Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Benim kardeşim isten çıkarıldı 1 aydır işsiz ve cocugu var cok kötü bi durum keske elimden bisey gelse dua ediyorum. Annem var sagolsun yardim ediyo evleri kira degil allahtan

Yemek yedik.
Mutfak toparlandı.
Dünden kalan çamaşırlar sepette bekliyordu, onları yerleştirdim.
Eşim dışarı çıktı, arkadaşları ile buluşacak
Bende duşa girdim aşırı derece sıcak bugün
Sabah ilk uyandımızda birde bu saatlerde evin bütün camlarını açarım ev havanlansın diye, karşı komşumuzun mutfağı bizim balkona bakıyor, bütün yemek kokusu bizm evin içine giriyor.

Elbette değerlendirilebilir ama ben şuna inanıyorum bir başkasının mutsuzluğu benim mutluluğum olamaz. Çok sıkışık durımda olup da öldüm fiyatına satın alacağım bir şeyin sanki hayrını göremezmişim gibi geliyor. Belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum.

Ya memur adamdan emekci adamdan degil de gecmiste bu sektorden müthiş kârlar yapan sirketlerden muteahhitlerden almak olabilir

Bana oturacak bi ev lazım, gayrimenkulu yatırım için riskli buluyorum ben kira dışında aman aman bi getirisi de olmuyor. Şimdi 300e ev alsam içinde de otursam kirayada versem enfaZla 1500 getirir bana ama piyasada bu paranın ederi daha fazla. Alacagım ev için çok az bi kredi cekme planım var, hatta bu şekli ile değerlendirebilirsem evi almayı ertelebilirim bile.
Çoğu mütahit batmasa bile piyasadan cekiliyor cunku artık kaymak karı kalmıyor eline. İnşaata bağladıgı para döviz alsa en basit vadeye koysa zaten risksiz kazanıyor o parayı. Bide soyle birsey var; yıllardır inşaat karlı diye elinde biraz parası olan bu sektore girdi; inan bakkalından esnafına kadar, kimi karı var diye kimi gider gostermek için. Şimdi kucukler zaten çeviremiyor cekildi piyasadan büyüklerde elden cıkaramayınca illa fiyat kıracak, yıllardır ev fiyatlarında bi balondan bahsedilirdi artık patlayacak sanırım.

Aynen oyle

Onlarda oldum fiyatına vermiyor aslında biliyor musun yani bu işin ticaretini yapan zaten evi 500 yerine 300e elden cıkarsam bankaya koysam şu kadar zamanda bana geri doner diye hesaplıyor da satmak istiyor. Sonucta sende alırken elindeki nakiti komple oraya baglıyorsun belki 5-10 belki hiç bir zaman 500deki ederini bulamayacak bilemezsin ki. Ha bankadan falan icralık olup satılanlar var onlar için seninle aynı fikirdeyim

Bende öyle düşünüyorum. İhtiyacı olup ölu fiyata satandan alınan maldan bir hayır olmaz diye düşünürüm hep

1tl ye ekmek aldım sadece, dünden yemek vardı ilave yaptım,
Buzluk boşaltmaya devam edeceğim,

Sabit gider konusunda birsey diyemiyorum bizim de çok fazla çunku 2çocuk kreşe gidiyor 3000 ev kira 1450 faturalar aile yardımları yediğin içtiğin 8500dan asagı düşemiyoruz.
Euro üzerinden maas avantaj bence enazından tl kaybettikçe sen kaybetmiyorsun, belki bir kısmını hiç bozmadan ayırabilirsin kenara

Benim kardeşim isten çıkarıldı 1 aydır işsiz ve cocugu var cok kötü bi durum keske elimden bisey gelse dua ediyorum. Annem var sagolsun yardim ediyo evleri kira degil allahtan
Allah yardımcıları olsun zor bir durum eşi çalışıyor mu. İşsizlik maası için basvuru yaptınız mı? Umarım kısa zamanda yeniden iş bulur.

1tl ye ekmek aldım sadece, dünden yemek vardı ilave yaptım,
Buzluk boşaltmaya devam edeceğim,
Buzlugu bende bosaltsam iyi olacak, gecen kurbandan buyana deepfreeze calışıyor içinde hala yeşil fasulye, yaş tarhana, semiz otu falan var. Bide dondurma stokluyorum ben indirimden iyi oluyor

Ya şöyle de düsunulebilir adam mecbur kaldi satiyor . Sen gidip kafasina vurup almiyosun. Verdigin para az cok isini gorecek.
Bizim evimizi aldığımız kişi evi almış ama hiç oturmamış inşaat pisliği içinde idi sıfır idi. Ama oturmuş bir site idi kendisi ev alacakmış ve alacağı evin muhitinin fiyatı çok artışa geçmiş bize çok uygun fiyata gelmişti. Biz açık açık sorduk neden böyle diye. Bize şunu dedi bu evi acil elden çıkarmalıyım. Çünkü burdan edeceğim kar ordan edeceğim zarardan çok çok daha az. Komşular sonra duyduklarında çok şaşırmışlardı. Çok şükür biz de hemen içini organize edip hemen kiraya verebildik.

Antalyadan donerken muz aldım biraz fazla hem ailelere hem kendimize yeşili çok, dolapta olgunlasır dedim . Kilosu 9tl pahalı değil mi yau, yerinden yani aracısız, tadına bakmadım henuz inş guzeldir. limon aldım biraz da kilosu 7,5a.

İthal muzun kilosu 14,90
Yerlinin ise 12,90 dan satılıyor hemde yeşil haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…