- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.661
KırmızıHay Allahim..
Mutlaka bir aciklamasi vardir.
Kan ne kadar geliyor . Rengi kirmizi mi
Benimde ilk zamanlar oluyordu, sonra geçtiİnşallah ortada birşey yok ama bi kan var
Çok gelmiyorsa korkulacak bişey yoktur, müşade altında kalman iyiKırmızı
Çok değil ama ara ara var doktor geldi serumum bitince ultrason yapacakÇok gelmiyorsa korkulacak bişey yoktur, müşade altında kalman iyi
Haber ver bizede canim insallah onemli bisey yokturÇok değil ama ara ara var doktor geldi serumum bitince ultrason yapacak
Gecmis olsun tuce. Umarim bebegin sagliklidir ve seninledir. Dun gununu biraz yogun gecirdiysen agir is yaptiysan bebegin anne bir dur yaaa bak ben burdayim biraz dinlen diye kendini hatirlatmak istemis olabilir.Günaydın kanamam var dün geceden beri hastahane de yatıyorum
Dün sadece yatmıştım zaten öğlen 3 te doktor randevumuz vardı kan verdim ensesine filan baktık herşey çok iyiydi eve geldik kanamam başladı geri geldik doktor geldi oda şaşırdı ultrason yaptı tertemiz hareket ediyordu herşey iyiGecmis olsun tuce. Umarim bebegin sagliklidir ve seninledir. Dun gununu biraz yogun gecirdiysen agir is yaptiysan bebegin anne bir dur yaaa bak ben burdayim biraz dinlen diye kendini hatirlatmak istemis olabilir.
Konu biraz yanlış anlaşıldı sanırım. Bütçeler ayrı derken senin paran benim param muhabbeti yapmıyoruz tabi ki.Birikimleri nasıl yapıyosunuz peki diyelimki ev araba alacaksınız şu kadar sen peşinat ver diye mi
Ortada hiç birşey yok alya durduk yere oldutuce_tuce cnm çok geçmiş olsun inş önemli bir durum yoktur.
Geldi diyor ki nazar değdirdiniz çocuğaBakalim ne dicek doktor
Geldi diyor ki nazar değdirdiniz çocuğa
Benim ki kadın gece geldi acil bir güzel elbise giymiş stilettolar ayakta koşa koşa geldidoktor da bizim kafadan
Çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.Perdeleri falan yıkadı uzandın insanım oldu acabaBenim ki kadın gece geldi acil bir güzel elbise giymiş stilettolar ayakta koşa koşa geldigörüştük sonra gitti 250 tl verdik gelsin diye bugün yok başka doktor geldi ona adam bi giymiş yaşlı biraz yeşil gözlü yeşil lacoste giymiş o nazar ettiniz çocuğa dedi şimdi tatile para verdik ya 72 saatten az kaldı ets tur doktor rapor yazsın otelle görüşelim iade için yardımcı olurlar dediler doktor da rapor yazacağım dedi eğer iade olmazsa 2000 tl kuş oldu
Teşekkür ediyorum canım doktor alakası yok hiç bir açıklaması yok diyo . Tatile gitmeyelim diye bir güç bizi durdurdu 2 gün önce de evde musluk patladı mutfağı su bastıÇok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.Perdeleri falan yıkadı uzandın insanım oldu acaba
Dediğin gibi tamamen yanlış anladım ben bir arkasımın eşi ile bütçeleri ayrı ortak ihtiyaclar için para ayrılıyor bişry mi alınacak büyük meblağlı parası ikiye bölünüyor çok garip geliyor ama daha düzenli olduğunu söylüyor böyle olunca eşi borçlarını toparlayamıyormuş sonra sizinki güzelmiş hem özgürlük alanı bırakılıyor hem tasarruf oluyorKonu biraz yanlış anlaşıldı sanırım. Bütçeler ayrı derken senin paran benim param muhabbeti yapmıyoruz tabi ki.
Evin ana bütçesinde o ay ödenecekler, birikime ayrılacak para falan belli. Ödeme kalemlerini paylaştık. Herkes kendi üstüne düşen ödemeleri yapıyor.
İkimizin de birikim hesapları var. Bir yatırım yapılacaksa ikimizde de ne var ne yoksa döküyoruz, öyle alıyoruz. Evlilikte borç da ortak, birikim de ortak. Başka türlü onun adı evlilik olmaz zaten.
Benim anlatmaya çalıştığım, parayı kazanan insanın, parasına ilişkin tasarrufun kendisinde olması gerektiği yönünde. Ben, üstüme düşen ödemeleri yaptıktan sonra hesabımda kalan parayı nasıl kullanacağıma kendim karar vermeyi tercih ediyorum. Eşime de karışmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?