- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #34.901
Aaaa aynı ben valla bugün makaranın üzerine yoğurt koydumNormalde yediğim bir şey değil ama patates kızartması son zamanlarda çok cazip gelmeye başladı mayonez yerine yoğurt kullanıyorumtutmuyor o tadı
Biz de ağustos başı aynı oteldeyiztesadüfe bakın inşallah güzeldir
Evet tecrübeleri ben de bekliyorumAaa 3 kisi olduk
okyonus tecrubelerini yazarsin cok heyecanlandim su anda
Kizlar gezilecek yerler listesi yapalim
Evet tecrübeleri ben de bekliyorumben civarı iyi bilirim sormak İstedikleriniz varsa eğer gitmediyseniz şirinceyemutlaka uğrayın, Selçuk da çöp.şiş yiyin
Eve paket hazir tavuk sokmayan ben bugun esimle tavuk döner yedik. Felaket aş erdim yani . Offff yedim ama midem iyi degil
Biz izmirden hep kendi aracımızla gittik taksi kısmını bilmiyorum ama çevredeki gezilecek yerler hakkında bilgi verebilirim. Havaalanından d akuşadasına direkt servis var aklınızda olsunBiz ulasimi daha ayarlamadik kusadasindan ulasim nasil rahatmi taksiye binsek diye dusunuyoruz
Sabiha gokcen kalabaligina girip izmire gitmeye oradan da kmlerce yol gitmeye gerek yok dedik ilk defa otobus/aracla gidecegiz
O bolgeyi hic gezmedik
Yok gidip bi mekanda yedikHazır tavuk döner mi aldınız dün markette tavuk gögsü gözümüze çarptı kg 25 tl di oha dedim ya tövbe tövbe
Bende tavuk döner almadım hiç ama tesislerde dürüm yiyorum ya pratik geliyor bazen hazır birşey yemek istediğimiz zaman hamburger yemekten daha iyi gibi aman bilmiyorum ya kendi kendime onu yeme bunu yeme diye diye bir yerim şişecekYok gidip bi mekanda yedik
Aynenn bugun reyonda gordum. Tavuk nasil pahali.
Benimde philips.Bebek hazırlıklarından konuşmuşsunuz kızlar ben 7 aylıkken başladım bir ayda hallettim göğüs pedi yerine göğüs kalkanı alınabilir hem süt ziyan olmaz.süt sağma makinası ilk oğlumda manuel almıştık hiç bir işe yaramıyor tavsiye etmem sonrasında lansinohun ikili elektrikli süt sağma makinasını aldım çok memnunum çekim gücü çok iyi
Ilk mamayi ihtiyaç halinde hastane veriyor zaten canım sütün gelirse gereksiz olur bence.ayrica huggies öneririm. Milli içerisinde çok sert tabakaları oluyor bazen.İlk 0-3 ay almak lazım o zaman sonra alırız devamını bedenine göre . Eşim ilk Ekim gibi bez alalım biraz stok yaparız dedi . Bende olmaz dedim hem markayı denemek lazım hemde stok filan yapmak istemiyorum. Aylık alınır yeterli . Hastahane çantama da bir küçük boy mama alacağım lazım olur . Bir pijama takımım var bir takım da gecelik alacağım . Terliklerim var . Bebeğe gardırop alacağız odasına bütün eşyaları bir arada olsun derli toplu olsun istiyorum .
Ayy adana dürüm şöyle soganli olanlardan yanina köz biber.cok severim.Bende tavuk döner almadım hiç ama tesislerde dürüm yiyorum ya pratik geliyor bazen hazır birşey yemek istediğimiz zaman hamburger yemekten daha iyi gibi aman bilmiyorum ya kendi kendime onu yeme bunu yeme diye diye bir yerim şişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?