- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.520
- 548
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #35.701
tucecım benden leke geldıgınde de ultrasonda kanama alanı vs hıc bıse yoktu doktor ılıskımı oldu dedı hatta yoo dedim. bebek buyudugunden damarlarınız genıslıyor ondan olabılır demıstı hıc korkma Allahın ıznıyleUltrasona girdim ve inanılmaz derecede hiç birşey yok bebek çok iyi ortada bir kan var . Doktor korkma ben korkmuyorum 2 gün dinlen dedi eve çıkarttı beni
Teşekkür ediyorum canımGeçmiş olsun canim
İçimde hiç bir korku yok çok ta sakinim ya iyiyiz iyi olacağız . Kanamadan sonra ne oldu pekitucecım benden leke geldıgınde de ultrasonda kanama alanı vs hıc bıse yoktu doktor ılıskımı oldu dedı hatta yoo dedim. bebek buyudugunden damarlarınız genıslıyor ondan olabılır demıstı hıc korkma Allahın ıznıyle
Teşekkür ediyorum Cane iyiyiz sorun yok kanamam olmaz inşallah artıkTuce gecmiş olsun inşallah iyisinizdir.
benım kanama devam etmedı canım kırmızı renkte leke geldı daha gelmedi adet olmadan önce gelır ya oyle. sonra 15gun ıstırahat verdi ıgne verdı 3tane tekrarlamadı cok sukur canım. benım ıcımde ferahtı anneler hıssederİçimde hiç bir korku yok çok ta sakinim ya iyiyiz iyi olacağız . Kanamadan sonra ne oldu peki
Canım geçmiş olsun,Günaydın kanamam var dün geceden beri hastahane de yatıyorum
Yolunuz açık olsun canımGünaydın kızlar Ankara’ya doğru yola çıktık haftasonu için hesaplara bakamadım vergi dilimi ne kadar merak ediyordum bol bereketli maaşlar olsun inşallah
Ya bu halkbank beni delirtecek.
Benim adima paraf kart cikarmis 9.400 limitli.
Kesinlikle basvuru yapmadim
Aynı fikirdeyim normal şartlarda kadın aranmalı evde olanı evin temizliğini kadın bilir. Alyanın durumu anladıgım kadarıyla mesafe koymak istedikleri için izlediği bir yok ama karşısındaki uyanık biriBen acikcasi esimin kadin akrabasi eve gelme gitme konusunda beni degil De esimi arasa bozulurum. Evin duzenini organizasyonunu ben yaparim esim degil ki. Hani ilk kez geleceklerdir benimle bu zamana kadar bir iletisimi olmamissa anlarim ama birkac kez sonrasi brni muhattap almasini isterim. Tabi bu benim kisisel gorusum.
Çok geçmiş olsun tugçe şimdi nasılsın ne diyor doktorlarGünaydın kanamam var dün geceden beri hastahane de yatıyorum
İade ediyorlar 3 yıl önce biz yapmak zorunda kalmıştıkBenim ki kadın gece geldi acil bir güzel elbise giymiş stilettolar ayakta koşa koşa geldigörüştük sonra gitti 250 tl verdik gelsin diye bugün yok başka doktor geldi ona adam bi giymiş yaşlı biraz yeşil gözlü yeşil lacoste giymiş o nazar ettiniz çocuğa dedi şimdi tatile para verdik ya 72 saatten az kaldı ets tur doktor rapor yazsın otelle görüşelim iade için yardımcı olurlar dediler doktor da rapor yazacağım dedi eğer iade olmazsa 2000 tl kuş oldu
Doktor olması için içerde hiç bir sebeb yok diyor 2 doktor gördü ikiside aynı cümleleri kurdu canım teşekkür ediyorum
İçerde olması için en küçük bir neden yok nereden geldiği belirsiz bir kanama dedi 2 doktor da iğneye ilaca başladım yatıyorum öyle işte bu arada tatilin parasını iade aldık daha doğrusu 7-14 iş günü içinde olacak iade .Çok geçmiş olsun tugçe şimdi nasılsın ne diyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?