- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.621
Aynen.Evet iyi yapmissin keske eskisi gibi kalsaydi herkese hitap ediyordu
Gecen buyukler icin olan kisimda 100 liraya gomlek gordum sen lcw sin kendine gel diyesim geldi
Sezon sonu yargicidan 110 liraya kazak almistim aradaki farka bak
Aynen.
Bir de alli pullu şeyleri doldurmuslar
Bayram dolayısıyla da doğru düzgün birşey kalmamıştır internetten bakıcam bakalım belki bir indirim yakalarımKizlar merhaba.
Suveybe13
Ogleden sonra avm gitik.
Tiklim tiklimdi her yer. Lcwde kapiya kadar sira vardi. Baktim en dandik erkek cocuk tsort 25 tl. O bez parcasina veremem degmez yani lcw. 2 saatte sira anca gelir. Hicbirsey almadim. De facto cocuk dogru duzgun birsey yoktu. Onda da ayni en ucuz tsort 25tl. Almadim
Eşim icin ayakkabi aldik 280 lira. Ayakkabina temiz bak dedim. Ayak 45 olunca cocuk gibi 1 yili doldurmadan ayakkabi aliyoz.
E bebek gittik. Kiz bebis kiyafet baktim. 3 takim aldim indirimdeydi. Corap aldim.
Bi magaza yeni acilmisti cok cok uyguna buldum .
Dönüste karpuz domates avakado aldim.
Bugun 600 tlye yakin gitti.
Malesef ne kadar gelir varsa o kadar da gider var
Çocuk giyim alışverişini asla sezonda yapmıyorum arkadaslar. Lcw dan çok almıyorum; alırsam da sezon sonu internetten alıyorum. Benim için her markanın bi ederi var model ne kadar güzel olsa da marka kaç tl fiyat biçse delcw tshirte 10tl, pijama-kazaka 20tl den fazla vermem. Geçen iç giyim altlar 2tl üstler 2,5tlye geldi stokladım bazen denk geliyor.
Geçen yıl hm den okadar indirimli seyler almıştım ki saglam bi stogum var. Mesela uzun kollular, taytlar 7-8tl, pantolonlar 15-20 idi. Hm nin tarzını çok begeniyorum. Yalnız bu arada yaptıkları indirim indirim değil %70i beklemek lazım. 10tlye aldığım tshirte 35 yazıyor şuan meselaArasıra kotondan da alıyorum ama kalitesi iyi değil maslesef
Kış sonu onumızdeki yıl giyecek kabanlarını aldım. Zaradan kase 100tl, mangodan şişme 74tl. Lcw da bu fiyatlara adam gibi ürün yoktu. Üstelik temiz giyilirse marka cocuk ürünleri guzel fiyata satılıyor, resmen amorti ediyor kendisini
Günaydın az önce tartıldım aç karnına WC ye gitmiş halimle 600 gram kilo almışım hissetmiştim zatenayrıca bdv de bir konu var beni sinirlendirdi ya saçma sapan yorumlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rden-titriyorum.1125033/page-17#post-60123225 konu şu şekerim millet evliliği ticaret yapıyorum sanıyorNe oldu kuzum? Her ne olursa olsun beybiden kiymetli degil. Hamile olsam dunya yansa dert etmem. Bebege yansir. Canini ne icin olursa olsun sıkma.
Senin araban benim arabam para muhabbeti evlilikte en nefret ettiğim şeyler yaAy ben de okuyordum tam bu konuyu.
Canini sıkmana degmez. Herkes farkli dusunebilir ama kimse senden kiymetli degil ki
Senin araban benim arabam para muhabbeti evlilikte en nefret ettiğim şeyler yasenide görüyorum bdv de takılıyorsun bdv bir kara delik misali çekiyor beni ban yiyeceğim hahaha
Tutun beni valla ban yemek istemiyorumElini veren kolunu kaptirir bdv'ye
Tutun beni valla ban yemek istemiyorumbirde bu saatte kalktım gözüme çöp düştü sanki
Üfff aynen yaSen bizim minnos topigimizde kal kuzum gitme o yaban ellere
Burda cok sıkılırsan kumbara topigine falan bakonlar da cok minnos.
Germe oralarda kendini
Lcw be defacto acayip yurtdisina acilmis belki ondandir. Balkanlarda fln cook satiolarlar.Ben 2 sene once tatil icin alisveris yapmistim defactodan 100 liraya 15 parca almistim ve hala giyiyorum bazilarini. Ama bu sene baktim, alacak bisey yok cidden. Kalite dusmus gibi bazilari ustunde alev alacak nerdeyse. Insanlar ozellikle cocuk kiyafetinde lcwye cok alisti hala en uygunudur diye girip alan cok var. Farkli yerleri de denemek lazim bencedeCok cabuk bozmaya basladilar ya birde birden asiri fiyat arttirdilar aslinda dedigin gibi dogru zaman onemli
Sobe cok renk atiyormus ama dogru zamanda cok cok ucuz oluyor 18 liraya mont 4 liraya tshirt almistik. 2li altlar 6liraydi en son. Yada deno kids/hm lcw fiYatina ve daha altina hediyeler aldim
En onemlisi dogru zamanda denk getirmek.. uzun zamandir hep yuksek goruyorum ya hic dustugunu gormedim
Kac kilosun tugce , yani kacla hamile kaldin? Haha evet okudum az once, gayet medeni tartistiniz amaGünaydın az önce tartıldım aç karnına WC ye gitmiş halimle 600 gram kilo almışım hissetmiştim zatenayrıca bdv de bir konu var beni sinirlendirdi ya saçma sapan yorumlar
Kaç kg olduğumu söylemek istemiyorumKac kilosun tugce , yani kacla hamile kaldin? Haha evet okudum az once, gayet medeni tartistiniz amasinirlenme bence, her evlilik farkli. Bazilarinin ayri gayri takilmasi evlilikleri adina daha iyi bile olabilir.
Evet oyleymis ama gayet hamile kalinasi bi kilo 20 kilo bile alsan yine zayifsinKaç kg olduğumu söylemek istemiyorumhahaha baya zayıfım 41 kg ile hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?