Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhabalar
Bugün sabah 9 gibi misafirler geldi hemen çıktık vakit kaybetmeden güzel bir yerde kahvaltı yaptık Anadolu yakasında gezdirecegimiz yerlerin çoğunu gezdik birkaç yer kaldı onlar da yarın gezilir
çok yorulduk akşam yemeğini de dışarda yedik
Yarın da Avrupa tarafını gezdiririz ama ben kalırım büyük ihtimalle ufak çocukla çok zor oluyor sabah kahvaltı hazırlarım onlara döndüklerinde de evde yemekleri hazırlamış olurum

Günaydın erkenciyiz bugün eşim nöbetçi . Bu ay 3 nöbeti var 8 - 10 - 13 maaşları yapacak inşallah zaten sonra tatil oluyor . Bende tatile gitmeden perdeleri yıkıyorum bugün salon ve mutfakla ilgileneyim çocuk odası dün bitti . Tatilden geri dönüşte hiç birşey yapmak istemem çünkü hep öyle oluyor

Evet. Almaya basladin mi birseyler. Liste yapsan iyi olur
Yok daha başlamadım başlamam da . Daha çok minik ancak 7 aylıkken filan alırım herşeyi birlikte liste yaparım evlenirken de annemle öyle liste yapmıştık yine yaparım .

Ama ağız ter bezleri , örgü yelekler vs , 4 tane filan örgü battaniyemiz var . Hepsini anneannem yapmıştı annemin yazlık evinde dolapta . Bu izinde gittiğimiz zaman annemle bakacağız Eylül’de filan da izne gittiğimiz zaman getiririz şimdi boşuna getirip evde kalabalık ettirmeyeceğim . Annem benim hiç kullanılmadık zıbınlarımı paketli çıkartmış onlara bakıp ayıracağız onlarda gelecek sonra eksikleri annemle liste yaparım . Beşiği ikeadan alacağız o kesin modeli bebek arabasına bakılır

kronikuykucu bebisin tum hazirliklari bitti mi.
tuce_tuce sen hazirliklara basladin mi
dün kıyafetlerini ütüledik yerlestırdım hastane cantasına koyacaklarımı ayırdım. ama cantayı düzenlemedım henuz.besiği kurulduda örtülerini falan takmadık.arkadasım organızasyoncunun yanında calısıyor hastane odası için abartı olmadan bıseler yapıcaz ınsAllah sırada onların karar verılmesi var.
kendim içinde sabahlık ve rahat elbise tarzı bıse almak istiyorum hastane ıcın 2 pıjama takımı aldk.
detaylı temızlık yapılacak abla gelıcek ama tarıhı doktora gore belırlıcem.

Emzirme sütyeni cok lazim oluyor
gögüs pedi aldım ama emzirme sütyeni almadım henuz. işe baslamadan önce de elektrikli pompa almayı dusunuyorum bakıcaz artık emzirme durumuna göre, arkadasımın bebegı hıc emmedi bi gun bıle, manuel pompası vardı kullanmadan bana verdi duruma gore alırım dıye dusundm.
cekmecelerin bi kısmına bez,altacma bezi ıslak mendil, ped pamuk yerlestırdım olabıldıgınce pamuk kullanmak ıstıyorum bakalm tabi sartlar ne gosterır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…