- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.221
Aynen yaa. Ofgffsiz 15 nde vericeksiniz onun geri ödeyeceği tarih net değil o biraz sıkıntı canım tarih veren bile zamanında veremiyorken
Yaaa maşallahKızlar hastahaneden çıktık.
Çok şükür herşey yolunda.
25+3 günlük olmuşuz
Bizde arkadaşsa gelir ama aileden biriyse gereksiz yere bayağı gecikiyorGunaydin.
1500 lira borc istiyorlar .verecek esim.
Insallah hemen gelir
Ben aksesuar kullanmıyorum kaldırdım hepsini. tablolar var duvarlarda sadeceGünaydın kızlar bende az önce kalktım eşim görevden 2 gibi geldi kalktım o zaman sabah namazı kılıp yattım. 12 gibi kahvaltı hazırlayacağım eşim kakacak gidecek yine
Buradaki evimiz cok büyük her gün temizlik yapıyorum ama bitmiyoralırım puf noktalarınız varsa
Çocuk varsa illa süpürülür ne kadar dikkat etsen de döküyorlargünlere bölebilirsin mesela eger mutlaka her gün süpüreceksen mesela süpürme+ pazartesi mutfak detaylı salı yatak odası detaylı gibi.
hıc unutmam annemlerde her gün ev süpürülürdü halamın cocugu yok dagıtcak yk evleri kirlenmezdi dogru durust haftada bir supuruyoruz demıstı neeee demıstım annem kas göz yapmıstı
Bende aksesuar hiç kullanmıyorum taşınırken fırsat bilip sadeleştim baya ama daha sadeleşecek seyler bar bakalım balkonda halı bar bir birde minder başka birsey yokBen aksesuar kullanmıyorum kaldırdım hepsini. tablolar var duvarlarda sadece
Mümkün olduğunca evimi sadeleştiriyorum
Benim ev küçük bi tane balkonu var oraya bı tane sandalye bile koymadım.temizliğinden ve kalabalığından korkup saksı bile koymadım.
Mutfağa da hiç birşey almıyorum yeterince kalabalıklar zaten
Kk 3500 bunun sadece 1000 TL si taksit elimizde de 2500 TL nakit vardı oda gitti toplamda 5000 TL harcamışız bu ay. tatile de gitmedik memlekete de gitmedik
Yeter inşallah son 3 gün kaldıBizde 1000 tl ayırmıştık şuan son 90 tl hesapta 215 tl para var 120 si benim doktor param 90 tl maaşa kadar kalan para
İnşallah ya hastahane ile ikili test için bir kere konuşmuştum 75 tl askere yüzde 20 indirim var 50 tl ye gelir 40 tl de muayene ücreti demişti . Az önce yine aradım bu seferde testi dışarı yolluyoruz bize maliyeti 75 tl zaten indirim yok diyip kapattı sinir oldum bir öyle diyorlar bir böyleYeter inşallah son 3 gün kaldı
1000 tl si doğum taksidi miydiKk 3500 bunun sadece 1000 TL si taksit elimizde de 2500 TL nakit vardı oda gitti toplamda 5000 TL harcamışız bu ay. tatile de gitmedik memlekete de gitmedik
Bence iyi gitmişizsiniz , ben ayın birinde 700 ayırmıştım, bugün itibari ile 0 oldu..Bizde bu ay 800 lira ayirmistik mutfak temizlik oglanin bezi ve yakıt için ekstradan 200 lira daha harcadık.. toplam harcamamiZ 1000 tl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?