Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya var ya ayni... biz son 2 gun peynir falan bitmisti almadik ziyan olmasin diye zaten kefir iciyoruz bisiy olmaz dedik. Meyve sebze patates sogan ev sifir gibi bunlari da almadik ziyan olursa üzülüyorum. Bezelye almistik sira gelmedi yemeye. Ayiklayip attik dondurucuya. Pek de sevmeyiz ama simdi muhtacım o bezelyeye

Benim esim 5 aydir calismiyor.
Ben de 5 aydir egitim ve yillik izin gibi seylerden dolayi hic aktif iste bulunmadim
Tipbox ve prim yatmiyor bu da nerden baksan 3500 civari

Gezdik yedik ictik simdi survivor valla survivor

Bak üste msjı düzenledim bi okudu aynı valla şimdi dün peynir bitti tamam mı sonunu yedim beyaz peynir yiyoruz birde kaşar kaşarı eşime geçen nöbette koydum bitirdi . Bende dün beyazı bitirdim aha peynir yok şuan dolapta gitmeye 4 gün var almayacağım tabiki neyse hafta sonu eşime dedim ki kalk Ordu evine gidelim alışveriş yapacağım birkaç makarna filan da alıp kilere atacağım gelince kıtlık başlıyor dedim gülüyor

İzin dönüşleri kahvaltılık peynir , sebze , meyve , süt yoğurt , yumurta , su alsam zaten 300 tl kesin gidiyor valla . Şimdi peynir alsam en az 1 kg lık alıyorum paket başka yok oda buzdolabında durmuyor biz gelene kadar ekşiyor of kaldır çöpe at bir sürü ziyan

canım kaşarı buzluğa koyabilirsin gelince çıkarırsın

Bizde de aynı şeyler tasinmamiza 45 gün kaldı ramazandan önce toplu alışveriş yapmıştık artık yapmam bitenleri az az alırım dolabın üstü boş zaten bir paket asma yaprağı var sarılacak pirinç almam lazım ay başında o zaman sararım artık günü kurtarıcaz koli yapmaya başladık zaten anca ev toplanacak ev falan tutmadik lojmanı bekliyoruz çıkmazsa eşyayı bırakıp gidicez ev bulup gelip eşyamızı alırız diyoruz eşimle yerlesmemiz kurbanı bulucak

Bu ayin 15ine.
Memlekete gidilecek . Arabanin bakimlari var .yakit var. Hediye isleri var. Ice giriyoruz.
Ben baskasi icin eksi hesaba dusemem ki. Veya altin bozduramam
Keşke vermeseniz pure ya tühhh hadi söz verilen tarihte verilmezse

Bu ayin 15ine.
Memlekete gidilecek . Arabanin bakimlari var .yakit var. Hediye isleri var. Ice giriyoruz.
4 gün sonra mı verecek anlamadım o kısmı bende her isteyene vermek isterim eşim senin gibi düşünür yarının ne getireceği belli değil arkadaşı istemişti vermek istemedi bende verelim ne olcak sıkışmış heralde yoksa niye istesin borç istemek zor şey dediğimde bazıları alışkanlık yapıyor bunu sürekli istiyor birkaç arkadaştanda istemişti vermemiş çok iyi niyetli düşünemiyorum demişti.

Bu ayin 15ine.
bende istemem birikimimden vermek ailemden olur gerçekten çok sıkıntıda olur o zaman düşünmeden veririm birikimimden.

Bugun istemis . Esim ancak ayin 15ine verebilirriz demis yani cumartesi gunu.
Ama olmuyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…