- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.040
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.301
Bebisin hayırlı olsun :) ilki kaç yaşına geldi buzmavileylaknasipse aralık daha çok var canım
Yaa çok haklısın, onların farklı bir dili var. Akranıyla buluşması çok ayrı birseykronikuykucu bebekle tatil cok guzel oluyor hic oyle dusunme :)
Benim oglan ekimde dogdu subatta yurtdisi yaptik hem de baya uzak bir ülke :)
Gecen hafta da kemerdeydik butun rus ve almanlar 6 aylik ya var ya yok almis bebeleri gelmisler.
Cok uslu oluyor temiz havada rahat ve bol uyuyor cocuklar. Ucakta falan da sıkıntı hic yasamadik benim oglan en az 30 kere ucaga bindi. 2 kere 16 saat uctu hatta gidis donus 4 oluyor. 10 aylikken yabanci bebeklerle bile oyle guzel anlasip oynadi ki... hepsi oynuyor seviyorlar. Belki sen annesini anlamiyorsun dil bilmiyorsun ama bebekler guzel anlasiyor :) kendi dilleri var
Otel mi gezilecek yer önerisi mi istersin?inşallah hepimizki güzel geçer tavsiye edebileceğimiz yerlerden olur
Yolla bana biz kocamla bakarızcanım tecrubesızlık varya ondan cesaret edemem sanırım bu sene cunku baya kucuk oluyor nasıp olursabı hafta size bırakım sırayla bakın oglusuma bız bı gıdıp gelırız
oyy gıtmeyı veırırım her sey yolunda gıtsınde ben tatıl matıl ıstemıyorum
biz askeri kampa gidicez gezilecek yer önerisi isterimOtel mi gezilecek yer önerisi mi istersin?
keşke bende yapabilsem yemek yemediklerinde sanki günlerce yemek yemiyor aç çocuk diye düşünüyorum eşim bırak acıktıgında ister diyor hayır o çocuk sen düzenli yedirmezsen alışkanlık kazanmaz abur cubur yer vitamin alamaz vs birsürü şey söylenip duruyorum.Kendime ediyorum farkındayım.Biz kendimiz zorlastırıyoruz cunku biraz rahat olmalı olayın bütününe odaklanmalıyız. Mesela tatile giderken bebekle güzel anılar biriktireceğimiz, tüm ailenin (normalde anne baba calışınca bu olmuyor cunku) tatil süresince birlikte olacağını ve farklı deneyimler elde edeceğini, bu geziden cıkan fotolara yıllarca bakıp soyle olmuştu diye yad edileceğini düşünmeliyiz, yani ben oyle düşünürümmalezsf o guzel anı birikimleri evde oturarak değil dışarıya karışınca, farklı ortamlara girip çıkınca elde ediliyor.
Şayet büyük resmi bi kenara bırakıp; ay cocuk uyumadı ay yemeğini yemedi oyle uykusu gecikti kısmına takılırsak o tatil değil çile olur. Bakış açısı onemli. Bizim kızlarla normalds guzel bi duzenimiz vardır mesela, ikizlerle duzen kurmak için cok caba sarf ettim. Uykuları yemekleri yedikleri kitapları falan hersey istikrarlı. Ama tatil donemi kasmam illa herseyi duzende tutacağım diye. Hepimizin ketif almasına odaklanırım. Gezi programının içine gunduz park koyarım o kadar yolu çocuk parkına ugramak için mi geldik demem amaaa aksam gezmesinde de kızları yürüyüşte bebek arabasında uyuturum, buarada da biz eşimle kahve içer sohbet ederiz, aman efendim erkenden otele doneyim de çocuklar rahat uykuya dalsın dememniye yazdım bunu; hayata karışın bebek sizi hayattan alı koyan olmasın onu kendinize yol arkadası yapın, her bakımdan❤
Ucuzlamıştır umarım bezelye bulamadım geçen hafta cumartesi tekrar gideriz eşimlePazara cikacagim kizlar.
