- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.221
İsmini ne koydunuz söylediysen de unuttum kusuruma bakma canım.
Bebek doğmadan önce çok sıkışıktınız. 1+1 evde misiniz hala . Ekonominiz sarsıldı mı? Doğum kaç tl ye mal olmuştu ?
Allah kolaylık versin canım inci deyince hatırladım yaşı uzun olsun tekrardan. Kiranız çok değişmemiş süper olmuş. İnş borçlar da biteryok 3+1 e taşındık 2 ay önce.
kira sadece 50 tl daha fazla ama evim eski, metro yanı site içi diye taşındım.
kızımın adı inci :)
ekonomimiz fena değil arabamızı sattık.
şu an toplam güncel borcumuz 20 bin tl
ama 6 ay içinde kapatabileceğimiz bir borç bu inşallah.
doğum için para vermedim öncesinde sigorta yaptırdığım için.
ama doğum sonrası kendimi ve kızımı tamamlayıcı sigorta yaptırdım 2bin küsur ödedik ona da.
bebek çok masraflı.
aylık 500 tl ayırmıştım bu ay 10 günde bitti
yok 3+1 e taşındık 2 ay önce.
kira sadece 50 tl daha fazla ama evim eski, metro yanı site içi diye taşındım.
kızımın adı inci :)
ekonomimiz fena değil arabamızı sattık.
şu an toplam güncel borcumuz 20 bin tl
ama 6 ay içinde kapatabileceğimiz bir borç bu inşallah.
doğum için para vermedim öncesinde sigorta yaptırdığım için.
ama doğum sonrası kendimi ve kızımı tamamlayıcı sigorta yaptırdım 2bin küsur ödedik ona da.
bebek çok masraflı.
aylık 500 tl ayırmıştım bu ay 10 günde bitti
Allah yardimciniz olsun kuzum bebegin masrafi yavas yavas azalir.
Tuvalet yapma sikligi bile degisiyor bezi az kullanacak zamanla.
Süt emiyor mu?
Benim oglan hic emmedi. Istahliydi da 2 günde 1 kutu mama yerdi ve aylik masrafi 2017de 2 bini gecerdi beyefendinin
Ah canım daha dur çok duyacaksın o lafları tombiş olsa obez olacak derler zayıf olsa annesi bakamıyor derler birsürü gereksiz yorum canında sıkılıyor haliyle ama insanlara anlatamıyorsun. İştahsız çocuga denk gelmemişler demekkiBugün görümcemle yaşanan olayda buydu . Her bebek her çocuk kendine özel herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bir kaide yok . Görümcemin oğlu iştahlı bir çocuk yiyo yani doktor çocuğa %24 obez teşhisi koydu diyete başlayacakmış bunu geçen haftalarda duymuştuk. Bugünde oğlunu traş ettirmiş resim attı gruba bende yerim onu çok tatlı bacaklarını kollarını ısırmak lazım yazdım . Oda etli butlu çocuk darısı size olsun bizde onu ıssıralım yazmış . Bende etli butlu olmasına gerek yok normal olsun yeterli yazdım güldüm oda bakarsan olur tatlım yazmış aklında bana laf sokuyorbenim mesajıma da aç mı bırakacaksın çocuğu yazmış bende evet aç bırakacağım yazdım bilmem artık belki bakmam çocuğa olabilir. Ayrıca bunun bakmakla alakası yok çocuk yemek istediği için yiyor istemese sen kendini yerden yere atsan da yemez dedim yazdım . Kuzenlerinin çocuğu reflü ve çocuk kusuyor biraz ufak . Kv ile görümce de sürekli kızı suçluyorlar bakamıyor çocuğa diye ( sanki 24 saat yanındalar onlara neyse artık ) bunları yazdım görümce de eşimi aramış ne konuştularsa artık bilemiyorum telefon kayıtlarında gördüm
Hiç işte ya milletin arkasından atıp tutuyorlardı geçen izinde şimdide bana başladılar . Ben çocuğu aç bırakacağım yazdığım dakika eşimi aramış 2 dk konuşmuşlar ne konuştularsa. Bakarsan olur yazdı ya bende annem yazık bana hiç bakmamış yazdımAh canım daha dur çok duyacaksın o lafları tombiş olsa obez olacak derler zayıf olsa annesi bakamıyor derler birsürü gereksiz yorum canında sıkılıyor haliyle ama insanlara anlatamıyorsun. İştahsız çocuga denk gelmemişler demekki
Çokta güzel demişsin benim büyük kızımda baya tombişti ufakken pek övünüyorlardı kv kp çocuk yaşına gelmeye yakın baktım yürütmeye çalışıyorlar eşimde şırnakta diyorum yapmayın zamanı gelince yürür yok anlayan ben işe gidince başlıyorlarmış örümcek almaya kalktılar engelledm ben işteyken yiğeniminkini getirmiş annemden doktor örümcege bindrme tombiş çocuk zarar verir örümcek dedi söylüyorum ama anlamıyor ya da inadına yapıyor benim eşim görümcemde kilolu çok meraklıysan önce kendi çocuklarını zayıflat benim el kadar çocuguma yürüyüş yaptıracagına dedim hemen eşime söylemiş oda söylemeseydn kırılır dedi karışmasın annen söyle dedm tabi söylemedi. Benim kv benimle yarış halindeydiHiç işte ya milletin arkasından atıp tutuyorlardı geçen izinde şimdide bana başladılar . Ben çocuğu aç bırakacağım yazdığım dakika eşimi aramış 2 dk konuşmuşlar ne konuştularsa. Bakarsan olur yazdı ya bende annem yazık bana hiç bakmamış yazdımkv okumuş hemen grupta tartışma olmasın kp de var diye anneler çocuklarına canı gibi bakar Tuğçe bebek olunca iyi bakarsın canım yazmış. Bende anne baba olarak sorumluluk bizde zaten anne ❤ Dedim yani siz karışmayının kibar hali hala devam edilirse bu konuşmalara ( ki edilir kesin ) o zaman annesi benim kimse karışamaz diyip kesip atacağım annemde yazık senelerce herkes bana konuşup annemi üzmüş bu kadınların çektiği ne ya of valla
HahhahahaÇokta güzel demişsin benim büyük kızımda baya tombişti ufakken pek övünüyorlardı kv kp çocuk yaşına gelmeye yakın baktım yürütmeye çalışıyorlar eşimde şırnakta diyorum yapmayın zamanı gelince yürür yok anlayan ben işe gidince başlıyorlarmış örümcek almaya kalktılar engelledm ben işteyken yiğeniminkini getirmiş annemden doktor örümcege bindrme tombiş çocuk zarar verir örümcek dedi söylüyorum ama anlamıyor ya da inadına yapıyor benim eşim görümcemde kilolu çok meraklıysan önce kendi çocuklarını zayıflat benim el kadar çocuguma yürüyüş yaptıracagına dedim hemen eşime söylemiş oda söylemeseydn kırılır dedi karışmasın annen söyle dedm tabi söylemedi. Benim kv benimle yarış halindeydi
Benim eşim söylemez hiç konuştuklarını hopörlerde telefon mesela konuşma bana geliyorsa hemen kapatıyor kulagına alıp konuşuyor çok uyanık benide savundugunu sanmıyorum. Senin eşin söyler mi normalde eğer söylerse ona göre dünkü yazışmayı hatırlatarak konuşmasını sağlayabilirsinizHahhahahaay sende benim kafadansın ya aaaa delirttiler de söyledin onu dimi durduk yere olmadı ya eşim dün gayet normaldi acaba ne konuştular çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?