Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Normalde yediğim bir şey değil ama patates kızartması son zamanlarda çok cazip gelmeye başladı mayonez yerine yoğurt kullanıyorum tutmuyor o tadı
Aaaa aynı ben valla bugün makaranın üzerine yoğurt koydum ama başka soslardan vazgeçemiyorum yalan söyleyemem şuna dikkat et diyeceğin başka şeyler var mı

Kızlar geçen komşu kek yapmıştı kokusu öyle bir güzel geldi ki bana, aynı binada değiliz. Balkonlarımız birbirine bakıyor. Bugün zamanım varken bende ıslak kek yaptım, browni gibi oldu. Balkonu yıkadık, mutfağı toparladım. Çay koydum. Eşimle güldür güldür’ü izliyorz

Evet tecrübeleri ben de bekliyorum ben civarı iyi bilirim sormak İstedikleriniz varsa eğer gitmediyseniz şirinceyemutlaka uğrayın, Selçuk da çöp.şiş yiyin

Biz ulasimi daha ayarlamadik kusadasindan ulasim nasil rahatmi taksiye binsek diye dusunuyoruz
Sabiha gokcen kalabaligina girip izmire gitmeye oradan da kmlerce yol gitmeye gerek yok dedik ilk defa otobus/aracla gidecegiz
O bolgeyi hic gezmedik

Kaşşşş mükemmelllll bayılıyorum oraya yolu kötü bence kaşta ailemle bir villada kalmıştık otel deneyimlemedim ama bayılıyorum oraya

Eve paket hazir tavuk sokmayan ben bugun esimle tavuk döner yedik. Felaket aş erdim yani . Offff yedim ama midem iyi degil

Hazır tavuk döner mi aldınız dün markette tavuk gögsü gözümüze çarptı kg 25 tl di oha dedim ya tövbe tövbe

Biz ulasimi daha ayarlamadik kusadasindan ulasim nasil rahatmi taksiye binsek diye dusunuyoruz
Sabiha gokcen kalabaligina girip izmire gitmeye oradan da kmlerce yol gitmeye gerek yok dedik ilk defa otobus/aracla gidecegiz
O bolgeyi hic gezmedik
Biz izmirden hep kendi aracımızla gittik taksi kısmını bilmiyorum ama çevredeki gezilecek yerler hakkında bilgi verebilirim. Havaalanından d akuşadasına direkt servis var aklınızda olsun

Ege suyu bana her zaman soguk gelmistir. Enlem etkisi.Ayrica aman aman guzel uzun sahilleri de yok.
Akdeniz guzel suyu iyi kumsali iyi. Biraz fazla sicak yalniz. Antalya göynük dağ ve deniz iç içe bi otelde kalmistik cok guzeldi.
Alanya guzel.
Bu yaz mersin susanogluna davetliyiz. Mersin taşucu vs biliyorum ama susanoglu gitmemistik hic.

Bebek hazırlıklarından konuşmuşsunuz kızlar ben 7 aylıkken başladım bir ayda hallettim göğüs pedi yerine göğüs kalkanı alınabilir hem süt ziyan olmaz.süt sağma makinası ilk oğlumda manuel almıştık hiç bir işe yaramıyor tavsiye etmem sonrasında lansinohun ikili elektrikli süt sağma makinasını aldım çok memnunum çekim gücü çok iyi

Yok gidip bi mekanda yedik
Aynenn bugun reyonda gordum. Tavuk nasil pahali.
Bende tavuk döner almadım hiç ama tesislerde dürüm yiyorum ya pratik geliyor bazen hazır birşey yemek istediğimiz zaman hamburger yemekten daha iyi gibi aman bilmiyorum ya kendi kendime onu yeme bunu yeme diye diye bir yerim şişecek

Benimde philips.
Manuel tirt. Bosa para vermeyin

Ilk mamayi ihtiyaç halinde hastane veriyor zaten canım sütün gelirse gereksiz olur bence.ayrica huggies öneririm. Milli içerisinde çok sert tabakaları oluyor bazen.

Ayy adana dürüm şöyle soganli olanlardan yanina köz biber.cok severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…