Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bu aralar yemek derdi çok gıcıklaştı nedense. Aile grubunda yine konuşuluyor hiç bakmıyorum . Eşim özelden yazmış ki kışlık lastiklere müşteri var 600 tl dedi bende 800 tl dedim diye bende evet dedim 800 e almıştık 500 km bile kullanmadık

Buzluga kofte atmistim aklima geldi.
Firinda kofte patates
Yesil salata yapayim.

Yarin icin balik cikarayim. Son baliklar bitsin artik. Dil baligi ve turna var. Turnayi arkadaslari getirmisti esimin avlayip.
Yanina salata.

Cumartesi esim isyerinde olacak. Sebze pisireyim buzluktan ya bamya ya yrsil fasulye. Yanina cacik.

3 gunluk planimi yaptim ohh valla

Bizim de kis lastigi almamiz lazimm

Tavuga dikkat eden ben.
Tavuk döner sipariş edesim geldi
Afiyet olsun. Benim de tavuk sularim bitti corbalaea cok iyi oluyordu. Tekrar koy tavugu alip pisirmem lazim ama cok ugrastiriyor. Aksama da buzluktan bamya pisirecegim.
Bu arada dil baligi dip baligi diye biliyorum dikkatli ol diyecektim ki zaten stogunuzun sonuymus

Eşinizin ailesi arayıp sizi mi şikayet ediyor buna o zaman eşiniz izin veriyor o müsade etmese yapamazlar o yüzden görümcelere falan kızmayın

Piyasalar cok guzel dususte keske brz param olsaydi da alsaydim
Tatili aldik 17 temmuzda yolcuyuz, taksit yapmadik yazin iyi kazaniyorken pesin odeyecegiz ztn kk bitmisti
Ben sosyal denge haricinde birikim yapamam olsun ama firsatim olursa da kacirmayacagim

bizde 19 apustosta kısmet olursa izmire tatile gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…