- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.601
Hamile misinKizlar nasilsiniz
Ben sonunda bir isik gordum, 2 gundur hastahanedeyim.
Dr ben seni anladim stres kaynakli degil dedi
2 test daha yapicaklar
Istanbula cakili kaldim
Üsütük gorumcem kv kp kayin ayni evde
Gorumceme satastim ama bi yandan uzuldum haline tamamen bitmis kendini kapamis ve asiri agresif herkese herseye buyuk konusuyor bagiriyor cagiriyor kv ortadan catlamak uzere bana siginiyor.
Esimde uzerine gidiyor onu zor tutuyorum.
Bu arada en guzel haber bir kizcemiz olacak bu aksam bu haberi islatmaliyim
Yrn sabahtan itibaren telefona dokunamiyorum gelinde hasret giderelim hepinizi ozledim :/
Cihazin sinyalini bozuyormus
Kardeşi hamileydi sanırım onun cinsiyetiHamile misin
biz ıyiz canim yine gizemli bir esila hic anlayamadım yine mesajı ya biraz detay verKizlar nasilsiniz
Ben sonunda bir isik gordum, 2 gundur hastahanedeyim.
Dr ben seni anladim stres kaynakli degil dedi
2 test daha yapicaklar
Istanbula cakili kaldim
Üsütük gorumcem kv kp kayin ayni evde
Gorumceme satastim ama bi yandan uzuldum haline tamamen bitmis kendini kapamis ve asiri agresif herkese herseye buyuk konusuyor bagiriyor cagiriyor kv ortadan catlamak uzere bana siginiyor.
Esimde uzerine gidiyor onu zor tutuyorum.
Bu arada en guzel haber bir kizcemiz olacak bu aksam bu haberi islatmaliyim
Yrn sabahtan itibaren telefona dokunamiyorum gelinde hasret giderelim hepinizi ozledim :/
Cihazin sinyalini bozuyormus
Yılın yarısı yoktun yani iyiymiş4.5 ay egitimdeydim
1 aydir izindeyim.
Yarin isbasi
7
biz ıyiz canim yine gizemli bir esila hic anlayamadım yine mesajı ya biraz detay ver
Çok geçmiş olsun2 gun once isyerinde bayildim kalple ilgili sorunlar yasiyordum
Esimi aradim gelip arabayla aldi istanbula getirdi
Dr once anlamadi cogu deger normal cikiyordu bu 4. Dr
Ama bir sey yakaladi
Ilave testler yapicak
Benim yaslarimda riskliymis 2 dr teshis koymaya calisti
Stresle hic alakasi yok dedi.
Yrn sabah ve pazartesi gidicem
Çok geçmiş olsun
Hayırlı haberler alırsınız insallah
Canım insallah guzel sonuçlar alırsın. Bizi de habersiz bırakma. Yeğenin kiz mi olacakmis bende pure gibi seni hamile sandim bi an :)Ben iyiyim ama brz tedirginim carsamba gunu cok sarsildim
Susuz kalma soda ic magnezyum al dedi
Sanirim kanimda bsy eksik onu bulamiyorlar
Sirtimdan yuk kalkti hic bsy yok demeleri de kotu cunku bsyler hissediyorsun
Canım insallah guzel sonuçlar alırsın. Bizi de habersiz bırakma. Yeğenin kiz mi olacakmis bende pure gibi seni hamile sandim bi an :)
Birikimleri nasıl yapıyosunuz peki diyelimki ev araba alacaksınız şu kadar sen peşinat ver diye miBiz de evin reisi yok:)
Bütçelerimiz ayrı. İkimizinde sorumluluğunda olan ödemeler var. Onları ödedikten sonra hesaplarımızda kalan para kendi tasarrufumuzda. Birbirimize hesap vermiyoruz da sormuyoruz da.
Ben kendi adıma arkadaşıma küçük bir miktar borç vereceksem, kardeşime hediye alacaksam veya kendim için harcama yapacaksam eşime hesap vermek istemiyorum.
Ortak anlaşmamız gereği kimseye kefil olmuyoruz. Büyük miktarda borç vereceksek ortak karar veriyoruz. Bunların haricinde herkes kazandığını kendi yönetiyor.
Canim soru bana degil ama yine de cevaplayayimBirikimleri nasıl yapıyosunuz peki diyelimki ev araba alacaksınız şu kadar sen peşinat ver diye mi
Yani bu durum gelir ve giderinize gore değişir tabi. Türkiyenin tasarruf oranı cok dusuk uzmanlar enaz yuzde 15diyor ama bence yuzde 30ustune zorlanmalıarabadan vazgeçtik teşekkür ederim tavsiyelerin için değerlendircem. Aylık gelirimizin yüzde kaçını birikime ayırmalıyım sence
Canim soru bana degil ama yine de cevaplayayim
Biz de ayri gayri yok. Söyle yapiyoruz.
Bir liste yapiyoruz kira ,aidat ,faturalar ,kredi,
Kredi karti odemelerini yaziyoruz.
Sonra eşim maasindan tlfn faturasini oduyor kendisine de buraz harclik alip geri kalani bana yolluyor.
Bende diger odemeleri yapiyorum.
Birikimi de ben yapiyorum. Altin ve dolar seklinde.
Ev arsa benim uzerime araba esimin uzerine.
Çok tatlısınahaha kız ben hep koca parası yiyorum kendi paranı yemek nasıl birsey bende onu bilmem
Bence de öyle olmalıGünaydın
Ya bende hep özeniyorum kendi maaşımı olduğu gibi birikime atıyormuşum fln eşimde evi çekip çeviriyormuş diye hayaller hayaller
Bende o civarda ayırmaya çalışıyorum umarım hedefimi tutturwbilirmYani bu durum gelir ve giderinize gore değişir tabi. Türkiyenin tasarruf oranı cok dusuk uzmanlar enaz yuzde 15diyor ama bence yuzde 30ustune zorlanmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?