Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok teşekkür ederim uyumalik bakıyoruz evet:)
Richmond resort ü tavsiye ederim ama yogun oluyor, yer bulabilirseniz. Termal havuzu afyon otelleri ksdar buyuk değil ama temiz güzel.Karahayıt bolgesinde, travertenlere cıkarsanız antik havuza girmeyi de unutmayın çok farklı bir deneyim Kaç gun kalacaksınız bilmiyorum ama oradan laodikia ve afrodisias antik kentlerine ayrıca salda golune gecebilirsiniz.

Evi süpürü sildik eşimle.
lavaboları cifleyip yıkadım. Banyonun duvarlarını sildim. Eşimde çamaşırları astı. Yemekte taze barbunya pilav salata ayran yaptım yedik.
Artık dinlenme vakti
Barbunya cıktı mı ya ne kadar kilosu? Geçen yıl annem hazırlamıştı buzluga atmıştım bu yıl fazla koyacagım.

Barbunya cıktı mı ya ne kadar kilosu? Geçen yıl annem hazırlamıştı buzluga atmıştım bu yıl fazla koyacagım.
Benben geçenlerde annemlerdeydim. Babam o akşam pazardan almıştı, annemler bana da verdi. Fiyatını sormadım. Şimdi sen sorunca aklıma geldi, dün çağrı marketteydik orda 9,90 tl di. Carrefourda da görmüştüm. Pazarda da muhakkak vardır:)

Sil süpür yaptım kızlar cam kapı açık heryer kapkara maşallah oturma odasının perdesini yıkadım birazdan asarım birşeyler atıştırıp uzandım . Eşim 5 tl harcamış doğalgaz 32 tl geldi 4 Mayıs 10 Haziran arası

Misafirim var yemek çay şimdi sütlü kahve yaptım tatlıyı çayın yanında servis ettim. 1 tane günlük süt 1 tane normal kutu süt kepekli ekmek ikitane 10.5kk dan aldım nakiti yarın pazarda harcarım diye canım karpuz istiyor taşıyamam diye almadım yarın eşime aldırırım

Haftaya belli olur eğer deneyimli doktorsa kemik yapısından anlar söyler 12. Haftada ense ölçümü var orda sorabilirsin
Evet Cuma günü gideceğiz 2 doktordan randevu aldım açıkcası ense ile ilgili 2 deneyimden faydalanalım diye bakalım ne diyecekler

Hmm sagol bende anneme sorayım ne zanan alacaksak toplu yaparız

Haftaya belli olur eğer deneyimli doktorsa kemik yapısından anlar söyler 12. Haftada ense ölçümü var orda sorabilirsin
Erkekse 12 haftalıkken çok belli oluyor kızda pek belli olmuyor gerçi doktora bağlı kızlar sağlıcakla dogsunlar bol bol dinleyin uyuyun
Geçen bende 200 biriktirmistim para olmayınca çıkartıp verdim keşke vermeseydim ya valla harcandı gitti çocukların bayram harçlığı ula beraber bir çeyrek alirdim

Günaydın kızlar,
Ben de erkenden uyandım hava kuru olunca uykuya doyuyoruz burda,
Kuran okudum, namaz kıldım, duş aldım, maske yaptım, koyu renkliler yıkanıyor, bulaşık sepetini bosalttim, çamaşır asıp işe giderim
Eşime 70tl verdim 10euro alsın diye parlak olsun ama dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…