Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bu arada yazmayı unuttum telaştan galiba bir oğlumuz oluyor dün doktor erkek gördüm dedi sonra böyle kanama olup yatış yapılınca şubeden arkadaşlarımız geldiler hepsiyle ultrason görüntülerini izliyorduk erkek bu dediler onların da oğulları var aynı bizim görüntü diyorlar

Sağlıkla gelsin minik kuzu. Bana da erkek gibi geldi ama böyle bir anda demek istememiştim

Sağlıkla gelsin minik kuzu. Bana da erkek gibi geldi ama böyle bir anda demek istememiştim
Bacak arasının resmini verdi çok net bizce belli eşim zaten uzman olmuş bir haftadır cinsiyet videoları izliyordu . Doktora gidiyor ki şu şey mi kadında evet bende gördüm işaretledim şey o dio

Bende hemen hemen senle ayni yapiyorum.
Haftalik 600 ayirdim.
Ama memlekette olacagim icin ne nasil olur para artar mi artmaz mi hic kestiremiyorum.
Annemlerde sıkınti ol.az da ben cok gezip yiyip iciyorum memlekette disarda
Tatil dönemlerinde para işleri karışıyor valla. Bizde de memlekete gelmişken, şunu da yiyelim modu çok oluyor. Bi de çocukları kayınvalideye bırakma şansımız olunca, eşimle sürekli dışarda birşeyler yiyip içiyoruz.

Ben de düzenli haftalık menü oluşturuyordum. Son iki aydır aylık menüye döndüm:) Haziran ayının ilk haftası bayram, ikinci haftası da karambol olunca, önümüzdeki iki hafta için planlama yaptım. Görseli ekliyorum.

Eklentiler

• 7750B5A2-9D0C-4ECE-A1EC-7E2B51230375.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 109
Birikim konusunda, iki tane Bes hesabımız var. Onların aylık ödemelerini eşim yapıyor. Bir de yatırım fonları için bir hesabı var. Ben altın ve dolar olarak birikim yapmayı tercih ediyorum. Birikim işinde, ailenin ortak hedeflerinin olmasının motivasyona çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Bizim hedeflerimiz şu şekilde:

Kısa vadede ev borcunu erken kapatmayı ve 1 yıl çalışmadan geçinebilecek miktar parayı biriktirmeyi hedefliyoruz.

Orta vadede kızların eğitim masrafları içimin gereken parayı biriktirmeyi ve kızlar ile dünyayı gezebileceğimiz bir seyahat bütçesi oluşturmayı istiyoruz.

Uzun vadede rahat bir emeklilik ve maaş harici gelir yaratmayı hedefliyoruz.

Savurganlık durumu için kesinlikle katılıyorum bu arada.

Hedef gercekten motive edici, Maas disi gelir ev disinda ne olabilir? Benim esim cevreden duydugu olumsuz kiraci tecrubelerinden dolayi o ise cok sicak bakmiyor. Diger yatirim seceneklerinden de ben cok anlamiyorum acikcasi. Arsa da bence zaten cok degerlendi onceden almak daha mantikliydi. Bizim simdilik hedefimiz sadece esimin annesine daha iyi bir ev almak. 3 koldan biriktiriyoruz bakalim.

Ağzımla söyleye söyleye bu duruma geldim çok üzgünüm çığlık çığlığa ağlamak istiyorum yatmaktan belim koptu daha 24 saat bile olmadı ne kadar zormuş yatmak

İleride danışmanlık, denetim ve eğitim hizmeti verme niyetim var. Yaptığın iş başı para kazanabildiğin için bu işleri maaş harici gelir kaynağı olarak düşünüyorum. Ayrıca burada bir arkadaş taksi plakası satın almıştı. O da iyi fikir. Bir de kitap yazmak olabilir, telif geliri elde edilebilir.
Niyet varsa yol bulunur diye bir söz vardır çok severim. Siz daha iyi bir evin niyetine girmişsiniz, en kısa zamanda güzel bir ev alırsınız inşallah.

Tuğçe çok geçmiş olsunkuzucuk için sabret rabbim esirgesin inşallah.. kardeşimle oğlumla yemek yedik kardeşim ödedi 90 tl.. bebis için e bebekten bebek deterjani ıslak mendil oğluma oyun hamuru 130 tl ödedim .. a101 den de agda bezi ve surpriz yumurta 13,5 da oraya gitti .. eşim ödemeleri yapınca 2500 lirası kalmış 500 u ona harçlık 1000 lirası doğum parası için ayrilcam kalan bin lirayla da bir aylık gıda masrafını çıkarırım inşallah.. kendi maaşımdan kalanı da birikime atcam akülü arabalar çok pahalıydı internete gore avm ler 300 lira fark atıyor resmen biraz bekliycem

Dün gece 250 tl doktorumun gelmesi için ödedik 40 tl eczane 70 tl de oda ücreti ödedik . Acile gittik ebe vardı Doğum katında o kanamaya baktı doktorunuzun gelmesi lazım ben birşey yapamam dedi 250 tl miş . 250 tl yoksa ölebilirsin anlamına geliyordu o an bu cümlesi birikimin paranın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha o an anlamış olduk

daha ıyımısın canım sımdı oglusuma arkadas gelıyormus masAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…