- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.861
Samsun du galibanormal veya sezeryan farketmıyor epıdural almazsan 3500 epıdural alırsan 4500 bir gece yatış fiyatı.
evet canım hastaneye göre degısıyor fıyat zaten burda özel hastane 5tane falan, sımdılık memnunum doktorumdan ve hastanedenSamsun du galiba
mesajını daha okumadan mama yazısını gorunce aynı yorumu yapmıstım ben de aynı sekılde dusunuyorum olumlu dusunmeye calısıyorum bı ıhtıyac olursa 4-5eczane var cevresınde alınır seklınde. kuzenım dogum yaptı esıne kucuk bı not kagıdı bırakmıs cantasına arastırıp, mesela su lazım olursa su marka olmasını tercıh ederım gıbı ıyı fıkır. o an dusunemezsek aklında olsun dıye.Bebiş bekleyen arkadaslar dışarda da ıslak mendilleri yıkayarak kullanın ilk 6 ay. Bir de mama alıp hastane cantanıza koyöaya gerek yok ki, doktor mama isterse zaten her hastanenin yanında birsürü eczane olur alırsınız, üç kuruş ucuz olsun diye zarar etmeyinayrıca sütünüzün bol bol olacağını düşünün evrene o yönde enerji gönderin, telaşmayın şimdiden ❤
Rica ederim, her bebek ile yeni bi anne doğar. Kaygılı anne kaygılı bebek demek, herseyi telaş yapma canım. Neden olmasın sütün, şayet baslangıcta mama vermen gerekirse de sen mutlaka pompa edin sağ, beyine süt üretim mesajını yolla. Bol su ve uykuİçimi ısıttı mesajın çok teşekkür ediyorum
Gardrobu ikeadan mi alacaksınız canim
koctasta gayet uygun fiyatlar gercekten bende dolap icin oraya bakabilirimOraya baktım ama açıkcası biraz pahalı geldi yadaha uygun birşey bakarım diye düşündüm Koçtaş’tan bakacağım . Oranın tüm modelleri ve kalitelileri hakkında uzmanım bir tarafı askı bir tarafı full raf olanlar var onlardan alacağım full beyaz olacak . Beşikte aynen full beyaz . Yorganımız yastığımız var hazır annemde onlarda . Nevresim ve beşiğe örtü istiyoruz annemle birde hani şu emzirme yastığı mı ne deniyor ondan istiyorum
Bizim burada Tekzen var oraya da bakabilirim adore oraya da mal veriyor bakmam lazım ya ama erken Aralık’ta alırım ancak beşiği de aynen öylekoctasta gayet uygun fiyatlar gercekten bende dolap icin oraya bakabilirim
Doğru söylüyorsun öğreneceğim inşallah yaRica ederim, her bebek ile yeni bi anne doğar. Kaygılı anne kaygılı bebek demek, herseyi telaş yapma canım. Neden olmasın sütün, şayet baslangıcta mama vermen gerekirse de sen mutlaka pompa edin sağ, beyine süt üretim mesajını yolla. Bol su ve uyku
Hangi bolge dusunuyorsunuz butce ne kdr
Kemer olmasın diyor eşim bu defa farklı yere gidelim diyor.. belli bir yerim yok kuşadası çeşme didim marmaris bodrum, her şey dahil istiyoruz tabi ama pahalı erken rez.diyorlar ama hiç de uygun yok. Olmadı yine kemer yapıciz. Limit en fazla 5 6 gece 5000 veririz diye düşünüyoruz.can09e nerede otel bakıyorsun?
Canım herşey dahil ararken plajların iyiliğine de bakın ama. Biz side thalia beach de kalmıştık otel 10 numara 5 yıldız ama plajı kötüydü, yosunlar falan. Biz kemerden geldik yeni oda kahvaltı konakladık; otelin anlasmalı plajına bile ugramadık. Phaselis, olimpos, adrasana gittik plajlar cok guzeldi. Kemere bile gitmezdim ben aslında da bu mevsimde ege biraz soğuk olur yoksa bence egenin denizi daha guzelKemer olmasın diyor eşim bu defa farklı yere gidelim diyor.. belli bir yerim yok kuşadası çeşme didim marmaris bodrum, her şey dahil istiyoruz tabi ama pahalı erken rez.diyorlar ama hiç de uygun yok. Olmadı yine kemer yapıciz. Limit en fazla 5 6 gece 5000 veririz diye düşünüyoruz.
Bereketli olsun bayadır altın almıyorum maas yatsın da ben de alayımKızlar ata altını 1690 dan aldım. Bütün kuyumcular 1700 hatta 1710 diyende oldu.
Daha uyguna önceden alınabilirdi belki, ama zamanım yoktu. Şimdi nasip oldu.
Bereketli olsun canimmKızlar ata altını 1690 dan aldım. Bütün kuyumcular 1700 hatta 1710 diyende oldu.
Daha uyguna önceden alınabilirdi belki, ama zamanım yoktu. Şimdi nasip oldu.
Teşekkür ederim BenbenBereketli olsun bayadır altın almıyorum maas yatsın da ben de alayım
Sağol canımBereketli olsun canimm
Bende kuyumcuya ugrayacagim birazdan sorarim
Teşekkür ederimBereketli olsun
Side alanya oralara yıllardır uğramayız canım.. kemer denizi de güzel geçen sene kum çakıl karışıktı çıkmadık sudan ve evet plajı da önemli tabi.. havası da önemli rahatsız etmiyor dağlardan sanırım.Canım herşey dahil ararken plajların iyiliğine de bakın ama. Biz side thalia beach de kalmıştık otel 10 numara 5 yıldız ama plajı kötüydü, yosunlar falan. Biz kemerden geldik yeni oda kahvaltı konakladık; otelin anlasmalı plajına bile ugramadık. Phaselis, olimpos, adrasana gittik plajlar cok guzeldi. Kemere bile gitmezdim ben aslında da bu mevsimde ege biraz soğuk olur yoksa bence egenin denizi daha guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?