Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yooo ama millet hala cok maas alani taşliyor.
Memur kesime zengin diyor.
Sanki bu insanlar yatarak kazaniyor.

Yatarak kazanana hak yiyene atm memurlarina saldirsinlar bi zahmet
onlara laf yok canım hele birşey söylemeye kalk hemen yerini değiştiriyorlar zamanında çok iş yapmış yaptıysa parasını aldı babasının hayrına mı yaptı şimdi niye çalışmadan alıyor Allah vicdan rahatsızlığı versin öylelerine

Selam kızlar bayram tatili dönüşü bizimde halimiz iç açıcı değil.
Kredi kartı 1500 ü geçti, Elimizde de 50-60 tl nakit kaldı başka yok.
Yarın süt gelir ve pazara çıkarız bu akşam börülce ve salata birde annem dolma göndermişti onu pişirdim artık yarına Allah kerim.

Bugün bir de kontrole gittim. Kalp atışlarını dinletti.
SAT a göre 7+2 Ultrasona göre 7+5 gözüktü erken döllenme olabilir dedi doktor. Folbiol ve Aspirin verdi alır mıyım bilmiyorum doğallıktan yanayım.

E
Ondan mı bedava diyorlar
Evet geçen senelerde devlet normal Doğumu desteklemek icin öyle birsey yaptı ya özelde norma doğurursan devlet karşılıyor benim bir arkadaş 3000 tl ayarlamıştı Doğum icin tam da yeni çıktığı zamandi bu bedava geldi hiç ücret ödemedi 3000 cebine kaldi

AA birde telefon aldım bayram öncesi 4000 tl onu da 6 taksit kredilendirme yaptılar. Bir de o ödeme çıktı.

Eşim baya arama baktı en son 100000 tl lik arabalara bakmaya başladı çok şükür kafasına göre bir şey çıkmadı, sevindim.

Bebek için ise hiç bir şey almama gerek yok hemen hemen... Zaten çok erken daha..

çok iyiymiş normal doğum gerçekten zor benim için zaten sancıyla ne dediğini bilmiyorsun bide ebelerin tripleriyle uğraşmak çok zor en azından özelde iyi davranırlar.iki dogumumuda devlette yaptım ikisi farklı hastanelerdi şansıma iki ebenin biri azarlayan biri o gidince moral veren denk geldi.

Şimdi o zaman arkadaşlar neye para ödüyor ki

Ya bende duydum o muhabbeti.
Özel hastanede normal dogum yapmak ucretsizdir diye .eminim.
Fakat örnegine hic rastlamadim.
sezeryana yönlendiriyorlardır o zaman çatı dar suyu kalmadı falan insan korkuyor devlette yalvarsanda almıyorlar sezeryana normal için çok uğraşıyorlar

Hayat mı güven mı bunu yapan

Bu ay benim harcamalar iyice zıvanadan cikti.
Şu kredi kartimi halletmem lazim. Gelecek yil ucretsiz izne ayrilabilirim
bende bu ayın 15 de kartı kırıcam ne zamandır eşime ya kıralım ya da limitini kalan borç kadar düşürelim dedim ikisine de yanaşmadı bende kırıcam dedim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…