Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Onda indirim yapmadılar bize de muayene de var indirim sadece, doğumda da yapmiyorlar

O kadar para verdik ama doktorum dışında hiç memnun kalmadık maalesef
Yaaa öyle mi üzüldüm sezeryan 1500 tl miş . Normale de eğer ebe girerse bedava sadece 70 tl oda ücreti ödüyorsun . Ama ben doktor istediğim için 800 tl dedi tsk içinde 600 tl dedi . Diyelim ki allah korusun gece hastalansam gitsem doktorumun gelmesini istersem 100 tl ödüyorum doktor geliyor

Oranın imkanları ile eminim burası aynı değil konfor oda vs vs işte
Emin ol burda da ayni canim.sizin ordaki hastane ile aynidir konfor. Rant olmus burda. 5 yil once 600e dogum yaptim maasim 3bindi diyelim. 5 dogum parasi.
Simdi ayni hastane 4000 istiyor.yani 1 dogum parasi.
Enflasyona bakin. Alim gucumuz nasil dusmus. Valla cok sinirliyim yani bu duruma

Geçen arkadaşım Doğum yaptı memlekette 2500 tl ye doğurmuş iç Anadolu’nun büyük bir şehrinde. Valla pure haklısın biraz rant işi diyorum bende . Burada gidebileceğim en temiz en düzgün yere gidiyorum allah korusun inşallah herşey sağlıkla olur . Ama burada 5000 verseler bu kadar çok Doğum yapamazlar herhalde

Bazen bir yere gidiyorum şimdi örnek verip tartışmaya açmayayım da birşeyi anlaması için adama 10 kere anlatıyorum daha bakıyor suratıma diyorum ki bu burada çalışıyor ben neden evdeyim acaba ayağına giymiş mavi banyo terliğini sıvamış paçaları klimanın altında çalışıyor güya hiç birşeyden haberi yok mesai doldurma derdinde .

Son 60 tl allahım hastahanede de farklı bir masraf çıkmasın diye dua ediyorum birde iyi sonuçlar alalım lütfen korkuyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…