Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Pure multivitamin alıyorsun dimi ya benim ilk aldığım ilacım bitti decavite başlıyorum yanında da balık yağı içiyorum süt kuruyemiş ceviz meyve filan yiyorum inşallah yetiyordur
Sadece decavit kullaniyorum. Ceviz yemeye calisiyorum. Yogurt.
Zaten ev yemekleri yapan insanlarin guzel besleniyoruz bence.
Yaz geliyor meyve sebze bol olur
Son doktorum demir yazdi. Icmezsen cok agrin olur dedi.

Bende süt içiyorum pure yoğurt yiyemiyorum ya ev yoğurdu alıyoruz oda bir kere bana ahır koktu yiyemez oldum . Zaten hazır yoğurt yesem bir anlamı yok . Hergün bir bardak ılık sütle ara öğün yapıyorum . Balık olmadığı için rahat edemedim doktora omega içicem dedim gösterdim ilacı tamam iç rahat olacaksan dedi sürekli alacağım onu . Demiri bana da verir kesin ama erken Benim için sanırım . Bence sana kan ilacı da verir artık

Aaa kacirdim mi ben.
Hayirli ugurlu olsunnn
Sağol teşekkür ederim.
Demir takviyesini aldığın zaman yoğurda dikkat etmelisin çünkü yoğurttaki kalsiyum Demir’i bağlar. Onun emilimi için zamanlamasını doktoruna danış lütfen. Bir de süt meselesi şimdiki yayınlarda diyor ki aslında 4 yaş sonrası süt çok da matah bir şey değil, onun yerine yoğurt Ayran ve kefir daha önemli. Hele süt bir de endüstriyel kutu süt ise inekler daha çok süt üretsin diye verilen büyüme hormonları var mesela growth factor 1 meme kanseri hücre hatlarında çok yoğun ve oluşumunu tetikliyor. E açık sütlerde de soguk zincir iyi kurulmalı kaynatması uygun koşullarda yapılmalı. O yüzden yoğurt in süt out.

Tabi tabi. Demir kalsiyum iliskisini biliyorum dikkat ediyorum.
Bende hep acik süt aliyorum kaynatip yogurt yapiyorum. Allaha emanet artik.

Oyleyse tabiki asmden alirim ucretsiz. Ben isimlerini sorayim ilk etapta oyleyse.
Ya birde asm den bana dvit verdiler yani d vitamini damlasi. Onu da illaki kullanmak lazim mi.
Evet evet kesin kullan pure . Kan ilacı kesin ücretsiz gidip boşa para bağlama . Bana bir multivitamin vermişti içinde az oranda Omega vardı eczanede 65 tl di almadım netten 40 tl ye aldım . Sonra baktım içindeki Omega az bence ki ben hamile kalmadan zaten dönem dönem Omega desteği alıyordum annem hep alır mesela kadının beyaz saçları siyahlaştı bir arkadaşım da decavit ücretsiz dedi içeriğine baktım ki gayet güzel . Doktora gidince ben decavit alacağım ayrıca da kendi kullandığım Omegayı almak istiyorum dedim isim verdim içerik baktı onayladı. Vitamine vereceğim paraya gidip omega aldım decaviti de asm sen istedim aldım ücretsiz

Oyleyse tabiki asmden alirim ucretsiz. Ben isimlerini sorayim ilk etapta oyleyse.
Ya birde asm den bana dvit verdiler yani d vitamini damlasi. Onu da illaki kullanmak lazim mi.
Fazla d vitamini vücutta toksik etki yaratabiliyor o yüzden kullanmadan önce vücuttaki düzeyini bilmek gerekiyor. Bir de şimdi zaten yaz geldi derimiz güneş altında kendi d vitaminini sentezleyebiliyor. Yerinde olsam ezbere kullanmam önce kendi düzeyim neyse onu öğrenirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…