- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.281
Dışarıya ne zamn adım atsak en az 60/70 lira gidiyor. İzinde olduğumz içinde çıktık baya. Bu aydan sonra daha kontrollü olucağm bende:)Yalniz Epey idareli gittik koyden et yogurt falan da gelmisti o kurtardi bizi biraz .. bu paranin 400 tl si yakit zaten disarda da bi defa kumpir yedik
Pürecim haber verdiğin için sağol, benim yok bakıyım benKizlar a101e bebek kuveti gelecek. Uygun sanki bi bakin.
Benim var gerek yok
Acı güveç en sevdiğmmmmBulgur pilavı yaptım eşim güveç yaptı pişiriyor ama biber acıymış çok acı olmuş yemekcacık ve salata yaptım masa hazırladım çok sıcak oldu yine
Ya çok sıcaktı ağzıma alınca aşırı acı geldi dur bakalım ne kadar acı birazdan belli olurAcı güveç en sevdiğmmmm
Ay evet stardaydi galiba.Dün akşam yedi bela hüsnü vardı, eşim izledi . Şimdi yine var , yine izliyor
Evet pürecimAy evet stardaydi galiba.
Birkac gun oncede milyoneede galiba 60 binlik soru cikmisti. Malik bunlara ne yediriyordu diye. Armut olacakti
Afiyet olsun :)pure hazel gecmis olsun
75.50 harcadim
Yogurt
Yumurta
Peynir
Süt
Su
Ekmek
Bebek bezi
0.25 de poset tabiki
Yemeklik almadim evdekilerden plan yaptim.
Esim cay demledi balkonda icicez
Hayırlı olsun güle güle kullan canımNe zamandır alacağım bilezik vardı hep araya bir şey giriyordu kalıyordu bugün onu aldım 20.15 grama 4620 lira ödedim. Çeyrek de 400 lira idi günün Altınını alamadım onu da h sonuna kadar alırım.
Sağol da kendime almadım ben altın takmayı sevmiyorum. k biraderim evlenecek ona hediye aldıkHayırlı olsun güle güle kullan canım
Slmlar, bu ay maas gunu bize de gelmedi bi. Normalde eşimin maası Ayın 5inde yatar, 1500u bayramdan once avans gibi yatırdılar araya bayram girince kalanı yatmadı henüz. Zaruri ödemeleri(kira, kreş, eşimin ailesine yardım falan ) toplu paradan yaptık, diğerleri için bekliyoruz.
Kredi kartları 4000e yakın gelir bu ay, 1750tl si 4gunluk kemer tatili harcamamız.
Buaydan itibaren kendime bir yatırım hedefi koydum. Evimiz yok arabamız var. Kenarda ev almak için değerlendiğimiz toplu paramız var. Önümüzdeki 6 ay için sermayenin heray %3 kadar değerlenmesi hedefi koydum . (Tl de para tutmuyorum paranın tamamınıno yatırıma yonlendiriyorum) Şu ortamda biraz yuksek bir oran ama dolar yukselirse olabilitesi var. Bunun için kullandığım yatırım yontemleri altın, dolar, euro ve hisse durumuna gore borsa. Maastan yapacagımız birikimi hesaba katmadım, ikisini toplayınca aylık guzel birikim oluyor.
Yılın ilk 6 ayındaki birikim performansımıza baktıgımda getiri %3ün altında kalıyor ama düzenli olmayan harcamamızda olmuş baya. 5000 yardım vermiştik, 3700 kurutma makinası aldık, yıl basından buyana 4000 tatile harcamışız ama yaz geldi artık tatile daha fazla gider.
GSeçimden onceki oranlar ile kredi cekip ev almayı çok dusunmus arada kalmıştık iyi ki almamışız resmen kardayız şuan.
Gecenlerde arkadas ortaminda bahsedildi adamin 2 dairesi var. 500er bine vermem dedigi.Slmlar, bu ay maas gunu bize de gelmedi bi. Normalde eşimin maası Ayın 5inde yatar, 1500u bayramdan once avans gibi yatırdılar araya bayram girince kalanı yatmadı henüz. Zaruri ödemeleri(kira, kreş, eşimin ailesine yardım falan ) toplu paradan yaptık, diğerleri için bekliyoruz.
Kredi kartları 4000e yakın gelir bu ay, 1750tl si 4gunluk kemer tatili harcamamız.
Buaydan itibaren kendime bir yatırım hedefi koydum. Evimiz yok arabamız var. Kenarda ev almak için değerlendiğimiz toplu paramız var. Önümüzdeki 6 ay için sermayenin heray %3 kadar değerlenmesi hedefi koydum . (Tl de para tutmuyorum paranın tamamınıno yatırıma yonlendiriyorum) Şu ortamda biraz yuksek bir oran ama dolar yukselirse olabilitesi var. Bunun için kullandığım yatırım yontemleri altın, dolar, euro ve hisse durumuna gore borsa. Maastan yapacagımız birikimi hesaba katmadım, ikisini toplayınca aylık guzel birikim oluyor.
Yılın ilk 6 ayındaki birikim performansımıza baktıgımda getiri %3ün altında kalıyor ama düzenli olmayan harcamamızda olmuş baya. 5000 yardım vermiştik, 3700 kurutma makinası aldık, yıl basından buyana 4000 tatile harcamışız ama yaz geldi artık tatile daha fazla gider.
GSeçimden onceki oranlar ile kredi cekip ev almayı çok dusunmus arada kalmıştık iyi ki almamışız resmen kardayız şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?