- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.121
Bende atıyorum gereksizleri canım logoları var. Arabaları var en çok yarısını kaldırdım zaten. Bide su at eşek felan varya büyük binilen onlardan var taşınırken vericem hepsini vallaben atıyorum çoğunu özellikle küçük parçalı olanları gına geldi artık heryerde oyuncak peluş hayvanlarım var bebekler var onlarla oynamaya başladı ufak kızım şükür lego var bide onun çok parçası var ama annemle beraber oynuyorlar
Biz küçükken evimiz sobalıydı tek odada otururdukÇok dağınık oluyo canım bi gorsen ben toplayınca kıymetli oluyo bide
Eğer böyle termal Otel olsun otelden de yararlanalım demiyorsanız biz traventerlerin tam karşısında bir otelde kalmıştık, terası falan vardı.eğer beklenti büyük değil gece uyumalık diyorsanız biz memnun kalmıştık. Traventerleri gezmek için sabah erken giderseniz iyi olur çünkü, öğleden sonra hem kalabalık oluyor hem de sıcak.biz yanlış hatırlamıyorsam Şahin hotel de kalmıştık. Şahin hotel Pamukkale diye arama yapıp o sokaktaki diğer otelleri de inceleyebilirsiniz.MerhAba Denizli'de hangi otelde kaldınız memnun kaldınız mı?
Biz küçükken evimiz sobalıydı tek odada otururdukoyun köşemiz vardı annem sürekli kızım oyuncaklarını topla bak aniden misafir gelir derdi ama sürekli söylerdi bunu bir gün anneme demişim ki hep aniden misafir gelir diyorsun ama kimse gelmiyor anne o zamanda hazır cevapmışım
Öyle olmuyor gibime geliyor biraz komşumun kızı var aman allahım eve bomba düşmüş gibi birde kızın kendi odası var orasıda dağınıkodası olsa aslinda sadece orası dağılır diye düşünüyorum insallah
Afiyet olsunbadem ve antep fıstıgı aldım 1 er kg 140 tl maaşı alınca vericem üzüm bitti ceviz yok
Bizim evin olacağı da o desene bak şimdi oğlan süpürgeyi aldi elimden evi supuruyo guya :)))Öyle olmuyor gibime geliyor biraz komşumun kızı var aman allahım eve bomba düşmüş gibi birde kızın kendi odası var orasıda dağınıksalonda dağınık
Dün markette minik bir kız vardı eline faraşı almış yerleri süpürüyor ağzında emziğiBizim evin olacağı da o desene bak şimdi oğlan süpürgeyi aldi elimden evi supuruyo guya :)))
170 lira satılanı gördüm burda, :) antep 120, badem 100 kaju çiğ 140Siirt fıstığı 80 tl burada sanki gören altın kaplama sanacak
2017 Temmuz’da evlendik 40 tl di kg fiyatı . Ordu evinde 80 tl dışarıya bakmadım galiba 100 . Ama cidden altın mı bu Antep fıstığı gibi bir lezzeti de yok bana kalırsa sevmiyorum ya170 lira satılanı gördüm burda, :) antep 120, badem 100 kaju çiğ 140
İri ya antep fıstığına göre müşteriye alıcı geliyor. Birde kabuğu sert antep kolay açılıyor, siirt öyle değil..2017 Temmuz’da evlendik 40 tl di kg fiyatı . Ordu evinde 80 tl dışarıya bakmadım galiba 100 . Ama cidden altın mı bu Antep fıstığı gibi bir lezzeti de yok bana kalırsa sevmiyorum ya
Evet ya tırnağım kırılıyor hep sevmiyorum o yüzden lezzeti de aşırı az gibime geliyor ama tabi seveni çokİri ya antep fıstığına göre müşteriye alıcı geliyor. Birde kabuğu sert antep kolay açılıyor, siirt öyle değil..
Insallah gönlünüze gore olsun canım ikisini de cok seveceksiniz sonuçta bisi değişmeyecek:))Dün markette minik bir kız vardı eline faraşı almış yerleri süpürüyor ağzında emziğibir an aklıma galiba bir kızım olacak hissi geldi o bebeği görünce
70 den verdi arkadaş normalde biraz daha pahalı dedi 3-4 aydır alıyorum sürekli antepten geliyormuş fıstıkAfiyet olsun
Bademin kilosu burda 100 çok iyiye almışsınız..
Ne güzel yerinden gelmesi70 den verdi arkadaş normalde biraz daha pahalı dedi 3-4 aydır alıyorum sürekli antepten geliyormuş fıstık
Bencede ben neden hiç merak etmiyorum cinsiyetini diyorum yaInsallah gönlünüze gore olsun canım ikisini de cok seveceksiniz sonuçta bisi değişmeyecek:))
Çok teşekkür ederim uyumalik bakıyoruz evet:)Eğer böyle termal Otel olsun otelden de yararlanalım demiyorsanız biz traventerlerin tam karşısında bir otelde kalmıştık, terası falan vardı.eğer beklenti büyük değil gece uyumalık diyorsanız biz memnun kalmıştık. Traventerleri gezmek için sabah erken giderseniz iyi olur çünkü, öğleden sonra hem kalabalık oluyor hem de sıcak.biz yanlış hatırlamıyorsam Şahin hotel de kalmıştık. Şahin hotel Pamukkale diye arama yapıp o sokaktaki diğer otelleri de inceleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim :)North point hotel de kaldık 1 gece olduğu için memnunduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?