Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Rabbim şifa versin bütün hastalara içinde sanada inşallah bebek haberinize sevindim görümcen psikologa gitmeyi kabul ediyorsa gitsw keşke faydası olur en azından agresifligi

Rabbim şifa versin bütün hastalara içinde sanada inşallah bebek haberinize sevindim görümcen psikologa gitmeyi kabul ediyorsa gitsw keşke faydası olur en azından agresifligi

Yok ya hic dokunulacak gibi degil
Farkli bir dunya kurmus
Sistim sistim

Arabanın bakımı gelmiş yarıb onu götürcek eşim klima gazı doldurtcak bunlar baya tutar en son bakıma 400 vermişti. Evdeki hesap pazara hiç uymuyor biri bitmeden diğeri başlıyor allah saglık sıhhat versin ödenir diyorum kıyafet eksigim çok dar gelenleri ayırdım bazılarını köye götürdüm orda iş yaparken giyilir. Bugün sadece 4.5 tl sabah simite verdim başka harcama yapmadım

Hayırla huzurla oturun inş ne güzel birikimde yapmışsınız ortak gelir gider tablosu evi bereketlendiriyor

Onları siz mi davet ediyorsunuz
Çok hoslanmıyorsanız bir bahaneyle kabul etmeyin
Bu arada güzel günlerde kullan bilekliklerini
Ya hep mesaj atıyor bu akşam size müsaitseniz gelelim diyor. Ve hiç yardım etmiyor hizmet bekliyor benden 4 yaş küçük bacaksız bir şey herkesin hakkından geliyor. Lafını da sokup gidiyor.
Güzelce davet etmediği sürece gitmeyeceğim bu sefer kararlıyım gerçekten. İstemiyorum da. Zaten ne mal olduğunu bilenler bir saha yanaşmıyor insan kullanmayı biliyor bencil bir evin bir kızı. Evlendiği kişi de ağzının içine bakıyor. Çay koyayım mı diyorum adam kadının suratına bakıyor. İyice sinir oldum ya

Kızlar 220 gram altın için nasıl bir birikim planınız var

Bugun (yani aslinda dün oluyor)
Arkadasimla cay ictik. O ödedi. Zaten ibb sosyal tesisteydik 1 tl cay :)) 3 er tane ictik bi de kurabiye aldi sanirim 15 tl gibi bisiy ödedi

Ona zeytinyagi almistim onu verdim.

2.60 yogurt aldim 500 gr.
Su alacaktim arkadasim bagajda cok su var dedi bana 5lt su verdi :)

Kumbarama para attim 7.40

Istanbula dondugum gun yazmistim

15 nakit
330 hesap kartimda
400 yemek kartimda var

15 nakitin 10u bugun gitti. Yogurt ve kumbaraya
330 indi 230a
400 yemek karti duruyor markette de geciyor.

Yani 635 tl var :)
50 tl kontör 40 tl akbil alicam.

Yeter kalan. Yetecek, yetmesi lazim kiler ve dondurucu sagolsun

Günaydın kızlar sabahtan kalktım eşim sınav görevine gitti bugün biraz daha erkenci olacakmış. Ben de erkenden uyandım bir kahvaltı yapayım eşime babalar günü hediyesi almak için avm ye gideceğim.

Esila gözünüzaydın demek yeğenin kız geçmiş olsun umarım sendeki sıkıntıyı da bulabilirler.
Alya o bacaksıza yüz verme gelsek mi dediğinde de başka planımız var canım başka zamana artık de üç beş kez farklı bahanelerle reddedince sanırım anlar. Takılarını güzel günlerde kullan, bana da çok pahalı geldi ama senin içine sindiyse önemli olan o.
Üç gün önce atm den nakit çekimi sınırlı olduğu için çeyrek almadım da 400 den veriyordu kuyumcu ne güzel şimdi 415-420 filan

Günaydın kızlar maaşlar yattı cok şükür ama bu ay ben cok sıkmayı düşünüyorum bakaim nasip olursa kredi kartına 2800 yatircaz 1000 kira ve aidat 400 birine nakit borcumuz 400 de faturalar elimize bin kusur kalacak onunla idare etmeliyiz dedim eşime bu ay artık gezmeye falan gitmeyeceğiz biraz sıkacağız kendimizi su kartları bitirelim kapatalım diyoruz bakalım İnsaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…