Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Olsun canım bir daha ki sene sen de bebişle gezersin hatta belki yaz sonu, bazı gezenti anneler var 2-3 aylıkken bile gidiyorlar tatile. Biz ilk tatilimizi daha bir yaş olmadan yapmıştık kızımla. Güzel anılar kalıyor.

canım ben normal şartlarda cok gezentiyimde cocuk nası olacak bılmıyorum bide 2aylık olunca bıle nasıp olursa eylul ortaları oluyor yaz nerdeyse bıtmıs oluyor anca ankara vs yakın yerlere oyle gdıp gelebılırız heralde. ama ınsAllah az buyuyunce ben de gezdırıcem hep kucuklukten alıssın

Bence eylulde antalya cok guzel olur yabancilar ulke degistiriyor sen niye gidemeyecekmissin

Bence eylulde antalya cok guzel olur yabancilar ulke degistiriyor sen niye gidemeyecekmissin
canım tecrubesızlık varya ondan cesaret edemem sanırım bu sene cunku baya kucuk oluyor nasıp olursa bı hafta size bırakım sırayla bakın oglusuma bız bı gıdıp gelırız
oyy gıtmeyı veırırım her sey yolunda gıtsınde ben tatıl matıl ıstemıyorum

Baya 2- 3 aylik bebek dolu etraf, yani cocukla zor olur mu bilmiyorum. Deger mi degmez mi ? Yabancilara bakinca hersey sanki cok dogal ve kolay.

Baya 2- 3 aylik bebek dolu etraf, yani cocukla zor olur mu bilmiyorum. Deger mi degmez mi ? Yabancilara bakinca hersey sanki cok dogal ve kolay.
gorumcemlerde 3aylık olunca kıbrısa aldılar tatıl ama 2.bebegı, ilk bebegm oldugu için huyunu suyuna da bılmıyorum biraz tedırgınım acıkcası

gorumcemlerde 3aylık olunca kıbrısa aldılar tatıl ama 2.bebegı, ilk bebegm oldugu için huyunu suyuna da bılmıyorum biraz tedırgınım acıkcası
Bence de hic maceraya gerek yok ilk bebekte. Onun ilk aylari zorlu da olsa tatilden daha guzel bir deneyim olacaktir

Bakariz tabi bakmaz olurmuyuz anlastik o zmn
Aslinda en kolay zamanlari oldugunu soyluyorlar acaba tecrubeli annelerin fikri ne ?

Bence de hic maceraya gerek yok ilk bebekte. Onun ilk aylari zorlu da olsa tatilden daha guzel bir deneyim olacaktir
Bakariz tabi bakmaz olurmuyuz anlastik o zmn
Aslinda en kolay zamanlari oldugunu soyluyorlar acaba tecrubeli annelerin fikri ne ?

ya kızlar aslında benım hıc anac yapım yoktur yani bebek oynatamam bez almıslıgım yoktur taa 20sene evvel bı kere kardesımın bezını almıstm ama ınanılmaz bı guven var herseyın ustesınden kolay gelırım gıbı
adet agrım mesela ınanılmaz sancılı olur bayılıp ıgne yaptırıyorum dusunun her ay boyle yıllardır acı esıgım asırı dusuk ama normal dogum yapabılırım dıyorumherkes sen mi dıyor
kaynagı belırsız ozguven timsaliyim

Niyetli isen gezersin canım birseycik olmaz sarıp sarmalarsın. Biz ikizlerle 2,5aylıkken gittik ilk tatile yanımızda yardımcı da yoktu. Ekimdi aylardan, sonra artarak devam etti. Gecen arkadasla konuşuyoruz senede bir kaç kez yaptıkları seyahatlerde bile tabletsiz gidemediklerini soyluyor kocaman çocuk bide, bizimkiler alıştığı için uzun araba yolculuklarında bile fazla mızırdanmıyorlar. Aman susmuyor aman durmuyor hasta olacak diye evde kalarak keyifli büyümez ki çocuk.

Biz kendimiz zorlastırıyoruz cunku biraz rahat olmalı olayın bütününe odaklanmalıyız. Mesela tatile giderken bebekle güzel anılar biriktireceğimiz, tüm ailenin (normalde anne baba calışınca bu olmuyor cunku) tatil süresince birlikte olacağını ve farklı deneyimler elde edeceğini, bu geziden cıkan fotolara yıllarca bakıp soyle olmuştu diye yad edileceğini düşünmeliyiz, yani ben oyle düşünürüm malezsf o guzel anı birikimleri evde oturarak değil dışarıya karışınca, farklı ortamlara girip çıkınca elde ediliyor.
Şayet büyük resmi bi kenara bırakıp; ay cocuk uyumadı ay yemeğini yemedi oyle uykusu gecikti kısmına takılırsak o tatil değil çile olur. Bakış açısı onemli. Bizim kızlarla normalds guzel bi duzenimiz vardır mesela, ikizlerle duzen kurmak için cok caba sarf ettim. Uykuları yemekleri yedikleri kitapları falan hersey istikrarlı. Ama tatil donemi kasmam illa herseyi duzende tutacağım diye. Hepimizin ketif almasına odaklanırım. Gezi programının içine gunduz park koyarım o kadar yolu çocuk parkına ugramak için mi geldik demem amaaa aksam gezmesinde de kızları yürüyüşte bebek arabasında uyuturum, buarada da biz eşimle kahve içer sohbet ederiz, aman efendim erkenden otele doneyim de çocuklar rahat uykuya dalsın demem niye yazdım bunu; hayata karışın bebek sizi hayattan alı koyan olmasın onu kendinize yol arkadası yapın, her bakımdan

ben de aynı sekılde dusunuyorum canım sızlerden ogreneceklerım var bılgılerınız cok kıymetli benım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…