- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.881
Kemer olmasın diyor eşim bu defa farklı yere gidelim diyor.. belli bir yerim yok kuşadası çeşme didim marmaris bodrum, her şey dahil istiyoruz tabi ama pahalı erken rez.diyorlar ama hiç de uygun yok. Olmadı yine kemer yapıciz. Limit en fazla 5 6 gece 5000 veririz diye düşünüyoruz.
Bende hep yıkadım poposunu pamukla temizlemek içinde maşrapa almıştım yagı kremi derken çabuk geçiyor zaman :)evet dısarda daha zahmetli oluyor canım onu da gıttıgım yere gore karar verırım anneme kv ye vs gıderken yıne pamuk kullanırım dıye dusunuyorum.
arkadasım cocuk doktoru kaka yapınca lavobada yıkıyodu popısınıgerısını pamukla halledıyodu nerde olursa olsun, işin sırrı rahatlıkta bence
Cumhuriyet altını kaçtı pürecimKizlar tam altin 1640
Çeyrek altin 410
Canim 1700 dediCumhuriyet altını kaçtı pürecim
Hangi oteli aldınız bu yıl canım. Biz flora garden ephesus otele gidecegız bizde Temmuz’da kuşadasındayızCocuk varmiydi sizde
O fiyata bulursunuz aslinda ben gecen yilki otelin simdiki fiyatina ve kalacagim otele baktim ayni, buda sadece sezon farki oldugunu gosteriyor
Marmaris icmeler de tum oteller olabilir cok guzel bir yer
Ama sahilini sorun bazi yerleri pis ve kayalikti
Cocuk yoksa biz sentido otelde kaldik ufacik ama cok keyifliydi
Kemer de en keyif aldigim otel kimeros beachti mirada del mar da guzel
Ben yari kum cakil karisik yesille icice denizleri seviyorum kemer guzel marmarisin koylar harika icmelerde guzel
Bu yil kusadasindayiz bakalim nasil olacak
Hangi oteli aldınız bu yıl canım. Biz flora garden ephesus otele gidecegız bizde Temmuz’da kuşadasındayız
Tuce sütun olmaması gibi bir durum olmaz sana öyle deselerde inanma kendinide inandırmaİnşallah sütüm olur bebek emerde bunlara ihtiyacım olur
Bende öyle düşünüyorum sonra diyorum ki belki de haklılar olmaz diyorum. Olacağını düşünüyorumTuce sütun olmaması gibi bir durum olmaz sana öyle deseler de inanma kendinide inandırma
Hangi oteli aldınız bu yıl canım. Biz flora garden ephesus otele gidecegız bizde Temmuz’da kuşadasındayız
Biz de ağustos başı aynı oteldeyizAyni oteldeyiz yaa
Ne zaman gideceksiniz
Cok sevindim otel kardesin
Biz 17 22 temmuza aldik
Tuce mayonez tüketimine dikkat ediyorsun değil mi? onda çiğ yumurta var.2 Markete gittim döner , sera streç, sirke domates salatalık birde A101 de 10 tl üzerine 250 gram lık tat mayonez , ketçap , barbekü sos 10 tl ye düşüyordu onu anladım . Toplam 35 tl ödedim eve geldim uzandım yoruldum çok
Evet ben yemiyorum canım eşim yiyorTuce mayonez tüketimine dikkat ediyorsun değil mi? onda çiğ yumurta var.
8-12 Temmuz bizim ya keske denk gelseydikAyni oteldeyiz yaa
Ne zaman gideceksiniz
Cok sevindim otel kardesin
Biz 17 22 temmuza aldik
Normalde yediğim bir şey değil ama patates kızartması son zamanlarda çok cazip gelmeye başladı mayonez yerine yoğurt kullanıyorumEvet ben yemiyorum canım eşim yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?