- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.201
Slm cnm nasılsın bebeğin kaç aylık oldu . İlk defa görüyorum uzun zamandır yoktunay bizim yeni evdeki üst komşu da manyak
bi ara anlatırım. bi oğlu var 10 yaşında falan çok dertliyiz çocuk bir canavar
Selam alyacımSlm cnm nasılsın bebeğin kaç aylık oldu . İlk defa görüyorum uzun zamandır yoktun
Geç miş olsun canımyok canım çürüğün bitanesine dolgu yaptırdık diğerine yaptırmadı geçici dolgu koydu anesteziyle yapılcak 1 ay sonra dedi üst dişi sallanıyordu uzun zamandır çıkmadı yeni diş üstüne geldi iki diş üst üste duruyodu eskiyi çektirdik
Selam alyacım
6.5 aylık oldu
Konuya yazacak çok bir şeyim yoktu o yüzden gelmedim buralara
Sen nasılsın? Gittiğimden beri birikim yaptın mı :)
Görümcem ile aile grubunda atıştıkbugün tüm deliler beni buldu . Yüzüme maske yaptım eşim tam geliyordu kapı çaldı koştum allahtan delikten baktım yine üst kattaki kapıda . Eşim de marketten ekmek ve içecek aldı galiba 5 TL ödedi gelemedi ki eve
Ya morum ah bilsem bugün 3 oldu buSpizellacim nasil gidiyor yolunda mi hersey?
Calisiyor musun?
Evde bebekle misin
Kuzum senin bu komsunun derdi ne?
Su hayatta en sansli oldugum konuyu açıklıyorum. Ne eltim var ne gorumcem. Esim tek cocuk. Tum bekar arkadaslara tavsiye ederim
bizim deli kız da 13-14ay bizim yeni evdeki üst komşu da manyak
bi ara anlatırım. bi oğlu var 10 yaşında falan çok dertliyiz çocuk bir canavar
İyiyim ben de canım. Hayır canım birikim yapamadım harcamak daha kolay geldiSelam alyacım
6.5 aylık oldu
Konuya yazacak çok bir şeyim yoktu o yüzden gelmedim buralara
Sen nasılsın? Gittiğimden beri birikim yaptın mı :)
Sağol canımGeç miş olsun canım
Ya morum ah bilsem bugün 3 oldu bubenimde 3 görümcem var valla aile grubu var oraya yazmam hiç yazınca da kesin bir laf sokma oluşuyor . Ona da gerek yok arayıp söylüyor zaten artık kimsenin telefonlarını açmayacağım msjlara da bakmıyorum
Lafı yapıştırdım bu sefer kv mesaj yazmaya başladı ortalık yatışsın diye ki grupta herkes var kocamdam kp kv görümceler . Bir daha çocuğumla ilgili birşey yazılırsa çocuk benim çocuğum yazacağımHic kimse senden ve bebeginden onemli degil konussun dursunlar hic takilma :)
Spizellacim nasil gidiyor yolunda mi hersey?
Calisiyor musun?
Evde bebekle misin
Kuzum senin bu komsunun derdi ne?
Su hayatta en sansli oldugum konuyu açıklıyorum. Ne eltim var ne gorumcem. Esim tek cocuk. Tum bekar arkadaslara tavsiye ederim
Bebege kim bakacakSelam :) evet bebekten başımı kaldıramıyorum
Her şey yolunda şükür
Sen nasılsın?
Bayramdan sonra çalışmaya başlayacağım
Yaz sonu da ücretsiz izne çıkacağım
Yazın bizim işler hiç yoğun değil:) yoğunlaşınca kaçacağım anlayacağın
Bebege kim bakacak
İsmini ne koydunuz söylediysen de unuttum kusuruma bakma canım.Biraz işe götüreceğim :)
Eşim de yıllık iznini alıp evde kalacak götürmediğim günler
Benim de biraz yıllık iznim kaldı onu kullanacağım
Temmuz ağustos okul olmuyor sadece iş çıktığında gidiyorum
Eylülde de ücretsize çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?