- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.261
geçmiş olsun canım neyse hayırlara vesile olmuş :)Bende çok paniğim canim yatak bi kac kere sallandı hemen uyuyan çocuğumu kucakladigim gibi koştum :))) ya valla çok korkunç bisey ya aniden olması namaza başlıycam bugün
Sağol canım :)geçmiş olsun canım neyse hayırlara vesile olmuş :)
Bizim de kis lastigi almamiz lazimmBu aralar yemek derdi çok gıcıklaştı nedense. Aile grubunda yine konuşuluyor hiç bakmıyorum . Eşim özelden yazmış ki kışlık lastiklere müşteri var 600 tl dedi bende 800 tl dedim diye bende evet dedim 800 e almıştık 500 km bile kullanmadık
Bizimde yeni arabaya almamız lazım şehir dışına gidecek olmasak İnan almaya gerek yok . Kar kış yok burada ama mecbur alacağız izne gidip gelmek içinBizim de kis lastigi almamiz lazimm
Afiyet olsun. Benim de tavuk sularim bitti corbalaea cok iyi oluyordu. Tekrar koy tavugu alip pisirmem lazim ama cok ugrastiriyor. Aksama da buzluktan bamya pisirecegim.Tavuga dikkat eden ben.
Tavuk döner sipariş edesim geldi
bizde 19 apustosta kısmet olursa izmire tatile gitcezPiyasalar cok guzel dususte keske brz param olsaydi da alsaydim
Tatili aldik 17 temmuzda yolcuyuz, taksit yapmadik yazin iyi kazaniyorken pesin odeyecegiz ztn kk bitmisti
Ben sosyal denge haricinde birikim yapamam olsun ama firsatim olursa da kacirmayacagim
bizde 19 apustosta kısmet olursa izmire tatile gitcez
inşallah hepimizki güzel geçer tavsiye edebileceğimiz yerlerden olurInsallah cok guzel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?