Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cocuk varmiydi sizde
O fiyata bulursunuz aslinda ben gecen yilki otelin simdiki fiyatina ve kalacagim otele baktim ayni, buda sadece sezon farki oldugunu gosteriyor
Marmaris icmeler de tum oteller olabilir cok guzel bir yer
Ama sahilini sorun bazi yerleri pis ve kayalikti
Cocuk yoksa biz sentido otelde kaldik ufacik ama cok keyifliydi
Kemer de en keyif aldigim otel kimeros beachti mirada del mar da guzel
Ben yari kum cakil karisik yesille icice denizleri seviyorum kemer guzel marmarisin koylar harika icmelerde guzel
Bu yil kusadasindayiz bakalim nasil olacak

Bende hep yıkadım poposunu pamukla temizlemek içinde maşrapa almıştım yagı kremi derken çabuk geçiyor zaman :)

Hangi oteli aldınız bu yıl canım. Biz flora garden ephesus otele gidecegız bizde Temmuz’da kuşadasındayız

Markette 100tl harcadım arkadaşla buluştuk kahve içtik çeyrek altın borcum vardı onu verdim yerine bir çeyrek koymam lazım.

Hangi oteli aldınız bu yıl canım. Biz flora garden ephesus otele gidecegız bizde Temmuz’da kuşadasındayız

Ayni oteldeyiz yaa
Ne zaman gideceksiniz
Cok sevindim otel kardesin
Biz 17 22 temmuza aldik

Biz iznige kactik cok guzel bir yer bulduk yemek yedik golde girdik
Onumuzdeki haftaki savasa hazirim

Merhaba kızlar
Bugün sabah misafirlerle evde güzel bir kahvaltı yaptık sonra eşim onları gezmeye götürdü ufak bebekle zor oluyor o yüzden oğlanlarla evde kaldım ben
Evi komple sil süpür yaptım. tuvalet banyoyu yıkadım.ufaklığın çamaşırlarını yıkadım serdim
Akşam içinde yayla çorbası,sulu köfte,sarma pişirdim birde limonata yaptım hepsinin malzemeleri buzluktan çıkardım kolay oldu
Misafirler gelince de pirinç pilavı ve salata yapacağım
Kv yaptığı baklavadan bir tepsi bize de göndermiş dün şerbetini döktüm harika oldu ev baklavası canım çekiyordu benimde memlekete gidemeyince yiyememistim

2 Markete gittim döner , sera streç, sirke domates salatalık birde A101 de 10 tl üzerine 250 gram lık tat mayonez , ketçap , barbekü sos 10 tl ye düşüyordu onu anladım . Toplam 35 tl ödedim eve geldim uzandım yoruldum çok

Tuce mayonez tüketimine dikkat ediyorsun değil mi? onda çiğ yumurta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…