Bugün ne aldin kaç tl harcadin

mesajını daha okumadan mama yazısını gorunce aynı yorumu yapmıstım ben de aynı sekılde dusunuyorum olumlu dusunmeye calısıyorum bı ıhtıyac olursa 4-5eczane var cevresınde alınır seklınde. kuzenım dogum yaptı esıne kucuk bı not kagıdı bırakmıs cantasına arastırıp, mesela su lazım olursa su marka olmasını tercıh ederım gıbı ıyı fıkır. o an dusunemezsek aklında olsun dıye.

İçimi ısıttı mesajın çok teşekkür ediyorum
Rica ederim, her bebek ile yeni bi anne doğar. Kaygılı anne kaygılı bebek demek, herseyi telaş yapma canım. Neden olmasın sütün, şayet baslangıcta mama vermen gerekirse de sen mutlaka pompa edin sağ, beyine süt üretim mesajını yolla. Bol su ve uyku

Gardrobu ikeadan mi alacaksınız canim
koctasta gayet uygun fiyatlar gercekten bende dolap icin oraya bakabilirim

Doğru söylüyorsun öğreneceğim inşallah ya

Hangi bolge dusunuyorsunuz butce ne kdr
can09e nerede otel bakıyorsun?
Kemer olmasın diyor eşim bu defa farklı yere gidelim diyor.. belli bir yerim yok kuşadası çeşme didim marmaris bodrum, her şey dahil istiyoruz tabi ama pahalı erken rez.diyorlar ama hiç de uygun yok. Olmadı yine kemer yapıciz. Limit en fazla 5 6 gece 5000 veririz diye düşünüyoruz.

Canım herşey dahil ararken plajların iyiliğine de bakın ama. Biz side thalia beach de kalmıştık otel 10 numara 5 yıldız ama plajı kötüydü, yosunlar falan. Biz kemerden geldik yeni oda kahvaltı konakladık; otelin anlasmalı plajına bile ugramadık. Phaselis, olimpos, adrasana gittik plajlar cok guzeldi. Kemere bile gitmezdim ben aslında da bu mevsimde ege biraz soğuk olur yoksa bence egenin denizi daha guzel

Side alanya oralara yıllardır uğramayız canım.. kemer denizi de güzel geçen sene kum çakıl karışıktı çıkmadık sudan ve evet plajı da önemli tabi.. havası da önemli rahatsız etmiyor dağlardan sanırım.

Geçen sene kemer crystal aura da kalmıştık güzeldi acele karar vermiştim oraya sezon başıydı ben zaten antalyadaydım eşim yanıma gelmişti plajı çakıldı ve sezon başı olduğu için havuz soğuktu Mutfak idare ederdi ama odamız çok güzeldi . Balayında sidedeki crystalle gitmiştik oranın aşçısı şahaneydi havuz filan daha iyiydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…