- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.341
Bebisin hayırlı olsun :) ilki kaç yaşına geldi buzmavileylak
bende dün döviz aldım.haziran maaşında biten kredim kadar gram ya da çeyrek alcamMayis ayi birikim hedefim tamamdir
Haziran malesef yetismicek. Araba bakimi ve yolculuk var
Ne güzel hemen olmuş 2. Biz ilkini ikiz istedik olmadi bari arası yakın olsun dedik 2. 'yi hemen düşündük doğumdan sonra korunmadik anca bu zamana kısmet oldu ilmi 29 aylık benimde :)13 aylık canım
maşalllah canım olsun demekki hayırlısı bu zmanaymıs bızde ılk ıcın baya ugrasınca ıkıncıde acelecı davrandık hayırlısıyla ınsanllah ıkımızde sag salım alalım kucagımıza cınsıyetı ne canımNe güzel hemen olmuş 2. Biz ilkini ikiz istedik olmadi bari arası yakın olsun dedik 2. 'yi hemen düşündük doğumdan sonra korunmadik anca bu zamana kısmet oldu ilmi 29 aylık benimde :)
Ben gelir gider tablosu yapıyorum her ay . Sonra tabloya bakıp diyelim ki 3000 tl açıkta kalıyorsa piyasa gevşediği zaman alım yapıyorum zaten anca öyle oluyor bizde . Çünkü bizde ayda 1 kere maaş yattığı ve başka gelir olmadığın için bir kere alım yapılıyorkızlar sız hedef derken benım hedefımın olmadıgını farkettım yani su kadar olsa ıyı olur genel dıyorum ama aylık yok yani ay basında butceyı yapıp maası alınca alabıldıgım kadar alıyorum
bu ay kardesımın nakit hesabı ben de ondan alıp ona dger ay vermeyı planlıyorum nası olsa tl de.
dun 240kusurdu gram 244olmus
aynen bızımde oyle canım aynı sekılde hesap yapıyorum program kullanıyorum.Ben gelir gider tablosu yapıyorum her ay . Sonra tabloya bakıp diyelim ki 3000 tl açıkta kalıyorsa piyasa gevşediği zaman alım yapıyorum zaten anca öyle oluyor bizde . Çünkü bizde ayda 1 kere maaş yattığı ve başka gelir olmadığın için bir kere alım yapılıyor
En iyisi ya böyle ne olduğunu görüyorum eşimde dönüp bana soruyoraynen bızımde oyle canım aynı sekılde hesap yapıyorum program kullanıyorum.
esım 1inde benım 15ınde maas ama esımin maasında halledıyorum ben hesapları 15inde maas alınca yani bıse farketmıyo bızde.
ben de önceden her hesabı 15 inde yapıyodum sonra pıyasaların ay ortası coştugunu farkettim hem ayın bası daha bereketli ve kontrollü geldi degıstırdımEn iyisi ya böyle ne olduğunu görüyorum eşimde dönüp bana soruyor
Aynen bende duruma göre öyle yapıyorumben de önceden her hesabı 15 inde yapıyodum sonra pıyasaların ay ortası coştugunu farkettim hem ayın bası daha bereketli ve kontrollü geldi degıstırdım
cocuk yardımı 70 liraymıs arkadas soyledı bozdurur bozdurur harcarız artıkAynen bende duruma göre öyle yapıyorum
Hahaha evet eşim geçen diyordu birkaç kişinin çocuk yardımını yaptım 70 tl diye bende oooooo dedim ya 2 emzik alırız artıkcocuk yardımı 70 liraymıs arkadas soyledı bozdurur bozdurur harcarız artıkşaka bı yana Allah bin bereket versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?