- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.281
Olsun canım bir daha ki sene sen de bebişle gezersin hatta belki yaz sonu, bazı gezenti anneler var 2-3 aylıkken bile gidiyorlar tatile. Biz ilk tatilimizi daha bir yaş olmadan yapmıştık kızımla. Güzel anılar kalıyor.oyy kızlar
dün karsı komsum aılecek bı kac bavulla gıttıler tatıle yada memleketıne heralde memleketıde aydın zaten yazlık yer arkalarından melül melül baktım
sizinde arkanızdan öyle bakarım heralde
canım ben normal şartlarda cok gezentiyimde cocuk nası olacak bılmıyorumOlsun canım bir daha ki sene sen de bebişle gezersin hatta belki yaz sonu, bazı gezenti anneler var 2-3 aylıkken bile gidiyorlar tatile. Biz ilk tatilimizi daha bir yaş olmadan yapmıştık kızımla. Güzel anılar kalıyor.
oyy kızlar
dün karsı komsum aılecek bı kac bavulla gıttıler tatıle yada memleketıne heralde memleketıde aydın zaten yazlık yer arkalarından melül melül baktım
sizinde arkanızdan öyle bakarım heralde
canım tecrubesızlık varya ondan cesaret edemem sanırım bu sene cunku baya kucuk oluyor nasıp olursaBence eylulde antalya cok guzel olur yabancilar ulke degistiriyor sen niye gidemeyecekmissin
Baya 2- 3 aylik bebek dolu etraf, yani cocukla zor olur mu bilmiyorum. Deger mi degmez mi ? Yabancilara bakinca hersey sanki cok dogal ve kolay.canım ben normal şartlarda cok gezentiyimde cocuk nası olacak bılmıyorumbide 2aylık olunca bıle nasıp olursa eylul ortaları oluyor yaz nerdeyse bıtmıs oluyor anca ankara vs yakın yerlere oyle gdıp gelebılırız heralde. ama ınsAllah az buyuyunce ben de gezdırıcem hep kucuklukten alıssın
gorumcemlerde 3aylık olunca kıbrısa aldılar tatıl ama 2.bebegı, ilk bebegm oldugu için huyunu suyuna da bılmıyorum biraz tedırgınım acıkcasıBaya 2- 3 aylik bebek dolu etraf, yani cocukla zor olur mu bilmiyorum. Deger mi degmez mi ? Yabancilara bakinca hersey sanki cok dogal ve kolay.
Bence de hic maceraya gerek yok ilk bebekte. Onun ilk aylari zorlu da olsa tatilden daha guzel bir deneyim olacaktirgorumcemlerde 3aylık olunca kıbrısa aldılar tatıl ama 2.bebegı, ilk bebegm oldugu için huyunu suyuna da bılmıyorum biraz tedırgınım acıkcası
canım tecrubesızlık varya ondan cesaret edemem sanırım bu sene cunku baya kucuk oluyor nasıp olursabı hafta size bırakım sırayla bakın oglusuma bız bı gıdıp gelırız
oyy gıtmeyı veırırım her sey yolunda gıtsınde ben tatıl matıl ıstemıyorum
Bence de hic maceraya gerek yok ilk bebekte. Onun ilk aylari zorlu da olsa tatilden daha guzel bir deneyim olacaktir
Bakariz tabi bakmaz olurmuyuz anlastik o zmn
Aslinda en kolay zamanlari oldugunu soyluyorlar acaba tecrubeli annelerin fikri ne ?
Nerelerdesinnasılsınız kzalr
Nerelerdesin
Dogum ne zamanvalla canım bırkac aydır bırıkım yapamadım ama borcları erıtmeye calıstımyıne geldım burdayımdoguma kadar borcları sıfırlayp bırıkım yapma hedefım var :))
nasipse aralık daha çok var canımDogum ne zaman
Niyetli isen gezersin canım birseycik olmaz sarıp sarmalarsın. Biz ikizlerle 2,5aylıkken gittik ilk tatile yanımızda yardımcı da yoktu. Ekimdi aylardan, sonra artarak devam etti. Gecen arkadasla konuşuyoruz senede bir kaç kez yaptıkları seyahatlerde bile tabletsiz gidemediklerini soyluyor kocaman çocuk bide, bizimkiler alıştığı için uzun araba yolculuklarında bile fazla mızırdanmıyorlar. Aman susmuyor aman durmuyor hasta olacak diye evde kalarak keyifli büyümez ki çocuk.canım ben normal şartlarda cok gezentiyimde cocuk nası olacak bılmıyorumbide 2aylık olunca bıle nasıp olursa eylul ortaları oluyor yaz nerdeyse bıtmıs oluyor anca ankara vs yakın yerlere oyle gdıp gelebılırız heralde. ama ınsAllah az buyuyunce ben de gezdırıcem hep kucuklukten alıssın
Biz kendimiz zorlastırıyoruz cunku biraz rahat olmalı olayın bütününe odaklanmalıyız. Mesela tatile giderken bebekle güzel anılar biriktireceğimiz, tüm ailenin (normalde anne baba calışınca bu olmuyor cunku) tatil süresince birlikte olacağını ve farklı deneyimler elde edeceğini, bu geziden cıkan fotolara yıllarca bakıp soyle olmuştu diye yad edileceğini düşünmeliyiz, yani ben oyle düşünürümBaya 2- 3 aylik bebek dolu etraf, yani cocukla zor olur mu bilmiyorum. Deger mi degmez mi ? Yabancilara bakinca hersey sanki cok dogal ve kolay.
ben de aynı sekılde dusunuyorum canım sızlerden ogreneceklerım var bılgılerınız cok kıymetli benım içinNiyetli isen gezersin canım birseycik olmaz sarıp sarmalarsın. Biz ikizlerle 2,5aylıkken gittik ilk tatile yanımızda yardımcı da yoktu. Ekimdi aylardan, sonra artarak devam etti. Gecen arkadasla konuşuyoruz senede bir kaç kez yaptıkları seyahatlerde bile tabletsiz gidemediklerini soyluyor kocaman çocuk bide, bizimkiler alıştığı için uzun araba yolculuklarında bile fazla mızırdanmıyorlar. Aman susmuyor aman durmuyor hasta olacak diye evde kalarak keyifli büyümez ki çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?