bizimkiler söyler şundan da alma bundan alma alcam hepsinden burda vermezseniz öbür tarafta verirsiniz hesabını diyorum takılıyorum babam vasiyet etti kız kardeşniizi ayırmayın dedi diyorlar.Benim babam etkisiz eleman ama annem o işi hallediyor ben ses çıkarınca fesat oluyorum annem iyi işliyor babamı o konular da kız kardeşim var 15 yaşında o da yanlarında olduğu için bir şey demiyor
Bende senin gibi yaptım üniversitede ilk yıl burs almadım sağolsun abim gönderdi ikinci sınıfta tevin bursunu almaya hak kazandım çokta iyi bir miktardı benim için 2 cumhuriyet 2 çeyrek biriktrdm okurken evlenirken ailemin taktıgı bilezkleri ben aldım 20 gramdan 2 tane babam rahatsızdı abimle 3 er ay arayla evlendk o yüzden aldıgım maaşı giderlere harcadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?