- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.241
Arabanın sigorta kaskosu falan doğum parasını kk peşin çekmiştik geçen ay ödedik1000 tl si doğum taksidi miydi
Onda indirim yapmadılar bize de muayene de var indirim sadece, doğumda da yapmiyorlarİnşallah ya hastahane ile ikili test için bir kere konuşmuştum 75 tl askere yüzde 20 indirim var 50 tl ye gelir 40 tl de muayene ücreti demişti . Az önce yine aradım bu seferde testi dışarı yolluyoruz bize maliyeti 75 tl zaten indirim yok diyip kapattı sinir oldum bir öyle diyorlar bir böyle
Doğuma yapıyorlar onu söylediler yüzde 20 veya 25 ti 800 tl normal Doğum 600 olacakmışOnda indirim yapmadılar bize de muayene de var indirim sadece, doğumda da yapmiyorlar
Ne kadar uygun biz 4300 verdik doğumaDoğuma yapıyorlar onu söylediler yüzde 20 veya 25 ti 800 tl normal Doğum 600 olacakmış
Oranın imkanları ile eminim burası aynı değil konfor oda vs vs işteNe kadar uygun biz 4300 verdik doğuma
O kadar para verdik ama doktorum dışında hiç memnun kalmadık maalesefOranın imkanları ile eminim burası aynı değil konfor oda vs vs işte
Yaaa öyle mi üzüldüm sezeryan 1500 tl miş . Normale de eğer ebe girerse bedava sadece 70 tl oda ücreti ödüyorsun . Ama ben doktor istediğim için 800 tl dedi tsk içinde 600 tl dedi . Diyelim ki allah korusun gece hastalansam gitsem doktorumun gelmesini istersem 100 tl ödüyorum doktor geliyorO kadar para verdik ama doktorum dışında hiç memnun kalmadık maalesef
Emin ol burda da ayni canim.sizin ordaki hastane ile aynidir konfor. Rant olmus burda. 5 yil once 600e dogum yaptim maasim 3bindi diyelim. 5 dogum parasi.Oranın imkanları ile eminim burası aynı değil konfor oda vs vs işte
Geçen arkadaşım Doğum yaptı memlekette 2500 tl ye doğurmuş iç Anadolu’nun büyük bir şehrinde. Valla pure haklısın biraz rant işi diyorum bende . Burada gidebileceğim en temiz en düzgün yere gidiyorum allah korusun inşallah herşey sağlıkla olur . Ama burada 5000 verseler bu kadar çok Doğum yapamazlar herhaldeEmin ol burda da ayni canim.sizin ordaki hastane ile aynidir konfor. Rant olmus burda. 5 yil once 600e dogum yaptim maasim 3bindi diyelim. 5 dogum parasi.
Simdi ayni hastane 4000 istiyor.yani 1 dogum parasi.
Enflasyona bakin. Alim gucumuz nasil dusmus. Valla cok sinirliyim yani bu duruma
Canim özelde normal Doğumu artık devlet karşılıyorDoğuma yapıyorlar onu söylediler yüzde 20 veya 25 ti 800 tl normal Doğum 600 olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?