- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.141
Benim rutinimde b12, hic oyle istah acilmasi yapmadi.Bana da dodex yazdi canim ooooyy benim iştah zaten açık kilo felan almayım insallahh
Banada hiç iştah açmadı ya bünye meselesi galiba . Sirken senin b12 en son tahlillerde kaç çıkmıştıBenim rutinimde b12, hic oyle istah acilmasi yapmadi.
495-500 gibi bir seydiBanada hiç iştah açmadı ya bünye meselesi galiba . Sirken senin b12 en son tahlillerde kaç çıkmıştı
Üzüm çıksa da yesek ya ay zeytin peynir yesekkızlar ya haftalık bütçe yapmıştım Yok yok tutmuyor daha bu hafta meyve almadım evde var diye . Haftaya alışveriş listesi yapıyorum yine dolu dolu oldu hiç eksik bitmiyor .Bayram şekeri alacağız az birşey gelen giden olacak biraz tatlı alırız . Çaya baktım sonunu gördüm çay almam lazım toz şekerim az kaldı tereyağı . Her hafta alınan sabit şeyler var süt su ekmek sebze gibi gibi
Takviyesiz 250 di Benim takviye alıyorum artık495-500 gibi bir seydi
Iyi bari insallah benim de iştahımi felan açmaz zaten esilanin söylediği gibi damla şeklinde kullanmayı düşünüyorum ondan almam gerekliBenim rutinimde b12, hic oyle istah acilmasi yapmadi.
Öyle mi zaten doktorun önemsemediği belli yüzüme bile bakmiyoDoktorun o yazdigi b12 ignesi cop form. Kandaki duzeyini artiriyor, ama biyoyarari Cok dusuk. Cogu doktor onemsemiyor veya kendini guncellemiyor. Asil kullanman gereken Metil Formu, o da dil alti tablet seklinde satiliyor.
canım bnce hıc moralını bozma benım arkadasımın kızı 7aylık olana kadar bır kere bıle yuzunu gostermemıs dusunebılıyomusun hıc mı denk gelmezKizlar cinsiyeti belli olmadi.
Yok bacagini katlamis yok sirtini donmus vs.
Bi sıkıntı var da bana mi demiyorlar doktorlar.
Baska doktora gidecegim valla moralim bozuldu.
Valla sinir oldum canim yaaacanım bnce hıc moralını bozma benım arkadasımın kızı 7aylık olana kadar bır kere bıle yuzunu gostermemıs dusunebılıyomusun hıc mı denk gelmez
denk gelmıs olabılır yani
ama su konuda haklısın baska dr a gozukebılırsın cunku cınsıyet konusunu anlamak tamamen dr tecrubesıyle alakalı bnce
Canim 2 yetiskin 1 cocuk.Biz vu aralar evde degiliz ama gercekten al al al bitmiyor.
Mutfak masraflariniz ne kadar tutuyor hanimlar? Ve kac kisilik ailelersiniz?
benım hatırladıgım 1/1000den kucuktü canım ama evde kagıt bakarım yıne sadece ıkılı test yapıldı yasım 29-30olucam.Valla sinir oldum canim yaaa
Birde senin 2li 3lu testlerin nasildi.
Istersen ozelden de yazabilirsin
Tamam kagida bakinca bana yazar misin lutfenbenım hatırladıgım 1/1000den kucuktü canım ama evde kagıt bakarım yıne sadece ıkılı test yapıldı yasım 29-30olucam.
hıc canını skma gorumcemın dr mesela hıc yaptırmıyor bu testlerden yanıltıcı payı cok yuksek demıs hıc
tamam yazarm canım ama dedıgım gıbı uzulme kafanı takıp hıc stres olma, bayram tatılı gırmeden de baska dr a git sımdı stres olup butun tatıl dusunursun tahmın edebılıyorumTamam kagida bakinca bana yazar misin lutfen
Sagol canim.tamam yazarm canım ama dedıgım gıbı uzulme kafanı takıp hıc stres olma, bayram tatılı gırmeden de baska dr a git sımdı stres olup butun tatıl dusunursun tahmın edebılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?