Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya varya sözüm meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın herkes aynı değil ama bazıları bu olayı kullanıyor . Valla gözlerimle gördüm bi arkadaşla görüşüyorduk komşu kadını tanıdığım zaman 3 aylık filandı galiba . 9 ay boyunca evinde asla yemek pişmedi asla misafir ağırlamadı temizlik yapmadı . Ama gezmeye gelince öğlenleri bana diğer komşulara oturmaya geldi herşey normal akşama dışarıya yemeğe gittiler yada eve yemek geldi . Temizliği kocası yaptı oda hamileydi bende hamileyim

valla ayıla bayıla ütülerimi yaptım hıc alınmam
ama su da var gercekten benım hamılelıgım masAllah rahat gecti 7.aydan beri ayak agrılarım ck onun dısında devam eden bı rahatsızlıgım olmadı o yuzden de boyle rahat ıs yapabıldım ne bılım hareket edebıldm cevremde agır gecırenler var gercekten hıc bıse yapmasa yeri var onlara saygı duyuyorum. yok yere durumu kullanmak zaten komik oluyo yani bence

Aynen öyle yani görüyoruz hiç bir sorunu yok ama yapmıyor kullanıyor çünkü . Herkes aynı değil orası kesin

Ben de hamileyken hic is yapmadim
9 ay keyif yaptim, tavsiye ederim cok yormayin kendinizi. dogumdan sonra ne kadar yorulacagimi dusunup yattim gezdim canim ne istediyse onu yaptim

Normalde de cok nadir is yapiyorum zaten. Bazi insanin icinde yok is yapmak. 10 yila yakin evliyim bi kere hali silmisligim balkon yikamisligim cam silmisligim yok. Utu yapmayi bilmem bile. Silip supurebilirim. Makinaya camasir koyabilirim ve asarim. Toz alamam alerjim var zaten.
Yemek sahane yaparim ama bazen denk gelmiyor haftada 1 falan yaparim ancak.

Herkesin hayat tarzı kendi seçimleri tabiki ben yapmasam kim yapacak ki sürekli eve kadın alacak paramız yok . Eşim işten gelince mi yapa cak ona da yazık günah oda çok çalışıyor yorgun oluyor . Ben böyle yaşayamam ne yazıkki

Benimde bugün hedefimde gardolabı düzenlemek ve buzdolabını temizlemek vardı makinaya çamaşır atıp sermekten anca gardolabı düzenleyebildim tabi iki çocukla ilgilenmektende anca oluyor
Şimdi mutfağa girip iftarlık hazırlayacağım
İnşallah iftardan sonra buzdolabını temizleyebilirim

Kizlar merhaba.
Suveybe13
Ogleden sonra avm gitik.
Tiklim tiklimdi her yer. Lcwde kapiya kadar sira vardi. Baktim en dandik erkek cocuk tsort 25 tl. O bez parcasina veremem degmez yani lcw. 2 saatte sira anca gelir. Hicbirsey almadim. De facto cocuk dogru duzgun birsey yoktu. Onda da ayni en ucuz tsort 25tl. Almadim

Eşim icin ayakkabi aldik 280 lira. Ayakkabina temiz bak dedim. Ayak 45 olunca cocuk gibi 1 yili doldurmadan ayakkabi aliyoz.

E bebek gittik. Kiz bebis kiyafet baktim. 3 takim aldim indirimdeydi. Corap aldim.
Bi magaza yeni acilmisti cok cok uyguna buldum .

Dönüste karpuz domates avakado aldim.
Bugun 600 tlye yakin gitti.
Malesef ne kadar gelir varsa o kadar da gider var

Pure ben lcw dan nefret ettim
2 model pant disinda bsy alasim gelmiyor girmiyorum bile iyi yapmissin
Oglana hm yi takip etsene bari lcwdan katkat guzel giyer

40 tl harcadık az evvel . Domates patates biber cips çikolata az kuru pasta çocuk şekeri yeşil fasulye aldık . Bu hafta eşim evde diye yemek listesi yapmadım ne yiyeceksek üf

Pure ben lcw dan nefret ettim
2 model pant disinda bsy alasim gelmiyor girmiyorum bile iyi yapmissin
Oglana hm yi takip etsene bari lcwdan katkat guzel giyer
Ya ben aslinda begeniyorum indirimi yakalayinca lcw de facto cocuklar icin.
Kendime almam hic tarzim degil.
Ama hic indirim yoktu bugun. Sezon sonunu bekleyecegim

Ben ogluma lcw dan alıyorum valla napalim lcw bile gereksiz pahali zaten bi parka gidiyoz üstüne dökülen şeylerin lekesi çıkmıyo orasida ayrı . Ama ayakkabısını felan marka alirim önemli oldugu icin. Lcw dan 3 al bi hediye 23 nisan felan kampanyalarında aldim baya bisiler idare eder.

Ya ben aslinda begeniyorum indirimi yakalayinca lcw de facto cocuklar icin.
Kendime almam hic tarzim degil.
Ama hic indirim yoktu bugun. Sezon sonunu bekleyecegim

Cok cabuk bozmaya basladilar ya birde birden asiri fiyat arttirdilar aslinda dedigin gibi dogru zaman onemli
Sobe cok renk atiyormus ama dogru zamanda cok cok ucuz oluyor 18 liraya mont 4 liraya tshirt almistik. 2li altlar 6liraydi en son. Yada deno kids/hm lcw fiYatina ve daha altina hediyeler aldim
En onemlisi dogru zamanda denk getirmek.. uzun zamandir hep yuksek goruyorum ya hic dustugunu gormedim

H&m online da indirim vardi buara.
Cocuk kiyafetlerini cok begeniyorum ben.
Pazarlarda da zara cocuk giyim cok dusuyor.
Hatta belli basli tezgahlari oluyor.
Oralardan aliyorum ben de ogluma
Gecen hafta lcw den degisime gittim oglum icin
Uyku tulumu gelmisti hediye hic giymedi
80 tl karsiligi bir uzun kol bir kisa kol tisort bir sort iki de penye kapri aldik. Arada uygun seyler vardi, denk geldi.

Evet gereksiz pahali. Dogru zamanlama onemli.
Millet tiklim tiklimdi ama.
Baska magazada super seyler aldim cok uyguna. Mesela alt ust takim 25 liraydi. Sadece tsort 25 lira lcwdw. Alt da 25.
Ohh sakin sakin alisverisimizi yaptik hem

Evet gereksiz pahali. Dogru zamanlama onemli.
Millet tiklim tiklimdi ama.
Baska magazada super seyler aldim cok uyguna. Mesela alt ust takim 25 liraydi. Sadece tsort 25 lira lcwdw. Alt da 25.
Ohh sakin sakin alisverisimizi yaptik hem

Evet iyi yapmissin keske eskisi gibi kalsaydi herkese hitap ediyordu
Gecen buyukler icin olan kisimda 100 liraya gomlek gordum sen lcw sin kendine gel diyesim geldi
Sezon sonu yargicidan 110 liraya kazak almistim aradaki farka bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…