Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Oglan kac yasinda oldu pure?

Benimki 3e yaklasti ve bazen asla uyumuyor

Gecen gun muhabbet ettik sabah tekneye binicez diye. Heyecandan gece bir dakika uyumadi..
Evden ciktik bizi tekne goturen aracta uyudu aksam uyandi
benim oglum da temmuz da üç olacak gunduz uykusunu birakti malesef 3 4 aydır uyumuyo

benim oglum da temmuz da üç olacak gunduz uykusunu birakti malesef 3 4 aydır uyumuyo

Benimki ekimde 3 bitirecek simdilik uyuyor gunduz ama uyumamak icin cok direniyor. Arada bir o kazaniyor haftada 1 falan uyutamadigimiz oluyor.

Ama boyle ekstrem durumlarda gece bile uyumuyor beyefendi

Benimki ekimde 3 bitirecek simdilik uyuyor gunduz ama uyumamak icin cok direniyor. Arada bir o kazaniyor haftada 1 falan uyutamadigimiz oluyor.

Ama boyle ekstrem durumlarda gece bile uyumuyor beyefendi
Benim oglum da tam aksine gündüz uyuduğu ekstrem durumlarda gece uyumuyo

Of off cidden daraldım kızlar üst kat komşunun kv si kapıya geldi . İşte kusura bakmayın da çocukları dövüyorlar hala durmuyorlar da ne diyeceğimi şaşırdım artık ya ben üzüldüm eşim sinirlendi

5.5 tl harcadım süt ve çikolata aldım. Bugün annemdeyiz işten gelince 2 saat uyudum iftara yakın kalktım uykum gelmiyor şimdide

630 tl harcadık bugün eşimle avm ye gittik.Eşime , spor ayakkabı iki kot ve bana bluz aldık. Geçen seneye göre herşey çok pahalı
Biz de haftasonu arastirma yaptik.
O kadar pahaliki ozellikle yabanci markalar.
Tabi dolar 6dan inmazse bunlar iyi gunlerimiz. Ithal hicbirsey alamicaz.o kaliteyi yasayamicaz.

Günaydın pure hazel inşallah herşey yolundadır. Biz doktora yeni gittik ama resmen diğer randevuya 15 gün var çok uzak gibi geliyor . Gece saat 2 de eşimin telefonu çaldı çok korktum ya şubeden arkadaş gece gece birkaç gün önce arabasını sattı dan kredi çekecekmiş te artık ne sordu devamını dinlemedim zaten korkmuştum kalbim çarptı eşimde yarın hallederiz diyip kapattı ben annemi 9 dan sonra aramıyorum ya bu ne saçmalık acaba . Bugün hiç para harcamasak mesela ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…