- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.641
Ne alacaksın hediye bende birsey alayım diyorum ama aklıma gelmiyor kıyafet konusunda benim aldığımı giymez zevklerimiz uyuşmuyor beyaz tişört e ihtiyacı var onu alayım bariGünaydın kızlar sabahtan kalktım eşim sınav görevine gitti bugün biraz daha erkenci olacakmış. Ben de erkenden uyandım bir kahvaltı yapayım eşime babalar günü hediyesi almak için avm ye gideceğim.
Esila gözünüzaydın demek yeğenin kızgeçmiş olsun umarım sendeki sıkıntıyı da bulabilirler.
Alya o bacaksıza yüz verme gelsek mi dediğinde de başka planımız var canım başka zamana artık de üç beş kez farklı bahanelerle reddedince sanırım anlar. Takılarını güzel günlerde kullan, bana da çok pahalı geldi ama senin içine sindiyse önemli olan o.
Üç gün önce atm den nakit çekimi sınırlı olduğu için çeyrek almadım da 400 den veriyordu kuyumcu ne güzel şimdi 415-420 filan
Canim sende hazırlık yapma müsait değiliz de anlasın öyleYa hep mesaj atıyor bu akşam size müsaitseniz gelelim diyor. Ve hiç yardım etmiyor hizmet bekliyor benden 4 yaş küçük bacaksız bir şey herkesin hakkından geliyor. Lafını da sokup gidiyor.
Güzelce davet etmediği sürece gitmeyeceğim bu sefer kararlıyım gerçekten. İstemiyorum da. Zaten ne mal olduğunu bilenler bir saha yanaşmıyor insan kullanmayı biliyor bencil bir evin bir kızı. Evlendiği kişi de ağzının içine bakıyor. Çay koyayım mı diyorum adam kadının suratına bakıyor. İyice sinir oldum ya
Ya çocuğu bana yenge desin demiştim daha doğrusu al x teyzesi deyince cevaben “teknik olarak yenge oluyorum dedim kızın annesi de eşimin dayı benim yenge olduğumu teyit etti.Günaydın kızlar sabahtan kalktım eşim sınav görevine gitti bugün biraz daha erkenci olacakmış. Ben de erkenden uyandım bir kahvaltı yapayım eşime babalar günü hediyesi almak için avm ye gideceğim.
Esila gözünüzaydın demek yeğenin kızgeçmiş olsun umarım sendeki sıkıntıyı da bulabilirler.
Alya o bacaksıza yüz verme gelsek mi dediğinde de başka planımız var canım başka zamana artık de üç beş kez farklı bahanelerle reddedince sanırım anlar. Takılarını güzel günlerde kullan, bana da çok pahalı geldi ama senin içine sindiyse önemli olan o.
Üç gün önce atm den nakit çekimi sınırlı olduğu için çeyrek almadım da 400 den veriyordu kuyumcu ne güzel şimdi 415-420 filan
Canim sende hazırlık yapma müsait değiliz de anlasın öyle
Saatlere de bi bakacağım ama gömlek ihtiyacı var sanırım beyaz bir gömlek alacağım. Eşim benim ona aldıklarımı hep giyer o yüzden ben rahatlıkla alabiliyorum.Ne alacaksın hediye bende birsey alayım diyorum ama aklıma gelmiyor kıyafet konusunda benim aldığımı giymez zevklerimiz uyuşmuyor beyaz tişört e ihtiyacı var onu alayım bari
Bi de diyor ki x abla hazırlamıştır bir şeyler dedim eşime akşam hafif yedik diyor bir de . Ben kendime yakıştıramam ikramsız olmaz evimiz. Bundan öncekinde de size kahvaltıya gelelim diyoruz deyip kahvaltıya geldiler.
Müsait değiliz diyecem bir dahakine. Davet ederse de gidecem bakalım . Şunu denedim: davet etti hep işimiz var deyip gitmedik ama onlar bize gelmeye devam ettilergitmezsek gelmezler tezimiz çürüdü
Benim giymez zevksizSaatlere de bi bakacağım ama gömlek ihtiyacı var sanırım beyaz bir gömlek alacağım. Eşim benim ona aldıklarımı hep giyer o yüzden ben rahatlıkla alabiliyorum.
