Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aradik bi guvenilir tanidik doktoru endiselenecek bir sey yok dedi.
Ortalama deger 250 cocukta 1 mesela
Riskli deger mesela 50 cocukta bir
1:50 gibi.

Kafa benim 1 milyon oldugundan yanlis anlamalara acigim
Hah işte aynen rahat ol ama cinsiyet için başka birine cidden gitsene

Üst kat komşu yine kapıya geldi kızlar açmadım 10 kere bastı zile kapıya vurdu . Gitti tam sonra geri geldi yine aynı olay of

Üst kat komşu yine kapıya geldi kızlar açmadım 10 kere bastı zile kapıya vurdu . Gitti tam sonra geri geldi yine aynı olay of
Daha önce de gelip kapıyı tekmelemişti değil mi. Çok sabırlısın valla gelip öyle kapıma vursa aynı şekilde karşılınığını alır.

Daha önce de gelip kapıyı tekmelemişti değil mi. Çok sabırlısın valla gelip öyle kapıma vursa aynı şekilde karşılınığını alır.
Evet aslında hiç sabırlı biri değilim ama kapıyı tekmeleyince herşeyi yapabilir kapasitesi gördüm ve korkuyorum

yuzde 7 dıye soyledı bı arkadasta sinirliportakal pure hazel

durduk yere gelıp acıklamamı yapıyolar onu anlamadm tartısma oldu da pesıne mı gelıyolar kv sı dun geldı bugun kendi tuce_tuce Allah kurtarsın bizi bunlardan hayırlısıyla
valla esım 3yıldır dayandım dogunca cocugu bı uyandırsın korkutsun cıkarım kapılarına yeter dıyor

Hayır hiç birşey olmadı ki görüşmüyoruz da neden geliyor anlamıyorum

Acma bosver. Kapiya gelip özür dilemekle olmuyor bu isler. Baş edecek herkes cocuklarina.
Açsam tartışma çıkacak geçen sefer de böyle geldi açmadım sonra eve gitti aramaya başladı sonra duramadım açtım kavga ettik telefonda bana ve karşı komşuma yalancı filan dedi o günden beri konuşmuyorduk yine başladı gelmeye korkuyorum anlamsızca komik gelecek ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…