- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.561
Kullanmamazlık da etme yanlış yönlendirmek istemem sadece önce kendindeki düzey ne onu bil ona göre hareket et. Bu zamanlardaki güneş vitamin d açısından çok kıymetliYa bende inan yaz geldi gunes var okula da yuruyerek gidiyorum diye düşünerekten kullanmadim pek.
Ilk etaptaki tahlillerimde vardir . Yenilerde kan vermedimD vitamini için kollarının dirseklerinin bacaklarının güneş görmesi lazım . Aslında doktor kandan bakardı durumuna .
En iyi emilim el ve ayak bileklerinin iç tarafından oluyor.D vitamini için kollarının dirseklerinin bacaklarının güneş görmesi lazım . Aslında doktor kandan bakardı durumuna .
İşte görmesi lazım ya doktor değerlere bakıp yönlendirse daha iyi ne desek boş çünküEn iyi emilim el ve ayak bileklerinin iç tarafından oluyor.
O zaman belki düşüktü doktor o yüzden verdiIlk etaptaki tahlillerimde vardir . Yenilerde kan vermedim
Aynen pure ya hayali ile yaşıyorum resmen birkaç gündür alerji beni bitirdi hapşurmaktan bazen nefes almaya sıra gelmiyorTatilde iyice güneslen tuçe
Kolay gelsin canım bende bir temizlik planı yaptım kendimi çok yormadan bayramdan sonra yapıp bitireceğim tatil dönüşü uğraşmak bana mantıksız geliyorGunaydin kizlar, dun gece geldik eve. Evle alakali cok isimiz var, bugun temizlige girismem lazim. Kisliklari tamamen kaldirma isine basladim suan makinede camasir var. Kuru temizlemeye verilecekler var. Bir de kuru fasulye ve mercimek hazirliyorum buzluga koymak icin, islattim bekliolar. Buzlukla alakali girisimlere sira gelmemisti bi turlu, pratik fikirleriniz varsa alabilirim, hafif tariflere yonelik ozellikle. Kahvaltidan sonra esimle temizlige girisiriz. Camlar icin birini tuttum ama bayrama kadar doluymus. Haftaya cumartesi gelecek. Cook kilo aldim, bugun diyete de basladik
Baska zaman yok kiKolay gelsin canım bende bir temizlik planı yaptım kendimi çok yormadan bayramdan sonra yapıp bitireceğim tatil dönüşü uğraşmak bana mantıksız geliyor
Biz 15 i gece çıkacağız temizlik planı yaptım hahahaBaska zaman yok kiBayramda 1 gun misafir gelcek o yuzden once yapmamiz lazim. Diger gunler de yuksek lisans odevim var yetistirmem gereken bolmek istemiyorum. Bayram ona gitcek yani saka gibi Siz ne zaman gidiodunuz ?
Püre sirkenin ki erkekGöstermedi mi daha minik
Bu arada mesajların hepsini okumadan yazdım.Püre sirkenin ki erkek
Tuçe kefir içmeyi denesene sütün de çok bi faydası yok .yogurt ve kefire göreBende süt içiyorum pure yoğurt yiyemiyorum ya ev yoğurdu alıyoruz oda bir kere bana ahır koktu yiyemez oldum . Zaten hazır yoğurt yesem bir anlamı yok . Hergün bir bardak ılık sütle ara öğün yapıyorum . Balık olmadığı için rahat edemedim doktora omega içicem dedim gösterdim ilacı tamam iç rahat olacaksan dedi sürekli alacağım onu . Demiri bana da verir kesin ama erken Benim için sanırım . Bence sana kan ilacı da verir artık
Deneyeceğim ya hiç denemedim açıkcasıTuçe kefir içmeyi denesene sütün de çok bi faydası yok .yogurt ve kefire göre
Benim oglum süt yerine kefir iciyo. Yoğurt yemiyo çünkü kefir iciyo allahtan. Sabahları da 1 bardak süt içer. Aksam da kefir. Ama asla ve asla sebze yemiyo yaDeneyeceğim ya hiç denemedim açıkcası
Ay çok zor ya babası yiyor mu sebzeBenim oglum süt yerine kefir iciyo. Yoğurt yemiyo çünkü kefir iciyo allahtan. Sabahları da 1 bardak süt içer. Aksam da kefir. Ama asla ve asla sebze yemiyo ya
Yok babasi da yemiyoAy çok zor ya babası yiyor mu sebze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?