Biraz ucuzlamistir insallah sebze meyve
Canım ister sezeryan ister normal doğum yap bebekten sonra regl sancıları cok hafifliyor. Ayakta tek agri kesiciyle atlatabiliyorsun. Üşutmezsen tabi :)ya kızlar aslında benım hıc anac yapım yoktur yani bebek oynatamam bez almıslıgım yoktur taa 20sene evvel bı kere kardesımın bezını almıstmama ınanılmaz bı guven var herseyın ustesınden kolay gelırım gıbı
adet agrım mesela ınanılmaz sancılı olur bayılıp ıgne yaptırıyorum dusunun her ay boyle yıllardır acı esıgım asırı dusuk ama normal dogum yapabılırım dıyorumherkes sen mi dıyor
kaynagı belırsız ozguven timsaliyim
Ben de çıktım 1.50tl ye domates vardı,Pazara cikacagim kizlar.
Biraz ucuzlamistir insallah sebze meyve
Elbette anne de simarmaliAracimizin iki yaz lastigi takildi 250 lira
50 lira yakit
Suan kuafordeyim ne tutar bilmiyorum
Bebisim evde. Annenin simarma saatti hoscakalin dedim ve ciktim. Manikur pedikur sac Allah ne verdiyse artik.
Regl olmak uzereydim ve kendimi cok cirkin şiş ve kötu hissediyordum. Dayanamadim daha fazla :)
Özdere askeri Kampı mı? İzmir merkeze gelecek olursanız tarihi asansör e gidebilirsiniz , Kemeraltında kızlarağasını gezip dibek kahvesi içebilirsiniz, Alsancak gezebilirisniz, Balçova teleferik e çıkabilirsiniz. Çeşme Urla arasında Barbaros köyü var (korkuluklu köy diyorlar) oraya gidebilirsiniz. Çocuk vardı diye hatırlıyorum çocuklar için urlada bilimsev vadisi var çok güzel gerçekten. Alaçatı gitmek isterseniz bence gece gitmeyin adım atacak yer olmuyor. Kuşadası tarafına giderseniz ki bence gidinbiz askeri kampa gidicez gezilecek yer önerisi isterim
ınsAllah canım yaa annemde benım gıbı agır gecırıyomus dogumdan snra hıc agrımadı dıyor ya en yakın arkadasımda benım gıbı hıc gecmedi agrısı onun dogumdan snra aynı devam, bebegını hıc emzıremedı acaba emzırmeyle alakası olurmu alakasız ama aklıma o geldıCanım ister sezeryan ister normal doğum yap bebekten sonra regl sancıları cok hafifliyor. Ayakta tek agri kesiciyle atlatabiliyorsun. Üşutmezsen tabi :)
Bebek desen o kendine misler gibi baktiriyor.
Kaç yaşındaki cocuktan bahsediyorsun canım? Şİmdi cocuk normalde de yemiyor iştahsızsa o ciddi bir sorun, bi hekim desteği almak gerekebilir. Ama cocuk normal yemeği reddedip abur cubur istiyorsa orda iştah sorunu değil alışkanlıklarında bi sıkıntı vardır, sonuçta biz vermesek alıştırmasak çocuk abur cuburu nerden bulacak. 4 yasa kadar düzenli gidilse sonra cocuk arkadaslarında gorse bile surekli tuketmez gibi geliyor. Bizimkilerin iştah sorunu yok o yuzden rahattım ben, benim takmıyorum dediğim örneğin evde corba+ana yemek yiyor ara ogunu detaylı yapıyor ama tatilde diyelim ogun sadece corba yogurt yedi, kahvaltısını yumurta ile değil muz ile yaptı ara ogunde kuruyemiş ile geçiştirdi gibi gibi. Bu durumlarda bugun de boyle olsun diyorum suçlamıyorum kendimikeşke bende yapabilsem yemek yemediklerinde sanki günlerce yemek yemiyor aç çocuk diye düşünüyorum eşim bırak acıktıgında ister diyor hayır o çocuk sen düzenli yedirmezsen alışkanlık kazanmaz abur cubur yer vitamin alamaz vs birsürü şey söylenip duruyorum.Kendime ediyorum farkındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?