Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende atıyorum gereksizleri canım logoları var. Arabaları var en çok yarısını kaldırdım zaten. Bide su at eşek felan varya büyük binilen onlardan var taşınırken vericem hepsini valla

Çok dağınık oluyo canım bi gorsen ben toplayınca kıymetli oluyo bide
Biz küçükken evimiz sobalıydı tek odada otururduk oyun köşemiz vardı annem sürekli kızım oyuncaklarını topla bak aniden misafir gelir derdi ama sürekli söylerdi bunu bir gün anneme demişim ki hep aniden misafir gelir diyorsun ama kimse gelmiyor anne o zamanda hazır cevapmışım

MerhAba Denizli'de hangi otelde kaldınız memnun kaldınız mı?
Eğer böyle termal Otel olsun otelden de yararlanalım demiyorsanız biz traventerlerin tam karşısında bir otelde kalmıştık, terası falan vardı.eğer beklenti büyük değil gece uyumalık diyorsanız biz memnun kalmıştık. Traventerleri gezmek için sabah erken giderseniz iyi olur çünkü, öğleden sonra hem kalabalık oluyor hem de sıcak.biz yanlış hatırlamıyorsam Şahin hotel de kalmıştık. Şahin hotel Pamukkale diye arama yapıp o sokaktaki diğer otelleri de inceleyebilirsiniz.

odası olsa aslinda sadece orası dağılır diye düşünüyorum insallah

odası olsa aslinda sadece orası dağılır diye düşünüyorum insallah
Öyle olmuyor gibime geliyor biraz komşumun kızı var aman allahım eve bomba düşmüş gibi birde kızın kendi odası var orasıda dağınık salonda dağınık

Bizim evin olacağı da o desene bak şimdi oğlan süpürgeyi aldi elimden evi supuruyo guya :)))
Dün markette minik bir kız vardı eline faraşı almış yerleri süpürüyor ağzında emziği bir an aklıma galiba bir kızım olacak hissi geldi o bebeği görünce

170 lira satılanı gördüm burda, :) antep 120, badem 100 kaju çiğ 140
2017 Temmuz’da evlendik 40 tl di kg fiyatı . Ordu evinde 80 tl dışarıya bakmadım galiba 100 . Ama cidden altın mı bu Antep fıstığı gibi bir lezzeti de yok bana kalırsa sevmiyorum ya

2017 Temmuz’da evlendik 40 tl di kg fiyatı . Ordu evinde 80 tl dışarıya bakmadım galiba 100 . Ama cidden altın mı bu Antep fıstığı gibi bir lezzeti de yok bana kalırsa sevmiyorum ya
İri ya antep fıstığına göre müşteriye alıcı geliyor. Birde kabuğu sert antep kolay açılıyor, siirt öyle değil..

İri ya antep fıstığına göre müşteriye alıcı geliyor. Birde kabuğu sert antep kolay açılıyor, siirt öyle değil..
Evet ya tırnağım kırılıyor hep sevmiyorum o yüzden lezzeti de aşırı az gibime geliyor ama tabi seveni çok

Insallah gönlünüze gore olsun canım ikisini de cok seveceksiniz sonuçta bisi değişmeyecek:))
Bencede ben neden hiç merak etmiyorum cinsiyetini diyorum ya eşim erkek diyor ben galiba kız diyorum ama merak etmiyorum

Çok teşekkür ederim uyumalik bakıyoruz evet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…