Bugün ne aldin kaç tl harcadin

kronikuykucu bebekle tatil cok guzel oluyor hic oyle dusunme :)

Benim oglan ekimde dogdu subatta yurtdisi yaptik hem de baya uzak bir ülke :)

Gecen hafta da kemerdeydik butun rus ve almanlar 6 aylik ya var ya yok almis bebeleri gelmisler.
Cok uslu oluyor temiz havada rahat ve bol uyuyor cocuklar. Ucakta falan da sıkıntı hic yasamadik benim oglan en az 30 kere ucaga bindi. 2 kere 16 saat uctu hatta gidis donus 4 oluyor. 10 aylikken yabanci bebeklerle bile oyle guzel anlasip oynadi ki... hepsi oynuyor seviyorlar. Belki sen annesini anlamiyorsun dil bilmiyorsun ama bebekler guzel anlasiyor :) kendi dilleri var

Yaa çok haklısın, onların farklı bir dili var. Akranıyla buluşması çok ayrı birsey

Yolla bana biz kocamla bakarız

Biz 15 Haziran’da izne çıkıyoruz Marmaris’e 17 sinde otele giriş yapıp 22 sinde çıkış yapıyoruz memlekete gidicez en yakın arkadaşımın düğünü var o gece yetişeceğiz inşallah 28 inde de döneriz inşallah . Seneye de şubat gibi filan bakalım tatili satın alırız . Bakalım bebek 6 aylık filan olur gidilecek olursa gideriz yoksa iptal edip para iadesi alırız diyoruz markete gittim 10 lu kabartma tozu , 10 lu vanilya , yarım kg nektar ( kg 10 tl ) 1.5 kg salkım domates ( kg 3 tl ben şok ) , yarım kg kayısı ( kg 6) , 1 kg salatalık ( kg 2 ) , yarım kg yeni dünya ( kg 4.5) 22 tl ödedim . Ev yoğurdu aldım kg 4 tl di az kırmızı erik 2 tl tuttu , bir salkım üzüm aldım tadına bakalım diye 16 tl oraya ödedim . Ekmek ve Türk kahvesini başka yerden aldım 5.5 tl de oraya ödedim.

keşke bende yapabilsem yemek yemediklerinde sanki günlerce yemek yemiyor aç çocuk diye düşünüyorum eşim bırak acıktıgında ister diyor hayır o çocuk sen düzenli yedirmezsen alışkanlık kazanmaz abur cubur yer vitamin alamaz vs birsürü şey söylenip duruyorum.Kendime ediyorum farkındayım.

Canım ister sezeryan ister normal doğum yap bebekten sonra regl sancıları cok hafifliyor. Ayakta tek agri kesiciyle atlatabiliyorsun. Üşutmezsen tabi :)
Bebek desen o kendine misler gibi baktiriyor.

Pazara cikacagim kizlar.
Biraz ucuzlamistir insallah sebze meyve
Ben de çıktım 1.50tl ye domates vardı,
10 tlye kiraz, biber 2tl
Eşim ve kendin için evde giymelik şort aldım 5tl tanesi
Toplamda 40tl harcadım
Duş aldım
Akşama davetliyiz
Altın düşüyorken ayardigim paranın bir kısmı ile gr aldım

Elbette anne de simarmali
Anne iyi olmalı ki bebek iyi olsun, güle güle kullanyeni saçını

biz askeri kampa gidicez gezilecek yer önerisi isterim
Özdere askeri Kampı mı? İzmir merkeze gelecek olursanız tarihi asansör e gidebilirsiniz , Kemeraltında kızlarağasını gezip dibek kahvesi içebilirsiniz, Alsancak gezebilirisniz, Balçova teleferik e çıkabilirsiniz. Çeşme Urla arasında Barbaros köyü var (korkuluklu köy diyorlar) oraya gidebilirsiniz. Çocuk vardı diye hatırlıyorum çocuklar için urlada bilimsev vadisi var çok güzel gerçekten. Alaçatı gitmek isterseniz bence gece gitmeyin adım atacak yer olmuyor. Kuşadası tarafına giderseniz ki bence gidin Efes antik kenti, şirince (ben çok severim şirinceyi) gidilebilecek yerler. Aklıma gelen.sorun olursa sorabilirisn

Canım ister sezeryan ister normal doğum yap bebekten sonra regl sancıları cok hafifliyor. Ayakta tek agri kesiciyle atlatabiliyorsun. Üşutmezsen tabi :)
Bebek desen o kendine misler gibi baktiriyor.
ınsAllah canım yaa annemde benım gıbı agır gecırıyomus dogumdan snra hıc agrımadı dıyor ya en yakın arkadasımda benım gıbı hıc gecmedi agrısı onun dogumdan snra aynı devam, bebegını hıc emzıremedı acaba emzırmeyle alakası olurmu alakasız ama aklıma o geldı

Kaç yaşındaki cocuktan bahsediyorsun canım? Şİmdi cocuk normalde de yemiyor iştahsızsa o ciddi bir sorun, bi hekim desteği almak gerekebilir. Ama cocuk normal yemeği reddedip abur cubur istiyorsa orda iştah sorunu değil alışkanlıklarında bi sıkıntı vardır, sonuçta biz vermesek alıştırmasak çocuk abur cuburu nerden bulacak. 4 yasa kadar düzenli gidilse sonra cocuk arkadaslarında gorse bile surekli tuketmez gibi geliyor. Bizimkilerin iştah sorunu yok o yuzden rahattım ben, benim takmıyorum dediğim örneğin evde corba+ana yemek yiyor ara ogunu detaylı yapıyor ama tatilde diyelim ogun sadece corba yogurt yedi, kahvaltısını yumurta ile değil muz ile yaptı ara ogunde kuruyemiş ile geçiştirdi gibi gibi. Bu durumlarda bugun de boyle olsun diyorum suçlamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…