- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.681
Bir nedeni yoksa gidersin tatile inş. Aileni görmekte iyi gelirTeşekkür ediyorum canım doktor alakası yok hiç bir açıklaması yok diyo . Tatile gitmeyelim diye bir güç bizi durdurdu 2 gün önce de evde musluk patladı mutfağı su bastı
Marmaris’e gidemeyiz artık ta haftaya aileye gideceğizBir nedeni yoksa gidersin tatile inş. Aileni görmekte iyi gelir
Ay ta ocakta almıştık tatili dünde doktor gayet iyisin güzelce git tatil yap dedi işte kanamam olmasa çok iyiyim detuce_tuce geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur canım tatil sonra da yapılır ben kendim de 12. Haftada olacağım tatilde bizim 1. bıcırık istiyor çok yoksa gitmezdim cidden dinlenmene bak şimdilik
O biraz garipmiş. Evlilikten ziyade ev arkadaşı olmak gibi sanki.Dediğin gibi tamamen yanlış anladım ben bir arkasımın eşi ile bütçeleri ayrı ortak ihtiyaclar için para ayrılıyor bişry mi alınacak büyük meblağlı parası ikiye bölünüyor çok garip geliyor ama daha düzenli olduğunu söylüyor böyle olunca eşi borçlarını toparlayamıyormuş sonra sizinki güzelmiş hem özgürlük alanı bırakılıyor hem tasarruf oluyor
gecmıs olsun tucecim guzel olacak her sey korkma ılk aylarda cogu kısının basına gelebılıyor ben de bı gece yatmıstım leke geldıgi için korkma Allahın ıznıyle bıse olmazGünaydın kanamam var dün geceden beri hastahane de yatıyorum
Ultrasona girdim ve inanılmaz derecede hiç birşey yok bebek çok iyi ortada bir kan var . Doktor korkma ben korkmuyorum 2 gün dinlen dedi eve çıkarttı beniTuce naptin sonuc ne.
Ultrasonda ne dedi
Geçmiş olsun canimGünaydın kanamam var dün geceden beri hastahane de yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?