Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Istanbula doner donmez bu ise girisicem.
Kolay satiliyor mu?
Oglumun belki bir kere belki hic giyilmemis bir suru seyi var.
Benim de ayni sekilde
Markalı temiz ürünler çok kolay satılıyor. Hergün ürünlerinden 5 tanesini öne çıkarma hakkın var. Anasayfaya düşüyor daha çok kişi görüyor. Güzel bir uygulama.

Star tvde kapicilar krali var. Cok severim.
Nurlar icimde uyusun rahmetli
Ay super gecen biz de izlemistik. Bubaaa para ver lollipop alacam diyo kizi, lopopo ne giz diye tokadi yapistirisi elmayi cocugun agzindan alip ikiye bolup kardeslere bolusturusu fln efsane yaa

Markalı temiz ürünler çok kolay satılıyor. Hergün ürünlerinden 5 tanesini öne çıkarma hakkın var. Anasayfaya düşüyor daha çok kişi görüyor. Güzel bir uygulama.

Gecen de yazmistim

Mesela kullanilmamis yargici marka sortum var hediye geldi buyuk oldu degistiremedim etiketli duruyor.

Diesel 2 tshirt var kendim aldim ama niyeyse hic sira gelmedi etiketli duruyor ve gercekten giysem giyerim ama o kdr cok tshirt var ki ziyan artik. Acmak kullanmak istemiyorum. Satmak cazip geliyor.

Laura ashley gomlek almistim hamileyken. Onu da giymedim suan bana da bedeni daha olmaz bir daha da bebek dusunmuyorum.
40 beden mi neydi ben 34 giyiyorum

Bunlara nasil fiyat vermeliyim?

Uygulamaya girdiğinizde markalar var. Mesela yargıcıyı seçin. Ortalama verilen şort fiyatlarına bakın . Az çok böyle fiyatlama yapıyorum. Çok fazla ölücü var dikkat edin.

Bende 34 bedenim acaba Doğuma yakın kaç beden olacağım

Iyi akşamlar kızlar
Annemlere bayram çikolatası aldım 80tl
Kahve aldım 10tl
90tl harcadım
Taze fasulye topladım ilk mahsul 1 pişirimlik
Bolca salatalık,
1 kg kadar kaysı
Az nektarin, maydanoz
Yumurta getirdim
Eve gelince acelece yemek yaptım kaldı birazı,
Çamaşır yıkadım astım
Kuaföre gitmeye zorsundum

Spor ayakkabı beğenemedik sandaletleri aldık büyük kızınki 80 ufaklıgınki 110 gelirken arabadan duman çıktı v kayışı kopmuş abimle kardeşim geldiler aldılar bizi sanayi kapanmış parçacılar iftar dolayısıyla erken kapatmışlar inşallah yarın açılır yoksa bayram sonuna kalır. Herşeyde bir hayır var diye boşuna dememişler kızım çok ısrar etti bayramlık elbisemin altına ayakkabım yok sıkıyor diğerleri diye eşimde hadi gidelim desi çıktık yoksa arife günü köye gitcektik babamın mezarını ziyarete köy yolunda kalırdık. Burda en azından bakıma götürüp orda yaptırcaklar ne kadar tutar bilmiyorum nakitte çok fazla yok pazar param var bide bayramda harçlık vermek için ayırdıgım

Doğuma yakın ve doğumdan beri hep buzluga hazırladıklarımdan yiyoruz mutfakta vakit harcamıyorum hem de bayağı kolaylık oldu bana. domates konservesinden ve hosaflardan da 5 kavanoz ayırmıştım onlar da işimi gördü.bayram da memlekete gitmeyeceğiz misafirlerimiz olacak bayram sonrasında da bebek görmeye gelenler olur onlar için de buzlukta 2 çeşit kurabiye,2 çeşit poğaça,2 çeşit börek,4 poşet sarma,7 poşet mantı var gelen misafirlere bunlardan çıkarırım yanına kek ya da kolay pastalardan yaparım olur biter. temizliği anca yetistiririm zaten

Kızlar baya uzak kalmışım bebekle zor giriyorum
Benim de büyük oğlana yazlık kıyafetler almam lazım pure hazel indirimli bir yer görürsen bana da haber verir misin cnm
Ufaklığa da yazlık giydirmek gerekecek onunkiler hep uzun kolluydu yazlık tulumlar almam lazım
Eşim dün letgodan halı yıkama makinası aldı koltuklar için bakalım nasıl olacak

Birazdan cikicaz canim haber ederim etiketlerim seni

Masallah evet hazirliklarini guzel yapmistin yaziyordun hep.
Yardim altiz doguma yakin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…