- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.181
günlere bölebilirsin mesela eger mutlaka her gün süpüreceksen mesela süpürme+ pazartesi mutfak detaylı salı yatak odası detaylı gibi.180 metre 4+1 bitmiyor gerçektenbirde inşaat var cevrede
Bende öyle yapıyorum ama boş gün geçmiyor iste arada olursa bazen bir gün temizlemiyorum o zamanda her yer toz içinde sanırsın 1 haftadır temizlenmiyorgünlere bölebilirsin mesela eger mutlaka her gün süpüreceksen mesela süpürme+ pazartesi mutfak detaylı salı yatak odası detaylı gibi.
hıc unutmam annemlerde her gün ev süpürülürdü halamın cocugu yok dagıtcak yk evleri kirlenmezdi dogru durust haftada bir supuruyoruz demıstı neeee demıstım annem kas göz yapmıstı
Kelin ilacı olsa başına sürer ya180 metre 4+1 bitmiyor gerçektenbirde inşaat var cevrede
Hangi sehirdesin cok merak ettimKelin ilacı olsa başına sürer yabenim ev 3+1 150 filan taş çatlasın öyle ıvır zıvır eşyam yoktur . Ama 2 günde bir temizlik yapmam gerekiyor iğrenç oluyor ev çok kirli bir şehirdeyiz . Her yerden çamur akıyor hiç abartmıyorum. Yazın evi tek kova su ile silemem 2 kerede ancak . Sana halılarımı sildiğim suyun resmini atsam şoka girersin çamur akıyor 2 güne bir . Cadde üzerinde oturmamın büyük etkisi var ama şehir kirli dışarıdan yeni gelenlere de söylüyor zaten ben çözüm bulamadım ancak 2 günde bir 2 saat rutinlerim var süpür sil camların önünü elektrik düğmelerini sil , mobilyaların tozunu al , yerleri viledala , halıları sil , wc temizle. Hiç birini bayılarak yapmıyorum valla ama mecbur eve temizlikçi gelmiyor
SiirtHangi sehirdesin cok merak ettimbenim evde allahtan çamur olmuyor da toz her yer birde eşimin bacak kol tuyleri dökülüyor cok galiba minik tuyler oluyor her yer diyorum giy dökme mevsimin ne zaman geçecek
Ayy allah yardım etsin size o zaman neden öyle acaba yaSiirtbizde öyle tüy filan yok yerler toprak oluyor cam açık olunca . Dün yatak odasında ayağımı camın önünde yere bastım hahaha bi kaldırdım ki toprak olmuş halıya bassam izi çıkardı kesin sabaha kadar cam açık Çünkü . Akşamları balkondayız balkon kapısı tüm gün açık gir çık oluyor. Açık olmasada aynı kışın kapalı o zaman kışın kirlenmemesi lazım ama aynı kirleniyor
İklimden ya buranın havası böyle ilk ne olduğunu çözememiştim sonra anladımAyy allah yardım etsin size o zaman neden öyle acaba ya
Görev icin mi oradasiniz tayin falanİklimden ya buranın havası böyle ilk ne olduğunu çözememiştim sonra anladım
Evet eşim asker o yüzden buradayızGörev icin mi oradasiniz tayin falan
Kahkaha attım ya morrrrrrGünaydin
Bugun sonunda evimdeyim.
3 makinalik camasir var. Birini yikadim astim biri yikaniyor.
Mutfagi detayli sekilde ilacliycam.
Buz dolabini temizleyecegim.
100 tl muzekart yeniledik 484 otobus bileti
260 tl zeytinyagi aldik
280 tl sirinceden sarap aldik
Tekne turuna ve bir de kultur turuna katildik 420 tl.
Tabi yeme icme kahve dondurma derken...
2300 tl harcadik
Maas kartimda 330 tl var
Yemek kartimda 400
Cebimde 15 tl :)
Maasa 20 gün var
Neyse kurban icin 300 ayirdim. Birikim olarak 1 tam altin aldim ay basinda. Cok sukur.
