- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.321
Bende ya tam uzanıyorum anne oynayalım anne yakala beni kalkmazsam yastıgımı cekıyorYemek yedik toparladım ay hep uzanmak istiyorum
HahahahahBende ya tam uzanıyorum anne oynayalım anne yakala beni kalkmazsam yastıgımı cekıyor
Bizim evde abur cubur yiyen eşim var bıraksan hergün yer çocuklarada yedirir. Çok iştahlı değiller abur cubur yedklernde yemeklerin yüzüne bakmıyorlar. Ne yazıkki eşimle bu yemek konusunda hiç anlaşamıyoruz eşimle ailemle bize gelirken mutlaka alıyorlar almayın çöpe atcam artık diyorum 1 hafta dinliyorlar 2.hafta yine ellerinde geliyorlarKaç yaşındaki cocuktan bahsediyorsun canım? Şİmdi cocuk normalde de yemiyor iştahsızsa o ciddi bir sorun, bi hekim desteği almak gerekebilir. Ama cocuk normal yemeği reddedip abur cubur istiyorsa orda iştah sorunu değil alışkanlıklarında bi sıkıntı vardır, sonuçta biz vermesek alıştırmasak çocuk abur cuburu nerden bulacak. 4 yasa kadar düzenli gidilse sonra cocuk arkadaslarında gorse bile surekli tuketmez gibi geliyor. Bizimkilerin iştah sorunu yok o yuzden rahattım ben, benim takmıyorum dediğim örneğin evde corba+ana yemek yiyor ara ogunu detaylı yapıyor ama tatilde diyelim ogun sadece corba yogurt yedi, kahvaltısını yumurta ile değil muz ile yaptı ara ogunde kuruyemiş ile geçiştirdi gibi gibi. Bu durumlarda bugun de boyle olsun diyorum suçlamıyorum kendimi
Teşekkür ederim inşallah çocuklarla rahat gezeriz.Özdere askeri Kampı mı? İzmir merkeze gelecek olursanız tarihi asansör e gidebilirsiniz , Kemeraltında kızlarağasını gezip dibek kahvesi içebilirsiniz, Alsancak gezebilirisniz, Balçova teleferik e çıkabilirsiniz. Çeşme Urla arasında Barbaros köyü var (korkuluklu köy diyorlar) oraya gidebilirsiniz. Çocuk vardı diye hatırlıyorum çocuklar için urlada bilimsev vadisi var çok güzel gerçekten. Alaçatı gitmek isterseniz bence gece gitmeyin adım atacak yer olmuyor. Kuşadası tarafına giderseniz ki bence gidinEfes antik kenti, şirince (ben çok severim şirinceyi) gidilebilecek yerler. Aklıma gelen.sorun olursa sorabilirisn
Özdere askeri Kampı mı? İzmir merkeze gelecek olursanız tarihi asansör e gidebilirsiniz , Kemeraltında kızlarağasını gezip dibek kahvesi içebilirsiniz, Alsancak gezebilirisniz, Balçova teleferik e çıkabilirsiniz. Çeşme Urla arasında Barbaros köyü var (korkuluklu köy diyorlar) oraya gidebilirsiniz. Çocuk vardı diye hatırlıyorum çocuklar için urlada bilimsev vadisi var çok güzel gerçekten. Alaçatı gitmek isterseniz bence gece gitmeyin adım atacak yer olmuyor. Kuşadası tarafına giderseniz ki bence gidinEfes antik kenti, şirince (ben çok severim şirinceyi) gidilebilecek yerler. Aklıma gelen.sorun olursa sorabilirisn
ınsAllah canım yaa annemde benım gıbı agır gecırıyomus dogumdan snra hıc agrımadı dıyor ya en yakın arkadasımda benım gıbı hıc gecmedi agrısı onun dogumdan snra aynı devam, bebegını hıc emzıremedı acaba emzırmeyle alakası olurmu alakasız ama aklıma o geldı
Merkezde hiç sıkıntı olmaz , metro ve ixban var tüm kordon boyuncada tramvay var. Taksi küçük şehirler gibi pahalı değil istanbul a göre birazcık pahalı olabilir ama öyle büyük bir fark yok ki çok fazla taksiye ihtiyaç olmaz. Çevreyi gezmek için tabiki araç büyük kolaylık işleri hızlandırır ama toplu ulaşımlada gidilebilir. Mesela şirin için selçuk a kadar izban(tren yani) gidiyor , Selçuk'tan d adamlığı dolmuş var şirinceye. Selçuk a izmir otogardan otobüs de var. Sadece kendi aracın göre süre uzar belki.yine Çeşme yada Sığacık (Türkiyedeki ilk sakin şehir seçilen yer) yine otobüs var. Sadece izmir otogar a metro gitmediği için otobüs yada dolmuş kullanmanız gerekiyor ama otobüsler çok sık olduğu için sıkıntı yaşamazsınız. Bana sorarsanız 2 gün şehir merkezini gezdikten sonra( ki istanbulda yaşıyorsanız şehir merkezi çok cazip gelmez sizeBen de izmire gitmek istiyorum. Daha once cok gittim ama hic detayli gezemedim. Sunu merak ediyorum, arabasiz gezebilir miyiz toplu tasima nasil gelismis mi? Merkez mutlaka halledilir de sirince efes falan taraflarina gitmek kolay mi?
Bazi sehirlerde taksi de acayip pahali oluyor.
Mesela edirne balikesir cok pahali. Istanbulda 20 tl olan mesafe buralarda 100 tl tutuyor
Benim de hic olmayan regl agrim siskinlik vs ne varsa dogumdan sonra basladi
Ama etrafimda herkesten dogum sonrasi rahatlama duyuyorum.
Emzirmeyle de ilgisi olabilir. Dogumdan sonra bebegi emzirirken rahimin kasildigini hissediyordum ben. Hemsire normal bir durum rahim toplaniyor demisti.ınsAllah canım yaa annemde benım gıbı agır gecırıyomus dogumdan snra hıc agrımadı dıyor ya en yakın arkadasımda benım gıbı hıc gecmedi agrısı onun dogumdan snra aynı devam, bebegını hıc emzıremedı acaba emzırmeyle alakası olurmu alakasız ama aklıma o geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?