Bugün ne aldin kaç tl harcadin

hastane içinde 2 takım koydum çıkış seklınde. zaten yenidogan bedenınde 5 kıyafeti var alt üst. dogunca kılosuna gore vs alırım dıye dusundm.1-3ay takımları çok zaten.
bu arada hastaneyle annemin evı tam karsı karsıya cam cama.cantamı,puseti vs anneme bırakıcaz giderken alırız dırekt dıye dusunduk. kendı evımıze de cok uzak degıl o yuzden hastane cantasını cok doldurmayı dusunmuyorum temel ıhtıyacları koyucam

Bende pamuk istiyorum zaten evde olacağız büyük çoğunlukla sadece dışarıda olduğum zaman ıslak mendil kullanmayı becersem şahane olur

Bende pamuk istiyorum zaten evde olacağız büyük çoğunlukla sadece dışarıda olduğum zaman ıslak mendil kullanmayı becersem şahane olur
evet dısarda daha zahmetli oluyor canım onu da gıttıgım yere gore karar verırım anneme kv ye vs gıderken yıne pamuk kullanırım dıye dusunuyorum.
arkadasım cocuk doktoru kaka yapınca lavobada yıkıyodu popısını gerısını pamukla halledıyodu nerde olursa olsun, işin sırrı rahatlıkta bence

Bende öyle düşünüyorum aslında sonuçta sıcak su musluktan akıyor ılık suyla yıkarım kurumalama içinde uygun havlusu olur birkaç tane diye düşündüm

Normal veya sezeran dogum kac para canim

Ben cogu şeyi hallettim kizlar. Yikanacaklari yikadim hatta.
0-3ay ayri bi kucuk hurc yaptim
3-6 ay ayri bi kucuk hurc

Ince kalin battaniyeler ayri hurc cikti yine kucuk.
Şuan herseyimiz tam.
Puset sapasaglam. Ayrica ana kucagi da var.
Fakat bebek arabasinda kararsizim. Evdeki hantal buyuk. Katlanabiliyor aslinda fakat gicik olduk bi defa.
Belki alirim bebek arabasi

Tek korkum bu mama yedirmek istemiyorum
Korkma canım bi sürü bebek mama iciyo . Ki dogumdan sonra 4. Gun geldi benim sütüm mecburen icti mama .insallah sütün olur emer bebiş ama mama da cok kötü bisey degil. Benim oglum agliyo diye annem vermişti bi kere oglum da tukurdu :)) annemler sütun yokmu diyo du doymuyo bu cocuk ac ac ayyy resmen cinnet geçirmelik su cümleler

İlk 0-3 ay almak lazım o zaman sonra alırız devamını bedenine göre . Eşim ilk Ekim gibi bez alalım biraz stok yaparız dedi . Bende olmaz dedim hem markayı denemek lazım hemde stok filan yapmak istemiyorum. Aylık alınır yeterli . Hastahane çantama da bir küçük boy mama alacağım lazım olur . Bir pijama takımım var bir takım da gecelik alacağım . Terliklerim var . Bebeğe gardırop alacağız odasına bütün eşyaları bir arada olsun derli toplu olsun istiyorum .

Tabi mama kötü birşey değil ama en azından yarı yarıya olsa iyi olur anne sütü önemli . Çevremde hiç anne sütü almayıp sürekli hasta olan bir sürü çocuk var üzücü bence bağışıklık sistemi için önemli

Tabi ki onemli canım olur zaten sütun bol dinlenme bol su

Bebiş bekleyen arkadaslar dışarda da ıslak mendilleri yıkayarak kullanın ilk 6 ay. Bir de mama alıp hastane cantanıza koyöaya gerek yok ki, doktor mama isterse zaten her hastanenin yanında birsürü eczane olur alırsınız, üç kuruş ucuz olsun diye zarar etmeyin ayrıca sütünüzün bol bol olacağını düşünün evrene o yönde enerji gönderin, telaşmayın şimdiden

İçimi ısıttı mesajın çok teşekkür ediyorum

Gardrobu ikeadan mi alacaksınız canim

Gardrobu ikeadan mi alacaksınız canim
Oraya baktım ama açıkcası biraz pahalı geldi ya daha uygun birşey bakarım diye düşündüm Koçtaş’tan bakacağım . Oranın tüm modelleri ve kalitelileri hakkında uzmanım bir tarafı askı bir tarafı full raf olanlar var onlardan alacağım full beyaz olacak . Beşikte aynen full beyaz . Yorganımız yastığımız var hazır annemde onlarda . Nevresim ve beşiğe örtü istiyoruz annemle birde hani şu emzirme yastığı mı ne deniyor ondan istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…