Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün günlük süt aldim bide normal süt aldim muhallebi vs yaparsam diye bide oglum cocuk sutu aldi küçük kutuda 11 lira ödedim cesit cesit süt almisim :))

Ya öyle yatıyorum eşim yazık kadın evde kurabiye yapmıyor diye marketten almaya gitti bizim eve bir katya lazım ya birisi gelse elimize hazır çay verse alerji atağım başlıyor yine her akşam aynı tantana

Gec geldik.
Yemegimi firina attim. Sebze meyveleri yerlestirdim.
Pazar ucuzlamisti. Karpuz kavun yeni dunya şeftali elma aldim meyve olarak.
Patates sogan domates saltalik yesil biber dolmalik biber aldim

Bezelye 3 liraydi kizlar. 3bucuk kilo 10 liraya verdi. Ici dolu dolu cok guzel. Yemekten sonra ayiklayip buzluga atacagim.
100 lirayi devirdik pazarda. Marketten de ekmek ve cocuga sut burger aldik.

Ek dersler yatacak nasilsa diyerek eksi hesaptan biraz para cektim.
1 çeyrek 398
1gr altin 24 ayar 248den aldim

Bizim evde abur cubur yiyen eşim var bıraksan hergün yer çocuklarada yedirir. Çok iştahlı değiller abur cubur yedklernde yemeklerin yüzüne bakmıyorlar. Ne yazıkki eşimle bu yemek konusunda hiç anlaşamıyoruz eşimle ailemle bize gelirken mutlaka alıyorlar almayın çöpe atcam artık diyorum 1 hafta dinliyorlar 2.hafta yine ellerinde geliyorlar

Teşekkür ederim inşallah çocuklarla rahat gezeriz.

Ben de izmire gitmek istiyorum. Daha once cok gittim ama hic detayli gezemedim. Sunu merak ediyorum, arabasiz gezebilir miyiz toplu tasima nasil gelismis mi? Merkez mutlaka halledilir de sirince efes falan taraflarina gitmek kolay mi?
Bazi sehirlerde taksi de acayip pahali oluyor.
Mesela edirne balikesir cok pahali. Istanbulda 20 tl olan mesafe buralarda 100 tl tutuyor

Benim de hic olmayan regl agrim siskinlik vs ne varsa dogumdan sonra basladi

Ama etrafimda herkesten dogum sonrasi rahatlama duyuyorum.

Merkezde hiç sıkıntı olmaz , metro ve ixban var tüm kordon boyuncada tramvay var. Taksi küçük şehirler gibi pahalı değil istanbul a göre birazcık pahalı olabilir ama öyle büyük bir fark yok ki çok fazla taksiye ihtiyaç olmaz. Çevreyi gezmek için tabiki araç büyük kolaylık işleri hızlandırır ama toplu ulaşımlada gidilebilir. Mesela şirin için selçuk a kadar izban(tren yani) gidiyor , Selçuk'tan d adamlığı dolmuş var şirinceye. Selçuk a izmir otogardan otobüs de var. Sadece kendi aracın göre süre uzar belki.yine Çeşme yada Sığacık (Türkiyedeki ilk sakin şehir seçilen yer) yine otobüs var. Sadece izmir otogar a metro gitmediği için otobüs yada dolmuş kullanmanız gerekiyor ama otobüsler çok sık olduğu için sıkıntı yaşamazsınız. Bana sorarsanız 2 gün şehir merkezini gezdikten sonra( ki istanbulda yaşıyorsanız şehir merkezi çok cazip gelmez size) çevre yerlere gitmek için araba kiralamak daha mantıklı olabilir. Gelmeye niyetlenirseniz ayrıntılı olarak yardımcı olurum

Emzirmeyle de ilgisi olabilir. Dogumdan sonra bebegi emzirirken rahimin kasildigini hissediyordum ben. Hemsire normal bir durum rahim toplaniyor demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…