Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evet iyi yapmissin keske eskisi gibi kalsaydi herkese hitap ediyordu
Gecen buyukler icin olan kisimda 100 liraya gomlek gordum sen lcw sin kendine gel diyesim geldi
Sezon sonu yargicidan 110 liraya kazak almistim aradaki farka bak
Aynen.
Bir de alli pullu şeyleri doldurmuslar

Bayram dolayısıyla da doğru düzgün birşey kalmamıştır internetten bakıcam bakalım belki bir indirim yakalarım

Çocuk giyim alışverişini asla sezonda yapmıyorum arkadaslar. Lcw dan çok almıyorum; alırsam da sezon sonu internetten alıyorum. Benim için her markanın bi ederi var model ne kadar güzel olsa da marka kaç tl fiyat biçse de lcw tshirte 10tl, pijama-kazaka 20tl den fazla vermem. Geçen iç giyim altlar 2tl üstler 2,5tlye geldi stokladım bazen denk geliyor.
Geçen yıl hm den okadar indirimli seyler almıştım ki saglam bi stogum var. Mesela uzun kollular, taytlar 7-8tl, pantolonlar 15-20 idi. Hm nin tarzını çok begeniyorum. Yalnız bu arada yaptıkları indirim indirim değil %70i beklemek lazım. 10tlye aldığım tshirte 35 yazıyor şuan mesela Arasıra kotondan da alıyorum ama kalitesi iyi değil maslesef
Kış sonu onumızdeki yıl giyecek kabanlarını aldım. Zaradan kase 100tl, mangodan şişme 74tl. Lcw da bu fiyatlara adam gibi ürün yoktu. Üstelik temiz giyilirse marka cocuk ürünleri guzel fiyata satılıyor, resmen amorti ediyor kendisini

Günaydın az önce tartıldım aç karnına WC ye gitmiş halimle 600 gram kilo almışım hissetmiştim zaten ayrıca bdv de bir konu var beni sinirlendirdi ya saçma sapan yorumlar

Ne oldu kuzum? Her ne olursa olsun beybiden kiymetli degil. Hamile olsam dunya yansa dert etmem. Bebege yansir. Canini ne icin olursa olsun sıkma.

Ay ben de okuyordum tam bu konuyu.
Canini sıkmana degmez. Herkes farkli dusunebilir ama kimse senden kiymetli degil ki

Ay ben de okuyordum tam bu konuyu.
Canini sıkmana degmez. Herkes farkli dusunebilir ama kimse senden kiymetli degil ki
Senin araban benim arabam para muhabbeti evlilikte en nefret ettiğim şeyler ya senide görüyorum bdv de takılıyorsun bdv bir kara delik misali çekiyor beni ban yiyeceğim hahaha

Lcw be defacto acayip yurtdisina acilmis belki ondandir. Balkanlarda fln cook satiolarlar.Ben 2 sene once tatil icin alisveris yapmistim defactodan 100 liraya 15 parca almistim ve hala giyiyorum bazilarini. Ama bu sene baktim, alacak bisey yok cidden. Kalite dusmus gibi bazilari ustunde alev alacak nerdeyse. Insanlar ozellikle cocuk kiyafetinde lcwye cok alisti hala en uygunudur diye girip alan cok var. Farkli yerleri de denemek lazim bencede

Günaydın az önce tartıldım aç karnına WC ye gitmiş halimle 600 gram kilo almışım hissetmiştim zaten ayrıca bdv de bir konu var beni sinirlendirdi ya saçma sapan yorumlar
Kac kilosun tugce , yani kacla hamile kaldin? Haha evet okudum az once, gayet medeni tartistiniz ama sinirlenme bence, her evlilik farkli. Bazilarinin ayri gayri takilmasi evlilikleri adina daha iyi bile olabilir.

Kac kilosun tugce , yani kacla hamile kaldin? Haha evet okudum az once, gayet medeni tartistiniz ama sinirlenme bence, her evlilik farkli. Bazilarinin ayri gayri takilmasi evlilikleri adina daha iyi bile olabilir.
Kaç kg olduğumu söylemek istemiyorum hahaha baya zayıfım 41 kg ile hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…