- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.141
çiğ bademi çok severim yanında üzümle denemelisin ben normalde cevizi incirle yerim incir bulamadım bu yıl kuru üzümle yedimEşim hep siirt fistigi alir.
Bende bademi sevemiyorum yaa
Fistik da ayni sekilde.
Cevizi zorla yiyorum.
Aksama yeşil fasulye pirinc pilavi salata yapacagim. Esim sadece pilav salata yer.
Dolmalik biberim var bozulmaya baslicak artik ama hic canim istemiyor.
Kuru incir kuru kayisi hic yiyemiyorumçiğ bademi çok severim yanında üzümle denemelisin ben normalde cevizi incirle yerim incir bulamadım bu yıl kuru üzümle yedim
başlamak insanı motive ediyor bereketli olsun birikimlerimiz :) inan cüzdanımda 60 tl var yarın pazar var orda harcarım maaş alsakta birikimimi yapsam diye bekliyorumHerkese merhabalar
Kuaför 70tl
Market 340tl
Temmuz ve Ağustos da apartmana ek ödeme yapılacakmış 500tl
O yüzden birikim daha az olacak. Ama birikime başlayacağız kısmetse inş
çok fenayız :) bende hep az söylerim lazım olursa kenarda dursun para güç veriyor sankiEşim akşam paran var mi dedi dedim 20 tl var o da bana lazim olurgaribim seslenmedi insan hüzünleniyor
çok fenayız :) bende hep az söylerim lazım olursa kenarda dursun para güç veriyor sanki
İnş az kaldı maaşlara zatenbaşlamak insanı motive ediyor bereketli olsun birikimlerimiz :) inan cüzdanımda 60 tl var yarın pazar var orda harcarım maaş alsakta birikimimi yapsam diye bekliyorum
esım bana yok diyince cuzdanının fermuarlı gözüne bak oraya koymussundur kesin dıyoçok fenayız :) bende hep az söylerim lazım olursa kenarda dursun para güç veriyor sanki
Çok zekir gördüm kocanı çözmüş seni bende paramı bulamayınca der eşim sokmuşsundur kartların oldugu bölüme bak diyeesım bana yok diyince cuzdanının fermuarlı gözüne bak oraya koymussundur kesin dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?