Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Makarnasini felan sebzeli alıyorum. Ispanaklı erişte felan yaptırdım onu bile yemedi sevmedim diyo :)

Yok babasi da yemiyo yediği tek sebze kabak oğlumun onu da mücver yapıyorum yiyo havuç kemirir biraz da baska yok
Babadan gördüğünü uyguluyor işte çocukta onu da suçlayamayız ki örneği kötü işte

Kizlar carsiya cikamadik .esim biraz uyudu.
Bende oglanin kiyafetlerini cikardim.
0-3 ay unisex 21 tane patikli patiksiz alt pijama sayabildim.
3 takim hic kullanilmamis hastane cikisi(1 pembe takim 2 yesil takim)
3 ince battaniye
2 kalin battaniye 1i el işi
20 agiz bezi ter bezi.
1 emzirme hastigi.
Ust ihtiyacimiz var. Beyaz pembe agirlikli alacagim arastirmaya baslarim.
Bunlar 0-3 ay.

3 aydan baslayan sayisiz kiyafet varr
Hediye el işi örgüler var.
Fazla kiyafet masrafim olmaz.

Yok babasi da yemiyo yediği tek sebze kabak oğlumun onu da mücver yapıyorum yiyo havuç kemirir biraz da baska yok
Instagramda bikac sayfa var, sebzeleri degsik sekillerde tariflere koyuolar. Yorumlarda cocuklarinin farketmeyip yedigini fln soyleyenler oluyor. Bi tanesi fitmuhendisce mesela pirasali, ispanakli borek tarifi fln var ben cok begenmistim. Bi bakabilirsin

Sağol canım bakıcam

oyy kızlar merhabalar
oyle yorgunumki ayaklarım zaten davul gibi oldu artık
9dan beri ayaktayım kahvaltı yaptım markete gıttım aksama tatlı yaptım evı komple toparladım kuruyan camasırları topladım yenıleri yıkadım astım lavaboları cıfledım mutfak tezgahını cıfledım
esım de suan detaylı süpürdü siliyor oruc oructa kıyamıyorum ona ama ben yapamıyorum suan detaylı
15-20gün sonrada temızlık yapan ablayı cagırcam ınsAllah 4halım yıkanmaya gıdıcek. storlarıda vercektımde kv yıkar dedı esım ıcn bı denıcek bkalım

Bir sürü iş yapmışsın valla bebekte yorulmuştur

Bir sürü iş yapmışsın valla bebekte yorulmuştur
valla yorulmustur canım ya ama elimden geldıgınce dınlenerek yaptım yapmadanda olmuyo agır olmamasına uzanmamaya dıkkat edıyorum ama ıste sımdı ballı sutle kuruyemıs yıyorum enerjı alsın kuzucuk
bu arada tuce dr 40ı bulmaz dogumun dedı yavas yavas ınmeye baslamıs ddı

Ya bak işte bana da öyle oluyor mecbur yapmamız gerekenler var . Ben yapmasam kim yapacak mesela kaç gram şuan 39 da doğurursun bence Sezeryan yada normal birşey dedi mi

Ya bak işte bana da öyle oluyor mecbur yapmamız gerekenler var . Ben yapmasam kim yapacak mesela kaç gram şuan 39 da doğurursun bence ❤ Sezeryan yada normal birşey dedi mi
ama seninkiler farklı halı silmek vs bana göre tehlıkeli işler sınıfında o yuzden ben dıkkat et dıyorum.
benımkıler daha masum kalıyor 2 kılonun uzerinde masAllah. yok normal ıstedıgımı bılıyor catı muayenesınden sonra karar verıcek ıns kafa ölçüleri buyukmus ama o yuzden catı ve bebegın basını bırlıkte degerlendırıcez dedı.
normalde 37de bu muayene ama daha erken konusurz senınle muhtemelen dedı

Ya halı silmek diyince gözünde nasıl canlanıyor bilmem ama toz almak gibi oluyor benimki. Yere oturuyorum bağdaş kurayım sildikçe geri geri giderim tüm evin halıları 15 dk filan sürer kendimi paralamam yani . Bende marketten ağır taşımıyorum önceden su alırdım diyelim ki artık eşim alıyor ben almam . Ya doğacaksa doğuyor zaten ben kendimi yerden yere atsam da olmayacaksa olmuyor ne yazıkki. Bende çatı muayenesini merak ediyordum bana haber ver tamam mı aklım sende

Bu arada Perşembe günüydü sabah kahvaltı yaptım elime telefonu aldım tv karşısına geçtim öyle yattım akşam 6 ya kadar fenalık geçiriyordum bir midem bulanmaya başladı bi daraldım o kadar saat yattım ama bir ton iş yapmış tipi vardı halimde kendi vücudunun bir rutini var ne istediğini sana söylüyor zaten

tabiki canım nasıp bu ısler bız sadece öneride bulunmustuk. valla ben de cok merak edıyorum yaa hususı onun için heyecanlanıyorum desem yalan olmaz bide ordaki psıkolojık tepkin ck onemlıymıs doktoru etkılıyomus yani öyle soyledı arkadaslarım

Normal doğumdaki tepkin mi eşim bende doğuma gireceğim bebeğin koluna ben imza bırakacağım allah korusun karıştırırlarsa diyor

valla ben de hıc oyle aman oturim hamılelerden olamadım ya yapımızda yok sanırım, tek yemek işini saldım annemden yararlandık cogu zamanonun harıcınde her ısımı kendım yapmaya calıstım buyuk ıslerde abla geldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…