Simdi survivor basliyor.
Oglan hasta falan olmazsa birikime ayirdigim kisimlara hic dokunmadan bu ayi bitiricem.
Evde 2 paket makarna, bir kerelik pirinc, 1 gogus 1 butun tavuk, 300 gr gibi bi kiyma, bi kerelik bezelye, donmus pide, kirmizi mercimek, bir kerelik balik, zeytin, zeytinyagi, baharatlar var.
Cay yetecek gibi. Kahve yok bu mecbur alinacak. (20 liralik kahve almazsam esim her gun disarda icer ve ay sonunda 250 tlye mal olur)
Bayram cikolatasi var evde.
Peynir yok
Ben ise gidince ogluma genelde babaannesi bakiyor kendi evinde. Annem yaz diye biraz gezsin dedik. Yemek pek yapilmiyor zaten. Bu yuzden yeter, yetirecegim bunlari :)) yetirmek zorundayim
Kozmetik ihtiyaci yok sampuan dis macunu dahil bu ayi cikartir. Ama deterjanlar bitebilir
Tuvalet kagidi var.
Yeterince gezdik sanirim disari cikip para harcamayiz pek. Bolca sarap aldik biz biriyle gorusmek istersek eve davet ederiz. Zaten bir cok arkadasima da zeytinyagi getirdim. Muhtemelen kahveye falan gidersek bunlari dagitmaya...1 ay gecer.
2 tane de sinema biletim var markette indirimli satilan almistik. Daha da gezmem
Aynen bizdeEvet eşim asker o yüzden buradayız
Uzun zamandır tatile. Çıkmıyoruz bu yıl yine çıkamayacağız seneye belkiGünaydin
Bugun sonunda evimdeyim.
3 makinalik camasir var. Birini yikadim astim biri yikaniyor.
Mutfagi detayli sekilde ilacliycam.
Buz dolabini temizleyecegim.
100 tl muzekart yeniledik 484 otobus bileti
260 tl zeytinyagi aldik
280 tl sirinceden sarap aldik
Tekne turuna ve bir de kultur turuna katildik 420 tl.
Tabi yeme icme kahve dondurma derken...
2300 tl harcadik
Maas kartimda 330 tl var
Yemek kartimda 400
Cebimde 15 tl :)
Maasa 20 gün var
Neyse kurban icin 300 ayirdim. Birikim olarak 1 tam altin aldim ay basinda. Cok sukur.
Simdi survivor basliyor.
Oglan hasta falan olmazsa birikime ayirdigim kisimlara hic dokunmadan bu ayi bitiricem.
Evde 2 paket makarna, bir kerelik pirinc, 1 gogus 1 butun tavuk, 300 gr gibi bi kiyma, bi kerelik bezelye, donmus pide, kirmizi mercimek, bir kerelik balik, zeytin, zeytinyagi, baharatlar var.
Cay yetecek gibi. Kahve yok bu mecbur alinacak. (20 liralik kahve almazsam esim her gun disarda icer ve ay sonunda 250 tlye mal olur)
Bayram cikolatasi var evde.
Peynir yok
Ben ise gidince ogluma genelde babaannesi bakiyor kendi evinde. Annem yaz diye biraz gezsin dedik. Yemek pek yapilmiyor zaten. Bu yuzden yeter, yetirecegim bunlari :)) yetirmek zorundayim
Kozmetik ihtiyaci yok sampuan dis macunu dahil bu ayi cikartir. Ama deterjanlar bitebilir
Tuvalet kagidi var.
Yeterince gezdik sanirim disari cikip para harcamayiz pek. Bolca sarap aldik biz biriyle gorusmek istersek eve davet ederiz. Zaten bir cok arkadasima da zeytinyagi getirdim. Muhtemelen kahveye falan gidersek bunlari dagitmaya...1 ay gecer.
2 tane de sinema biletim var markette indirimli satilan almistik. Daha da gezmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?