Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ultrasona girdim ve inanılmaz derecede hiç birşey yok bebek çok iyi ortada bir kan var . Doktor korkma ben korkmuyorum 2 gün dinlen dedi eve çıkarttı beni
tucecım benden leke geldıgınde de ultrasonda kanama alanı vs hıc bıse yoktu doktor ılıskımı oldu dedı hatta yoo dedim. bebek buyudugunden damarlarınız genıslıyor ondan olabılır demıstı hıc korkma Allahın ıznıyle

İçimde hiç bir korku yok çok ta sakinim ya iyiyiz iyi olacağız . Kanamadan sonra ne oldu peki

İçimde hiç bir korku yok çok ta sakinim ya iyiyiz iyi olacağız . Kanamadan sonra ne oldu peki
benım kanama devam etmedı canım kırmızı renkte leke geldı daha gelmedi adet olmadan önce gelır ya oyle. sonra 15gun ıstırahat verdi ıgne verdı 3tane tekrarlamadı cok sukur canım. benım ıcımde ferahtı anneler hısseder

Kizlar vergi diliminden 200 gitmis bile , odemelere hic bakamadim. Kendi kartima 1200 civari odemem var, evle alakali taksidi devam eden seyler genelde. bu ay esime cok yollamak zorunda kalmam ins. Kalan paradan 1000 lira ayirip altin alacagim. Bu ay 8 gr fln alabilirim galiba.

elecda biz de sizin gibi yapioruz. Ben ona yollayabilirim, kalan odemelerden birikimi o yapabilir ama kendim hesaplayip birikim yapinca daha motive oluyorum sahsen. Eslerden birisi savurgan ise daha tutumlu olan da yonetebilir karsilikli olumlu bakiyorlarsa.

maaşım geçen ay a göre 120tl düşmüş,
Henüz hiçbir ödemeyi yapmadım,
Mutfakta bitmek üzere olan yeşil zeytin ve turşu kavanozları vardı, bosalttim yıkadım,
Mücver hazırladım,
Köy tavuğu çıkardım haşlayıp yemek yapmam lazım.
Toz aldım çamaşır astım, çiçekleri suladım, ara verdim

Aynı fikirdeyim normal şartlarda kadın aranmalı evde olanı evin temizliğini kadın bilir. Alyanın durumu anladıgım kadarıyla mesafe koymak istedikleri için izlediği bir yok ama karşısındaki uyanık biri

İade ediyorlar 3 yıl önce biz yapmak zorunda kalmıştık

Çok geçmiş olsun tugçe şimdi nasılsın ne diyor doktorlar
İçerde olması için en küçük bir neden yok nereden geldiği belirsiz bir kanama dedi 2 doktor da iğneye ilaca başladım yatıyorum öyle işte bu arada tatilin parasını iade aldık daha doğrusu 7-14 iş günü içinde olacak iade .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…