- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.601
Ya varya sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın herkes aynı değil ama bazıları bu olayı kullanıyor . Valla gözlerimle gördüm bi arkadaşla görüşüyorduk komşu kadını tanıdığım zaman 3 aylık filandı galiba . 9 ay boyunca evinde asla yemek pişmedi asla misafir ağırlamadı temizlik yapmadı . Ama gezmeye gelince öğlenleri bana diğer komşulara oturmaya geldi herşey normal akşama dışarıya yemeğe gittiler yada eve yemek geldi . Temizliği kocası yaptıvalla ben de hıc oyle aman oturim hamılelerden olamadım ya yapımızda yok sanırım, tek yemek işini saldım annemden yararlandık cogu zamanonun harıcınde her ısımı kendım yapmaya calıstım buyuk ıslerde abla geldı zaten
Aaaa doğru bak olabilir hiç düşünmemiştim öyleyok özel muayenedeki tepkin, asırı tepki verenleri normal dogumdan daha uzak goruyolarmıs
valla ayıla bayıla ütülerimi yaptım hıc alınmamYa varya sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın herkes aynı değil ama bazıları bu olayı kullanıyor . Valla gözlerimle gördüm bi arkadaşla görüşüyorduk komşu kadını tanıdığım zaman 3 aylık filandı galiba . 9 ay boyunca evinde asla yemek pişmedi asla misafir ağırlamadı temizlik yapmadı . Ama gezmeye gelince öğlenleri bana diğer komşulara oturmaya geldi herşey normal akşama dışarıya yemeğe gittiler yada eve yemek geldi . Temizliği kocası yaptıoda hamileydi bende hamileyim
Aynen öyle yani görüyoruz hiç bir sorunu yok ama yapmıyor kullanıyor çünkü . Herkes aynı değil orası kesinvalla ayıla bayıla ütülerimi yaptım hıc alınmam
ama su da var gercekten benım hamılelıgım masAllah rahat gecti 7.aydan beri ayak agrılarım ck onun dısında devam eden bı rahatsızlıgım olmadı o yuzden de boyle rahat ıs yapabıldım ne bılım hareket edebıldm cevremde agır gecırenler var gercekten hıc bıse yapmasa yeri var onlara saygı duyuyorum. yok yere durumu kullanmak zaten komik oluyo yani bence
Kullansın canım eşide yapıyosa ne güzel ohh sefası olsun bence nolacak kiAynen öyle yani görüyoruz hiç bir sorunu yok ama yapmıyor kullanıyor çünkü . Herkes aynı değil orası kesin
O kullanabilir beni hiç ilgilendirmiyor da ben insanları kullanmam kullananlarla da görüşmem hayat felsefem bu yöndeKullansın canım eşide yapıyosa ne güzel ohh sefası olsun bence nolacak ki
Ya varya sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın herkes aynı değil ama bazıları bu olayı kullanıyor . Valla gözlerimle gördüm bi arkadaşla görüşüyorduk komşu kadını tanıdığım zaman 3 aylık filandı galiba . 9 ay boyunca evinde asla yemek pişmedi asla misafir ağırlamadı temizlik yapmadı . Ama gezmeye gelince öğlenleri bana diğer komşulara oturmaya geldi herşey normal akşama dışarıya yemeğe gittiler yada eve yemek geldi . Temizliği kocası yaptıoda hamileydi bende hamileyim
Herkesin hayat tarzı kendi seçimleri tabiki ben yapmasam kim yapacak ki sürekli eve kadın alacak paramız yok . Eşim işten gelince mi yapa cak ona da yazık günah oda çok çalışıyor yorgun oluyor . Ben böyle yaşayamam ne yazıkkiBen de hamileyken hic is yapmadim
9 ay keyif yaptim, tavsiye ederim cok yormayin kendinizi. dogumdan sonra ne kadar yorulacagimi dusunup yattim gezdim canim ne istediyse onu yaptim
Normalde de cok nadir is yapiyorum zaten. Bazi insanin icinde yok is yapmak. 10 yila yakin evliyim bi kere hali silmisligim balkon yikamisligim cam silmisligim yok. Utu yapmayi bilmem bile. Silip supurebilirim. Makinaya camasir koyabilirim ve asarim. Toz alamam alerjim var zaten.
Yemek sahane yaparim ama bazen denk gelmiyor haftada 1 falan yaparim ancak.
Ya ben aslinda begeniyorum indirimi yakalayinca lcw de facto cocuklar icin.Pure ben lcw dan nefret ettim
2 model pant disinda bsy alasim gelmiyor girmiyorum bile iyi yapmissin
Oglana hm yi takip etsene bari lcwdan katkat guzel giyer
Ya ben aslinda begeniyorum indirimi yakalayinca lcw de facto cocuklar icin.
Kendime almam hic tarzim degil.
Ama hic indirim yoktu bugun. Sezon sonunu bekleyecegim
H&m online da indirim vardi buara.Kizlar merhaba.
Suveybe13
Ogleden sonra avm gitik.
Tiklim tiklimdi her yer. Lcwde kapiya kadar sira vardi. Baktim en dandik erkek cocuk tsort 25 tl. O bez parcasina veremem degmez yani lcw. 2 saatte sira anca gelir. Hicbirsey almadim. De facto cocuk dogru duzgun birsey yoktu. Onda da ayni en ucuz tsort 25tl. Almadim
Eşim icin ayakkabi aldik 280 lira. Ayakkabina temiz bak dedim. Ayak 45 olunca cocuk gibi 1 yili doldurmadan ayakkabi aliyoz.
E bebek gittik. Kiz bebis kiyafet baktim. 3 takim aldim indirimdeydi. Corap aldim.
Bi magaza yeni acilmisti cok cok uyguna buldum .
Dönüste karpuz domates avakado aldim.
Bugun 600 tlye yakin gitti.
Malesef ne kadar gelir varsa o kadar da gider var
Evet gereksiz pahali. Dogru zamanlama onemli.Cok cabuk bozmaya basladilar ya birde birden asiri fiyat arttirdilar aslinda dedigin gibi dogru zaman onemli
Sobe cok renk atiyormus ama dogru zamanda cok cok ucuz oluyor 18 liraya mont 4 liraya tshirt almistik. 2li altlar 6liraydi en son. Yada deno kids/hm lcw fiYatina ve daha altina hediyeler aldim
En onemlisi dogru zamanda denk getirmek.. uzun zamandir hep yuksek goruyorum ya hic dustugunu gormedim
Evet gereksiz pahali. Dogru zamanlama onemli.
Millet tiklim tiklimdi ama.
Baska magazada super seyler aldim cok uyguna. Mesela alt ust takim 25 liraydi. Sadece tsort 25 lira lcwdw. Alt da 25.
Ohh sakin sakin alisverisimizi yaptik hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?