Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşimin son 100 lirası benim son 100 liram eksiye düşmedik bu ay çok şükür.. evde peynir zeytin yoğurt var yumurta alınacak 5 tane falan kaldı.. buzlukta bi parca et kabak çökelek var .. patlıcan kabak domates biber soğan patates var . Haftayı kurtarırım diye düşünüyorum . Çıkışta bulaşık deterjani alicam pembe desto :)

Ben aksesuar kullanmıyorum kaldırdım hepsini. tablolar var duvarlarda sadece
Mümkün olduğunca evimi sadeleştiriyorum
Benim ev küçük bi tane balkonu var oraya bı tane sandalye bile koymadım.temizliğinden ve kalabalığından korkup saksı bile koymadım.
Mutfağa da hiç birşey almıyorum yeterince kalabalıklar zaten

Çocuk varsa illa süpürülür ne kadar dikkat etsen de döküyorlar

Bende aksesuar hiç kullanmıyorum taşınırken fırsat bilip sadeleştim baya ama daha sadeleşecek seyler bar bakalım balkonda halı bar bir birde minder başka birsey yok

Bizde 1000 tl ayırmıştık şuan son 90 tl hesapta 215 tl para var 120 si benim doktor param 90 tl maaşa kadar kalan para

Yeter inşallah son 3 gün kaldı
İnşallah ya hastahane ile ikili test için bir kere konuşmuştum 75 tl askere yüzde 20 indirim var 50 tl ye gelir 40 tl de muayene ücreti demişti . Az önce yine aradım bu seferde testi dışarı yolluyoruz bize maliyeti 75 tl zaten indirim yok diyip kapattı sinir oldum bir öyle diyorlar bir böyle

İyi bari para gitmemiş Eşimle markete gittik bu arada dün gece maaşı yapmış sabah eve geldi öğlen yine aradılar bulunamayan birşey varmış geri gitti geri geldi marketten 6 lı su browni , mantar , az kiraz az domates yarım kg üzüm nektar , ekmek , patlıcan , 6 lı yumurta gazoz aldık 18+16 tl ödedik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…