- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.521
Markalı temiz ürünler çok kolay satılıyor. Hergün ürünlerinden 5 tanesini öne çıkarma hakkın var. Anasayfaya düşüyor daha çok kişi görüyor. Güzel bir uygulama.Istanbula doner donmez bu ise girisicem.
Kolay satiliyor mu?
Oglumun belki bir kere belki hic giyilmemis bir suru seyi var.
Benim de ayni sekilde
O çöpçüler kralinda.En sevdiğim sahnesi Kemal Sunal’ın el arabasına oturup çalışmayacağım artık diye konuşması
Ay super gecen biz de izlemistik. Bubaaa para ver lollipop alacam diyo kizi, lopopo ne giz diye tokadi yapistirisiStar tvde kapicilar krali var. Cok severim.
Nurlar icimde uyusun rahmetli
Ayy valla yaa süperrrAy super gecen biz de izlemistik. Bubaaa para ver lollipop alacam diyo kizi, lopopo ne giz diye tokadi yapistirisielmayi cocugun agzindan alip ikiye bolup kardeslere bolusturusu fln efsane yaa
Kalk ulan basimiza apartman yoneticisi mi olcanAyy valla yaa süperrr
Ya buba ders çalişiyomm
Ay senin mesajını yanlış okumuşum evet yaO çöpçüler kralinda.
Aynen bende cik seviyorum.
Bundan sonra boýle .calismayacam
Markalı temiz ürünler çok kolay satılıyor. Hergün ürünlerinden 5 tanesini öne çıkarma hakkın var. Anasayfaya düşüyor daha çok kişi görüyor. Güzel bir uygulama.
Hele ben hele benAyy şu ingiliz kraliyetine gelin giden meghan markle bayiliyorumm.
Aferim valla. Biz beleşe gittikkk
Uygulamaya girdiğinizde markalar var. Mesela yargıcıyı seçin. Ortalama verilen şort fiyatlarına bakın . Az çok böyle fiyatlama yapıyorum. Çok fazla ölücü var dikkat edin.Gecen de yazmistim
Mesela kullanilmamis yargici marka sortum var hediye geldi buyuk oldu degistiremedim etiketli duruyor.
Diesel 2 tshirt var kendim aldim ama niyeyse hic sira gelmedi etiketli duruyor ve gercekten giysem giyerim ama o kdr cok tshirt var ki ziyan artik. Acmak kullanmak istemiyorum. Satmak cazip geliyor.
Laura ashley gomlek almistim hamileyken. Onu da giymedim suan bana da bedeni daha olmaz bir daha da bebek dusunmuyorum.
40 beden mi neydi ben 34 giyiyorum
Bunlara nasil fiyat vermeliyim?
Bende 34 bedenim acaba Doğuma yakın kaç beden olacağımGecen de yazmistim
Mesela kullanilmamis yargici marka sortum var hediye geldi buyuk oldu degistiremedim etiketli duruyor.
Diesel 2 tshirt var kendim aldim ama niyeyse hic sira gelmedi etiketli duruyor ve gercekten giysem giyerim ama o kdr cok tshirt var ki ziyan artik. Acmak kullanmak istemiyorum. Satmak cazip geliyor.
Laura ashley gomlek almistim hamileyken. Onu da giymedim suan bana da bedeni daha olmaz bir daha da bebek dusunmuyorum.
40 beden mi neydi ben 34 giyiyorum
Bunlara nasil fiyat vermeliyim?
Bende 34 bedenim acaba Doğuma yakın kaç beden olacağım
Uygulamaya girdiğinizde markalar var. Mesela yargıcıyı seçin. Ortalama verilen şort fiyatlarına bakın . Az çok böyle fiyatlama yapıyorum. Çok fazla ölücü var dikkat edin.
Hayırlı olsun pure çok sevindim sağlıcakla da kavuşursunuz inşallahEsim iyi bi doktor bulmus. Apar topar aldi beni ciktik.
Bebisimizi gorduk cok sukur iyi yavrucugum.
2li testte sıkıntı yok dedi. 3lu de normal dedi.
Veeeeeee
Bi prensesimiz olcakmissss
Birazdan cikicaz canim haber ederim etiketlerim seniKızlar baya uzak kalmışım bebekle zor giriyorum
Benim de büyük oğlana yazlık kıyafetler almam lazımpure hazel indirimli bir yer görürsen bana da haber verir misin cnm
Ufaklığa da yazlık giydirmek gerekecek onunkiler hep uzun kolluydu yazlık tulumlar almam lazım
Eşim dün letgodan halı yıkama makinası aldı koltuklar için bakalım nasıl olacak
Masallah evet hazirliklarini guzel yapmistin yaziyordun hep.Doğuma yakın ve doğumdan beri hep buzluga hazırladıklarımdan yiyoruz mutfakta vakit harcamıyorum hem de bayağı kolaylık oldu bana. domates konservesinden ve hosaflardan da 5 kavanoz ayırmıştım onlar da işimi gördü.bayram da memlekete gitmeyeceğiz misafirlerimiz olacak bayram sonrasında da bebek görmeye gelenler olur onlar için de buzlukta 2 çeşit kurabiye,2 çeşit poğaça,2 çeşit börek,4 poşet sarma,7 poşet mantı var gelen misafirlere bunlardan çıkarırım yanına kek ya da kolay pastalardan yaparım olur biter. temizliği anca yetistiririm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?