- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.261
Canim özelde normal Doğumu artık devlet karşılıyor
onlara laf yok canım hele birşey söylemeye kalk hemen yerini değiştiriyorlar zamanında çok iş yapmış yaptıysa parasını aldı babasının hayrına mı yaptı şimdi niye çalışmadan alıyor Allah vicdan rahatsızlığı versin öylelerineYooo ama millet hala cok maas alani taşliyor.
Memur kesime zengin diyor.
Sanki bu insanlar yatarak kazaniyor.
Yatarak kazanana hak yiyene atm memurlarina saldirsinlar bi zahmet
Evet geçen senelerde devlet normal Doğumu desteklemek icin öyle birsey yaptı ya özelde norma doğurursan devlet karşılıyor benim bir arkadaş 3000 tl ayarlamıştı Doğum icin tam da yeni çıktığı zamandi bu bedava geldi hiç ücret ödemedi 3000 cebine kaldiOndan mı bedava diyorlar
gerçekten mi ?Canim özelde normal Doğumu artık devlet karşılıyor
Arkadaşın yalancısıyımgerçekten mi ?
çok iyiymiş normal doğum gerçekten zor benim için zaten sancıyla ne dediğini bilmiyorsun bide ebelerin tripleriyle uğraşmak çok zor en azından özelde iyi davranırlar.iki dogumumuda devlette yaptım ikisi farklı hastanelerdi şansıma iki ebenin biri azarlayan biri o gidince moral veren denk geldi.E
Evet geçen senelerde devlet normal Doğumu desteklemek icin öyle birsey yaptı ya özelde norma doğurursan devlet karşılıyor benim bir arkadaş 3000 tl ayarlamıştı Doğum icin tam da yeni çıktığı zamandi bu bedava geldi hiç ücret ödemedi 3000 cebine kaldi
arkadaşın şanslıymış yine bir yolunu bulup alırlar parayı çünkü hiç duymadım yakın zamanda dogum yapanlar hep ücret ödedilerArkadaşın yalancısıyım
Şimdi o zaman arkadaşlar neye para ödüyor kiE
Evet geçen senelerde devlet normal Doğumu desteklemek icin öyle birsey yaptı ya özelde norma doğurursan devlet karşılıyor benim bir arkadaş 3000 tl ayarlamıştı Doğum icin tam da yeni çıktığı zamandi bu bedava geldi hiç ücret ödemedi 3000 cebine kaldi
sezeryana yönlendiriyorlardır o zaman çatı dar suyu kalmadı falan insan korkuyor devlette yalvarsanda almıyorlar sezeryana normal için çok uğraşıyorlarYa bende duydum o muhabbeti.
Özel hastanede normal dogum yapmak ucretsizdir diye .eminim.
Fakat örnegine hic rastlamadim.
Hayat mı güven mı bunu yapanİnşallah ya hastahane ile ikili test için bir kere konuşmuştum 75 tl askere yüzde 20 indirim var 50 tl ye gelir 40 tl de muayene ücreti demişti . Az önce yine aradım bu seferde testi dışarı yolluyoruz bize maliyeti 75 tl zaten indirim yok diyip kapattı sinir oldum bir öyle diyorlar bir böyle
İbni sina güven yok artıkHayat mı güven mı bunu yapan
Yalniz Epey idareli gittik koyden et yogurt falan da gelmisti o kurtardi bizi biraz .. bu paranin 400 tl si yakit zaten disarda da bi defa kumpir yedikBence iyi gitmişizsiniz , ben ayın birinde 700 ayırmıştım, bugün itibari ile 0 oldu..
bende bu ayın 15 de kartı kırıcam ne zamandır eşime ya kıralım ya da limitini kalan borç kadar düşürelim dedim ikisine de yanaşmadı bende kırıcam dedim artıkBu ay benim harcamalar iyice zıvanadan cikti.
Şu kredi kartimi halletmem lazim. Gelecek yil ucretsiz izne ayrilabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?