Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar cinsiyeti belli olmadi.
Yok bacagini katlamis yok sirtini donmus vs.
Bi sıkıntı var da bana mi demiyorlar doktorlar.
Baska doktora gidecegim valla moralim bozuldu.
Birde 3lu testim 1/500 kusurlerde cikti.
Normali 1/250 olmaliymis.
Yas riskinden dolayi mi acaba.
Normal mi bu deger.
Amniyosentezle ilgili de yuvarlak konustu.
Hayda bende cınsıyet haberi bekliyordum başka doktora görün bakalım doktor bir garip bencede.35-40yasa doğru biraz yüksek çıkıyormuş duymuştum kaç yasındasın

Birde 3lu testim 1/500 kusurlerde cikti.
Normali 1/250 olmaliymis.
Yas riskinden dolayi mi acaba.
Normal mi bu deger.
Amniyosentezle ilgili de yuvarlak konustu.
1/500 daha kucuk bir olasilik yani seninknin riskli grupta olmamasi lazim. Bir de Bu Ikili uclu tarama testleri adi ustunde tarama testleri tani degil. Eger icine Kurt dustuyse nifty test yaptirabilirsin amniyon gibi degil o

1/500 daha kucuk bir olasilik yani seninknin riskli grupta olmamasi lazim. Bir de Bu Ikili uclu tarama testleri adi ustunde tarama testleri tani degil. Eger icine Kurt dustuyse nifty test yaptirabilirsin amniyon gibi degil o
Risk az dedi . Amniyosentez yaptirma der gibi konustu yani risk fazla degil gibisinden..
Ben de yaptirmicam dedim.
Soyledigin testlerden de bahsetti fakat hicbiri kesin degil hersey olasilik vs diye konustu.
Sert bi dille yaptir risklisin deseydi yaptiracaktim.
Senin 2li 3luler nasildi. Benim gibi miydi

pure hazel yasın risk grubunda değildir ki senin. Telaşlanma bence. Yalnız doktor tecrubesiz olabilir bi baskasına da gorun derim. 11.haftada ikisine de kemik yapısından kız dedi bize ve hiç değişmedi.yani sanırım bu kemik yapısınından cinsiyet tahmini tum kadın dogumcuların bildiği bir seydir:)

bizimde cınsıyet 14.hafta da sanırım kesınlesmıstı

Benim bebek pgd li yani embriyo transfer oncesi genetik olarak tarandigi icin bizde o testlere gerek kalmadi. Nifty test nasil guvenilir degilmis ??? %99,9 gibi skor veriyor. Anne kanindnan bebegin hucrelerini ayiklayip tariyorlar. Gebeligin 10. Haftasindan itibaren anne Kaninda bebegin hucreleri gezmeye baslar. Bence sen alternatif bir doktora daha gorun ve bu doktoru sorgula.

Risk olsa doktor hemen direk söylerdi rahat ol . Cinsiyet için bencede farklı birine git hatta hemen bir randevu bul git yani çocuk kocaman oldu . Gitmeden de çikolata filan ye pure hareket etsin biraz .

Pure hic moralini bozma baska bir dr la da gorus bakalim ne diyecek

Püre Hazel bende bebeğimin cinsiyetini 20 haftalıkken öğrendim. Her gittiğmizde, kendini net göstermedi. Aklıma kötü bişey getirmedim. Sende getirme lütfen, bebeğinin iyi olduğunu düşünüyorum

Aradik bi guvenilir tanidik doktoru endiselenecek bir sey yok dedi.
Ortalama deger 250 cocukta 1 mesela
Riskli deger mesela 50 cocukta bir
1:50 gibi.

Kafa benim 1 milyon oldugundan yanlis anlamalara acigim
sen stresli oldugundan sımdı rakamları karıstırdın canım olur o kadar ama bence yıne baska bı dr randevusu al ıcn rahat etsın

Kizlar cinsiyeti belli olmadi.
Yok bacagini katlamis yok sirtini donmus vs.
Bi sıkıntı var da bana mi demiyorlar doktorlar.
Baska doktora gidecegim valla moralim bozuldu.
özel polikinlik gibi bişey var mı yakınlarında oraya git birde istersen sorun olsa söylerdi aklına getirme öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…