- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.101
benim oglum da temmuz da üç olacak gunduz uykusunu birakti malesef 3 4 aydır uyumuyoOglan kac yasinda oldu pure?
Benimki 3e yaklasti ve bazen asla uyumuyor
Gecen gun muhabbet ettik sabah tekneye binicez diye. Heyecandan gece bir dakika uyumadi..
Evden ciktik bizi tekne goturen aracta uyudu aksam uyandi
benim oglum da temmuz da üç olacak gunduz uykusunu birakti malesef 3 4 aydır uyumuyo
oyy kıyamam yaa o kadar beklemıs uyumus kuzucukOglan kac yasinda oldu pure?
Gecen gun muhabbet ettik sabah tekneye binicez diye. Heyecandan gece bir dakika uyumadi..
Benim oglum da tam aksine gündüz uyuduğu ekstrem durumlarda gece uyumuyoBenimki ekimde 3 bitirecek simdilik uyuyor gunduz ama uyumamak icin cok direniyor. Arada bir o kazaniyor haftada 1 falan uyutamadigimiz oluyor.
Ama boyle ekstrem durumlarda gece bile uyumuyor beyefendi
5 olacak insallah teyzesiOglan kac yasinda oldu pure?
Biz de haftasonu arastirma yaptik.630 tl harcadık bugün eşimle avm ye gittik.Eşime , spor ayakkabı iki kot ve bana bluz aldık. Geçen seneye göre herşey çok pahalı
gunaydın pure her sey yolundadır ınsAllah dr erkek dıcek gıbıme gelıyor benım bu konuda hıslerım hıc tutmaz demekki kızın olacakGunaydin herkese.
1 avokado dilimledim peynirle yiyorum.
Bugun kontrol gunum. Bakalim insallah hersey yolundadir
Kız kızgunaydın pure her sey yolundadır ınsAllah dr erkek dıcek gıbıme gelıyor benım bu konuda hıslerım hıc tutmaz demekki kızın olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?