Aslında ben de yenge konusunda o kız gibi düşünüyorum. Bana sorsalar yenge mi teyze mi ya da abla mu diye teyze ve abla yı tercih ederim. Bana da samimi gelmiyor yapmacık geliyor.Ya çocuğu bana yenge desin demiştim daha doğrusu al x teyzesi deyince cevaben “teknik olarak yenge oluyorum dedim kızın annesi de eşimin dayı benim yenge olduğumu teyit etti.
Kız dün bebeğini uyutacak iyigeceler de teyze yengeye dedi. Ben de evet yenge benim de alışmam lazım dedim. Kız:” yenge çok yaşlı çirkin itici geliyor bana yenge demeyin diyorum eşimin akrabalarına “dedi. Kalakaldım. Ben seviyorum dedim geçtim.
O davet edene kadar bekleyecem ama 3 senedir bekliyoruminsan kullanmayı sanki bir ben beceremiyorum gibi geliyor bana.
Şöyle eşime dayı dedirtmesini istiyorum ben açıkçası o yüzden yenge de ısrar ediyorum. Eşim ben akrabasıyım senin üzerinden dediklerini yaptırıyor rahatsız oluyorum dedi. Bize gelmek istiyorsa beni arasın ben sana söylerim dedi. Bu seferde önce bana mesaj atıyor sonra da x abime de mesaj atacam diyor. Bir işi düştüğünde beni arayıp yardım istiyor ama eşim ile gideceğimiz bir işi düşüyor hastaneye götürüyoruz araba ile meselaAslında ben de yenge konusunda o kız gibi düşünüyorum. Bana sorsalar yenge mi teyze mi ya da abla mu diye teyze ve abla yı tercih ederim. Bana da samimi gelmiyor yapmacık geliyor.
Ben acikcasi esimin kadin akrabasi eve gelme gitme konusunda beni degil De esimi arasa bozulurum. Evin duzenini organizasyonunu ben yaparim esim degil ki. Hani ilk kez geleceklerdir benimle bu zamana kadar bir iletisimi olmamissa anlarim ama birkac kez sonrasi brni muhattap almasini isterim. Tabi bu benim kisisel gorusum.Şöyle eşime dayı dedirtmesini istiyorum ben açıkçası o yüzden yenge de ısrar ediyorum. Eşim ben akrabasıyım senin üzerinden dediklerini yaptırıyor rahatsız oluyorum dedi. Bize gelmek istiyorsa beni arasın ben sana söylerim dedi. Bu seferde önce bana mesaj atıyor sonra da x abime de mesaj atacam diyor. Bir işi düştüğünde beni arayıp yardım istiyor ama eşim ile gideceğimiz bir işi düşüyor hastaneye götürüyoruz araba ile mesela
Ben de seninle aynı fikirdeyim ama kızı sevmiyorum insan kullanıyor hep kendi menfaatini düşünüyor. Ben mesafe koymak istiyorum bu yüzden .Ben acikcasi esimin kadin akrabasi eve gelme gitme konusunda beni degil De esimi arasa bozulurum. Evin duzenini organizasyonunu ben yaparim esim degil ki. Hani ilk kez geleceklerdir benimle bu zamana kadar bir iletisimi olmamissa anlarim ama birkac kez sonrasi brni muhattap almasini isterim. Tabi bu benim kisisel gorusum.
Mesafe icin diyorsan tabi haklisin.Ben de seninle aynı fikirdeyim ama kızı sevmiyorum insan kullanıyor hep kendi menfaatini düşünüyor. Ben mesafe koymak istiyorum bu yüzden .
Geçmiş olsun tuğçe, umarım önemli bişey değildirGünaydın kanamam var dün geceden beri hastahane de yatıyorum
Canim düzelme yok mu hic.Günaydın kanamam var dün geceden beri hastahane de yatıyorum
Biraz daha oldu kanamam pure doktor birazdan gelecek ultrason için ortada hiç bir sebeb yok serum alıyorum iğne ilaçCanim düzelme yok mu hic.
Doktor ne diyor. Olmazsa farkli bir yere geçin
İnşallah ortada birşey yok ama bi kan varGeçmiş olsun tuğçe, umarım önemli bişey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?