Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya bende inan yaz geldi gunes var okula da yuruyerek gidiyorum diye düşünerekten kullanmadim pek.
Kullanmamazlık da etme yanlış yönlendirmek istemem sadece önce kendindeki düzey ne onu bil ona göre hareket et. Bu zamanlardaki güneş vitamin d açısından çok kıymetli

Gunaydin kizlar, dun gece geldik eve. Evle alakali cok isimiz var, bugun temizlige girismem lazim. Kisliklari tamamen kaldirma isine basladim suan makinede camasir var. Kuru temizlemeye verilecekler var. Bir de kuru fasulye ve mercimek hazirliyorum buzluga koymak icin, islattim bekliolar. Buzlukla alakali girisimlere sira gelmemisti bi turlu, pratik fikirleriniz varsa alabilirim, hafif tariflere yonelik ozellikle. Kahvaltidan sonra esimle temizlige girisiriz. Camlar icin birini tuttum ama bayrama kadar doluymus. Haftaya cumartesi gelecek. Cook kilo aldim, bugun diyete de basladik

Kolay gelsin canım bende bir temizlik planı yaptım kendimi çok yormadan bayramdan sonra yapıp bitireceğim tatil dönüşü uğraşmak bana mantıksız geliyor

Kolay gelsin canım bende bir temizlik planı yaptım kendimi çok yormadan bayramdan sonra yapıp bitireceğim tatil dönüşü uğraşmak bana mantıksız geliyor
Baska zaman yok ki Bayramda 1 gun misafir gelcek o yuzden once yapmamiz lazim. Diger gunler de yuksek lisans odevim var yetistirmem gereken bolmek istemiyorum. Bayram ona gitcek yani saka gibi Siz ne zaman gidiodunuz ?

Baska zaman yok ki Bayramda 1 gun misafir gelcek o yuzden once yapmamiz lazim. Diger gunler de yuksek lisans odevim var yetistirmem gereken bolmek istemiyorum. Bayram ona gitcek yani saka gibi Siz ne zaman gidiodunuz ?
Biz 15 i gece çıkacağız temizlik planı yaptım hahaha Salondan başlayıp hergün bir odayı tamamlayacağım perdeleri çıkartırım eşim akşama takar hergün çok birşey yok zaten standart şeyler 3 ayda bir yapıyorum böyle

Tuçe kefir içmeyi denesene sütün de çok bi faydası yok .yogurt ve kefire göre

Benim oglum süt yerine kefir iciyo. Yoğurt yemiyo çünkü kefir iciyo allahtan. Sabahları da 1 bardak süt içer. Aksam da kefir. Ama asla ve asla sebze yemiyo ya
Ay çok zor ya babası yiyor mu sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…