- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.520
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.841
Bende pamuk istiyorum zaten evde olacağız büyük çoğunlukla sadece dışarıda olduğum zaman ıslak mendil kullanmayı becersem şahane olurgögüs pedi aldım ama emzirme sütyeni almadım henuz. işe baslamadan önce de elektrikli pompa almayı dusunuyorum bakıcaz artık emzirme durumuna göre, arkadasımın bebegı hıc emmedi bi gun bıle, manuel pompası vardı kullanmadan bana verdi duruma gore alırım dıye dusundm.
cekmecelerin bi kısmına bez,altacma bezi ıslak mendil, ped pamuk yerlestırdım olabıldıgınce pamuk kullanmak ıstıyorum bakalm tabi sartlar ne gosterır
evet dısarda daha zahmetli oluyor canım onu da gıttıgım yere gore karar verırım anneme kv ye vs gıderken yıne pamuk kullanırım dıye dusunuyorum.Bende pamuk istiyorum zaten evde olacağız büyük çoğunlukla sadece dışarıda olduğum zaman ıslak mendil kullanmayı becersem şahane olur
Bende öyle düşünüyorum aslında sonuçta sıcak su musluktan akıyor ılık suyla yıkarım kurumalama içinde uygun havlusu olur birkaç tane diye düşündümevet dısarda daha zahmetli oluyor canım onu da gıttıgım yere gore karar verırım anneme kv ye vs gıderken yıne pamuk kullanırım dıye dusunuyorum.
arkadasım cocuk doktoru kaka yapınca lavobada yıkıyodu popısınıgerısını pamukla halledıyodu nerde olursa olsun, işin sırrı rahatlıkta bence
Normal veya sezeran dogum kac para canimhastane içinde 2 takım koydum çıkış seklınde. zaten yenidogan bedenınde 5 kıyafeti var alt üst. dogunca kılosuna gore vs alırım dıye dusundm.1-3ay takımları çok zaten.
bu arada hastaneyle annemin evı tam karsı karsıya cam cama.cantamı,puseti vs anneme bırakıcaz giderken alırız dırekt dıye dusunduk. kendı evımıze de cok uzak degıl o yuzden hastane cantasını cok doldurmayı dusunmuyorum temel ıhtıyacları koyucam
Korkma canım bi sürü bebek mama iciyo . Ki dogumdan sonra 4. Gun geldi benim sütüm mecburen icti mama .insallah sütün olur emer bebiş ama mama da cok kötü bisey degil. Benim oglum agliyo diye annem vermişti bi kere oglum da tukurdu :)) annemler sütun yokmu diyo du doymuyo bu cocuk ac acTek korkum bu mama yedirmek istemiyorum
Korkma canım bi sürü bebek mama iciyo . Ki dogumdan sonra 4. Gun geldi benim sütüm mecburen icti mama .insallah sütün olur emer bebiş ama mama da cok kötü bisey degil. Benim oglum agliyo diye annem vermişti bi kere oglum da tukurdu :)) annemler sütun yokmu diyo du doymuyo bu cocuk ac acayyy resmen cinnet geçirmelik su cümleler
Tabi ki onemli canım olur zaten sütun bol dinlenme bol suTabi mama kötü birşey değil ama en azından yarı yarıya olsa iyi olur anne sütü önemli . Çevremde hiç anne sütü almayıp sürekli hasta olan bir sürü çocuk var üzücü bence bağışıklık sistemi için önemli
Annemin pek sütü yokmuş ben pek emmemişim yaramamış süt . Aynı süt kardeşime felaket yaramış çok güzel büyümüş o darısı bizimkineTabi ki onemli canım olur zaten sütun bol dinlenme bol su
İçimi ısıttı mesajın çok teşekkür ediyorumBebiş bekleyen arkadaslar dışarda da ıslak mendilleri yıkayarak kullanın ilk 6 ay. Bir de mama alıp hastane cantanıza koyöaya gerek yok ki, doktor mama isterse zaten her hastanenin yanında birsürü eczane olur alırsınız, üç kuruş ucuz olsun diye zarar etmeyinayrıca sütünüzün bol bol olacağını düşünün evrene o yönde enerji gönderin, telaşmayın şimdiden
Gardrobu ikeadan mi alacaksınız canimİlk 0-3 ay almak lazım o zaman sonra alırız devamını bedenine göre . Eşim ilk Ekim gibi bez alalım biraz stok yaparız dedi . Bende olmaz dedim hem markayı denemek lazım hemde stok filan yapmak istemiyorum. Aylık alınır yeterli . Hastahane çantama da bir küçük boy mama alacağım lazım olur . Bir pijama takımım var bir takım da gecelik alacağım . Terliklerim var . Bebeğe gardırop alacağız odasına bütün eşyaları bir arada olsun derli toplu olsun istiyorum .
Oraya baktım ama açıkcası biraz pahalı geldi yaGardrobu ikeadan mi alacaksınız canim
Selamlar
Otel arıyorum kızlar önerilere açığım☺
Bu ara çok harcandı. Temmuz 7 8 gibi giriş yaparız diyoruz kısmetse.
normal veya sezeryan farketmıyor epıdural almazsan 3500 epıdural alırsan 4500 bir gece yatış fiyatı.Normal veya sezeran dogum kac para canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?