- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.161
Kaç haftalık oldunuzArkadaşım geldi oturduk iyi geldi bol sohbet kahve filan . Bana karnın büyümüş yayvan şekilde ayva göbekli olmuşsun dedi
11Kaç haftalık oldunuz
Bende cinsiyeti merak ediyorum. Kız hissediyorum tuce
Richmond resort ü tavsiye ederim ama yogun oluyor, yer bulabilirseniz. Termal havuzu afyon otelleri ksdar buyuk değil ama temiz güzel.Karahayıt bolgesinde, travertenlere cıkarsanız antik havuza girmeyi de unutmayın çok farklı bir deneyimÇok teşekkür ederim uyumalik bakıyoruz evet:)
Barbunya cıktı mı ya ne kadar kilosu? Geçen yıl annem hazırlamıştı buzluga atmıştım bu yıl fazla koyacagım.Evi süpürü sildik eşimle.
lavaboları cifleyip yıkadım. Banyonun duvarlarını sildim. Eşimde çamaşırları astı. Yemekte taze barbunya pilav salata ayran yaptım yedik.
Artık dinlenme vakti
Benben geçenlerde annemlerdeydim. Babam o akşam pazardan almıştı, annemler bana da verdi. Fiyatını sormadım. Şimdi sen sorunca aklıma geldi, dün çağrı marketteydik orda 9,90 tl di. Carrefourda da görmüştüm. Pazarda da muhakkak vardır:)Barbunya cıktı mı ya ne kadar kilosu? Geçen yıl annem hazırlamıştı buzluga atmıştım bu yıl fazla koyacagım.
Haftaya belli olur eğer deneyimli doktorsa kemik yapısından anlar söyler 12. Haftada ense ölçümü var orda sorabilirsin
Evet Cuma günü gideceğiz 2 doktordan randevu aldım açıkcası ense ile ilgili 2 deneyimden faydalanalım diye bakalım ne diyeceklerHaftaya belli olur eğer deneyimli doktorsa kemik yapısından anlar söyler 12. Haftada ense ölçümü var orda sorabilirsin
Hmm sagol bende anneme sorayım ne zanan alacaksak toplu yaparızBenben geçenlerde annemlerdeydim. Babam o akşam pazardan almıştı, annemler bana da verdi. Fiyatını sormadım. Şimdi sen sorunca aklıma geldi, dün çağrı marketteydik orda 9,90 tl di. Carrefourda da görmüştüm. Pazarda da muhakkak vardır:)
Erkekse 12 haftalıkken çok belli oluyor kızda pek belli olmuyor gerçi doktora bağlı kızlar sağlıcakla dogsunlar bol bol dinleyin uyuyunHaftaya belli olur eğer deneyimli doktorsa kemik yapısından anlar söyler 12. Haftada ense ölçümü var orda sorabilirsin
Püre benim bebişte bazen o saatterde hareket ediyorErken uyuyunca gecenin bir yarisi uyandim. Hic uykum yok.
Bebis de uyanik galiba hareketli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?