- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.241
Dünkü konuşmadan eşimin birşey anladığını asla sanmıyorum. Ablası arayınca da aaa abla birşey yok ki bunda abartmayın filan demiştir . Bende beni savunacağını asla düşünmüyorumBenim eşim söylemez hiç konuştuklarını hopörlerde telefon mesela konuşma bana geliyorsa hemen kapatıyor kulagına alıp konuşuyor çok uyanık benide savundugunu sanmıyorum. Senin eşin söyler mi normalde eğer söylerse ona göre dünkü yazışmayı hatırlatarak konuşmasını sağlayabilirsiniz
Şikayet için mi aradı acaba ama saatte baktım tam o dk da aramış ya çok ilginçhayır da şikayet için aramak ne kadar doğru.. bi sıkıntın varsa onla hallet bak bak gelin bana böyle dedi sen onun hakkından gell :) Allah beni karşılaştırmadığı için çok şanslıyım.
yani ola da bilir bilemeyiz. ama genel olarak dedim, yok mu öyle insanlar dolu, eline ne geçecek belki kavga edilecek belki boşanmaya gidecek... boşver uğraşma onlar desin dursun:)Şikayet için mi aradı acaba ama saatte baktım tam o dk da aramış ya çok ilginç
Dediğin doğru ama ne için arayacak o aynı dakikadayani ola da bilir bilemeyiz. ama genel olarak dedim, yok mu öyle insanlar dolu, eline ne geçecek belki kavga edilecek belki boşanmaya gidecek... boşver uğraşma ondan desin dursun:)
Bire bir aynı düşüncedeyim seninle . Onların çocuğu ya banane ki herkes kendi çocuğunun sorumluluğunu alsınGünaydın kızlar
çok şükür görümce yok bende 1 eltim var o da tatlı biridir çok şükür.
Ben kendim görümceyim ama hiç böyle mevzularla uğraşmak aklıma gelmedi. Herkesin kendi çocuğu ben ne yapabilirim aynı şehirde bile değiliz.
Büyütecek olanın sorumluluğu yani... Bu tarz insanlar cahil ve kaba geliyor bana.. Umursama bencetuce_tuce
Ay çok geçmiş olsun ya öyle oluyor burada da deprem olunca evde yalnızdım allahım bunu da mı yaşayacaktım burada tek başıma diye söylenmiştim sanki ne oluyorsa hahahaKizlar gunaydin gece deprem oldu burda cok korktum valla. Butun hayatım film seriti gibi gözümün önünden gecti
tam bizim kv işte kendi söylemezse bacısına oda olmazsa yiğenlerine söyletir mutlaka söylemezse içinde şişerse patlar :)hayır da şikayet için aramak ne kadar doğru.. bi sıkıntın varsa onla hallet bak bak gelin bana böyle dedi sen onun hakkından gell :) Allah beni karşılaştırmadığı için çok şanslıyım.
İnşallah eşin arayı tutmayı biliyordur:)tam bizim kv işte kendi söylemezse bacısına oda olmazsa yiğenlerine söyletir mutlaka söylemezse içinde şişerse patlar :)
bitane görümcem var kaynana görümce sabaha kadar kurarlar kurarlar ona göre davranırlar al birini vur ötekine sürekli laf vurmalar görseniz bişey sanırsınız ama içi boş bende karşılık verince ortam geriliyor eşim bana alttan al diyor almıcam dedim herkes haddini bilsin sen aradaki mesafeyi ayarlayamıyorsan ben ayarlarımGünaydın kızlar
çok şükür görümce yok bende 1 eltim var o da tatlı biridir çok şükür.
Ben kendim görümceyim ama hiç böyle mevzularla uğraşmak aklıma gelmedi. Herkesin kendi çocuğu ben ne yapabilirim aynı şehirde bile değiliz.
Büyütecek olanın sorumluluğu yani... Bu tarz insanlar cahil ve kaba geliyor bana.. Umursama bencetuce_tuce
yok canım bilmiyor her iki tarafa da tamam dediği ve söylenenleri umursamadığı için iyice gerildi ortalıkİnşallah eşin arayı tutmayı biliyordur:)
geçmiş olsun canım ben öyle bişey olsa kalpten giderim kesin zaten panik biriyim pencereden atlayanlar falan varya onlardan biride olabilirimKizlar gunaydin gece deprem oldu burda cok korktum valla. Butun hayatım film seriti gibi gözümün önünden gecti
E napsın ötekiler anası bacısı sen karısı sen de azcık duymayıvercen canım. Sonra olan size olur. Bik bik senin anan şöyle senin bacın böyle dersen uçurum iyice büyür biraz işi bileceksiniz. Sonra kendileri de görür neyin ne olduğunu.:)yok canım bilmiyor her iki tarafa da tamam dediği ve söylenenleri umursamadığı için iyice gerildi ortalık
görmedi canım aslında görüyormuşta bu kadar yapacaklarını tahmin edememiş çünkü onun yanında bana bişey yapmıyorlar o evde olmadığında sürkli laf sokmalar en son çocuguma kadar indiler bende yeter artık dedim.Eşimede çektim resti artık dayanamadım gerçektenE napsın ötekiler anası bacısı sen karısı sen de azcık duymayıvercen canım. Sonra olan size olur. Bik bik senin anan şöyle senin bacın böyle dersen uçurum iyice büyür biraz işi bileceksiniz. Sonra kendileri de görür neyin ne olduğunu.:)
unutulmuyor zaman geçince ne halleri varsa görsünler diyosunBizimkide annesinin yanında bi havalı oluyor aynı şey geçen Kasım izinden dönerken oldu . Kv görümce olmayan bebekle ilgili başladılar konuşmaya gerildik doğal olarak eşimde elinde telefon ortamla ilgilenmedisabah yola çıktık ben öyle sinirliyim ki ellerim titriyor bana 400 km ağlayarak zorla araba kullandırdı yan koltuğa oturdu elimi kolumu öpüyor yalvarıyor hiç unutmadım ama o günü unutmam da ne yazıkki
Bende çok paniğim canim yatak bi kac kere sallandı hemen uyuyan çocuğumu kucakladigim gibi koştum :))) ya valla çok korkunç bisey ya aniden olması namaza başlıycam bugüngeçmiş olsun canım ben öyle bişey olsa kalpten giderim kesin zaten panik biriyim pencereden atlayanlar falan varya onlardan biride olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?